Jump to content
GIGN Forum

Expansi-On

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Expansi-On's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Man ir divas probleemas. 1. Kad es speleeju CS vai kaadu citu spele kuras rezultata PC rodas slodze vinjs peec kadam 15 min RR taisa Es tur skatijos pie tempretuuras tur bija uzlikt ka tur pie taadu un taada siltuma sledzas araa nonjeemu vispaar vinju nost un uzliku DISABLED ,bet RR tikuntaa. Vai nezinat kas manam PC pa vainu ka vinjs taa dara?? Kaa to vareetu noveeerst?? 2.Nu ir taa ka uz mana PC nejiet neviens mikrafons kautgan vinjs strada , itkaa kautko dzirdeeju ka varot uzladeet to caurumu kur baazhu MIC un tad ieshit.. Vai taa ir taisniiba ka jalade?? Vai moshka kautkur PC settings esu mic OFF vai kautko taadu uzlicis?
  2. Expansi-On

    Online Cup

    Vai kaads nezin par kaadu Online Cup, kuraa vel var pieteikties???? Ja zinaat luudzu pasakat!!!
  3. Vareetu paluugt luudzu ,lai kaads iedo man linku vai vnk nokopee ,kaa uztaisiit CW serveri peec iespeejas vieglaa!!! Luudzams iztiksim bez googles u.tml!! Ja, neveelaties palidzeet tad labaak neko neteikt!!!
  4. Man ir liela probleema cerams kaads palidzees kad eju kadaa serverii mani izmet un radaas shitais suuds un tikai reti kad tieku ieksha serveri bet kad mainaas mape tad atkal parasti izmet esu meiginaajis parinsteleet CS nekas nesanaak P.S skaitlji mainaas katru reizi
×
×
  • Create New...