Jump to content
GIGN Forum

klizma

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

klizma's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. nomainiju plugins-csdm uz disabled-csdm. Viss darbojas ka plānoju !
  2. kads kurš zin, tas var pateikt?
  3. Man ir CSDM, gribas kadu laiku parasto serveri darbinat. Kā lai ātri uzliek, kas jamaina lai nebutu csdm bet gan parasti ar visām misijām ??
  4. pamegini paspelet no rita vai agri diena, un isledz visas nevajadzigas programmas!
  5. ha, ma ari ta kadreiz bija! 1) Nopirku 1gb ram. 2) ari jauns HDD 3) nonemu vaaku un iztiriju ventialtoru. Un mn ari bija probelam ar mikrafonu. Nopirku vairakus, neviens negaja. Uzisnstalejot draiveri viss aizgaja...
  6. nevis aizmugurejam vacinjam, bet taaam skrūvēm !! tev ir tas skruvgriezis skruvem, ja tu butu Riga, varetu nopirkt.... A kads nezin isto nosaukumu vai izmeru tam skruvgriezim???
  7. Man vajag nopirkt priekš Nokia 5500 skrūvgriezi, ar kuru varētu atskrūvēt Nokia 5500 skrūvītes. šeit video kā iskatās ts skrūvgriezis, un kā saucās.
  8. POD BOTIEM ? un kas tas par teksta failu?
  9. man vajag to teksta failu, lai zinatu kadi skili normali!
  10. man ari ta bija! ieej hlds.exe, partaisi par hlds.txt un tur kautko nomaini... viss aiziet !
  11. aman ir sv_lan +1, ko tas nzoimee? jabut 0? man ar +1 karas !
  12. Mekleju pa forumu, bet neko neatradu, vai ari nemaku meklet. Man ir problema: boti šauj cauri sienām, kustās ātri, un gandriz visi ir Hedšoti.... nu apmēram kā 4teri, tikai bez speedhack. Kur var novilt orginalo botu skill failu, kur rakstiits visvajakais un otrs vajakais limenis botiem??? Ludzu pasakiet linku, vai ari ierakstiet to teksu, ar to easy limeni. Un lūdzu nesakiet ka es esmu bots, vai lai es izmantoju google.lv !
  13. nav dc++, bet tagad nesaprotu, vai ta ir aim_map2, vai aim_map2_2 vai ari aim_map_iq (nav googglē).
  14. a bilde rakstiits aim_map_iq ! varbut tads nosaukums?
  15. Forshi, es tur sakuma jau iegaju, uspiedu uz download, panemu vienigo mirror, un VINSH NEIET !! Pirms sakiet siekim spameri, parbaudiet ! Tapec es ieliku tas mapes linku, lai redzetu kadas bildes, un nosaukums, un isteniba vinjai laikam nosaukumus ir aim_map2_2 !!!!
×
×
  • Create New...