Koshkers Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Tas bija labs, dabuuju izvemt ccipsus un padauziit galvu pret poda vaaku (taada kuraa cep eedienu) Nee nu bija ritiigi forssi Satiku visus kekssu, tikai zzeel ka neatbrauca citi kuri bija pierakstiijussies Vieniigais miinus bija tas ka pirmajaa naktii, kad es atluuzu uz guultas un macho man pieguulaas blakus un saaka kraakt, tas nebija forssi. Un otrs bija tas ka jobanais lietus lija Bet taa pa pirmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 autobuss riktiigi smirdeeja - kad mani iespieda taa riktiigi, starp macho un Jin, tad vajadzeeja bljaut shoferiitim lai apstaajas! Za to es tiku labaa vietaa pectam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 turpinajums bildeem no mczip kameras Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 plikais, kursh nu buutu runaajis par autobusa smirdeeshanu + jaa tagad tevi var redzeet meitene! esmu shokeets ka saule neatbrauca skaade kas skaade! UZ PRIEKSHU VIIRI! UZ PRIEKSHU! (naakot no dzhumiishanas) nu ko, tagad aatri fuuziiti un tad EJAM DZHUMIIT btw es zinu vienu labu saakumu dziesmai. Gribat dzirdeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 shauj valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 a koshkeris slotu dabuja gignaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 M O TH E R F U U U CK E E E EE E EEE RS Ja es to teiktu veel 20 poustos (kaa es to gribeetu) tad juus saaktu bljaut ka es pretiigi spamoju. hm. tas der. (vieniigais es negribu piedirst sho topiku) bet nu juus to dziivee dzirdeejaat. Buus labi (edited) un nightmerry tika atmodereets forumaa pateicoties respektam Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 tjipa? p.s. nu nebija tur motherfuckers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 (edited) Worm tev ausis gljuko !!! P.S. lai juus nedirstu ka macho spamo visi savaa postaa vareetu raxtiit klaat M O TH E R F U U U CK E E E EE E EEE RS Edited July 11, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 (edited) bija gan tur MOOOOOTHEEERRRR FUCKEEEEEEERSSS.... tai dziesmai bija labs saakums...uzliec veelreiz hey pag tai dziesmai ieprieksh bija labs saakums - uzliec veel... tai dziesmai bija labs saakums...uzliec veelreiz hey pag tai dziesmai ieprieksh bija labs saakums - uzliec veel... tai dziesmai bija labs saakums...uzliec veelreiz hey pag tai dziesmai ieprieksh bija labs saakums - uzliec veel... tai dziesmai bija labs saakums...uzliec veelreiz hey pag tai dziesmai ieprieksh bija labs saakums - uzliec veel... un taa stundaam ilgi shiis fraazes baarstiija macho.... ticiet man... juus nevarat iedomaaties cik ljoti man taa dziesma(konkreetaak saakums)tagad besii....bet iisteniibaa viss bija OK... KoshKers dabuuja tiesiibas, slotu un veel sazin ko... es dabuuju zilu ausi(paldies Jin), iespeeru macho un dieselim vop6im konkreeti ES esu prieciiigs ka tur biju! liels fUj tiem kas neieraDAAs... Edited July 11, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Un nabaga simba tikai lika sho dziesmu no saakuma un saakuma M O TH E R F U U U CK E E E EE E EEE RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 blody ja tu neaceries tad nesaki Tu tikko izraadiiji necienju manai kreativitaatei banaalu joku atkaartoshanaa. p.s. worm http://www.lyricsdaily.com/lyrics/filter/soiquit.shtml stieniitis p.p.s. M O TH E R F U U U CK E E E EE E EEE R n.b piedoshanu - "s" galaa nebija. Izklausiijaas ka bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 bljedj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 aijj M O TH E R F U U U CK E E E EE E EEE R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Nuuu , bija labi Viss bija ok , arii maajaas braukshana ruleeja Btw , koshka , cikos maajaas biji ? Vieniigi lietus suxzoroja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Nuuu , bija labi Viss bija ok , arii maajaas braukshana ruleeja Btw , koshka , cikos maajaas biji ? Vieniigi lietus suxzoroja Ap 21:00 BTW kad buus next tusinnss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 respect to macho lyrics *** atpakalj braucot dream'a draugs man uzbrauca uz kaajas...psc... biezji tas negadaas(vismaz ar mani ne...)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 respect to macho lyrics *** atpakalj braucot dream'a draugs man uzbrauca uz kaajas...psc... biezji tas negadaas(vismaz ar mani ne...)... Bet tu jau arii kaapi aaraa kameer mashiina veel brauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 a h-U-j es zinaaju ka vinjsh veel nav apstaajies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 to tieshaam nevar zinaat + megal0l bija Dj erix pirmo reizi satikt. Uz mata taads kaa avataraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 2 Respekts.. whahhaaa.. ir jaabuut diezgan labaa paalii lai liktos ka braucosha mashiina jau staav.. btw.. yep.. 2 Macho.. hmm myb tomeer vienreiz vajadzeeja taas dziesmas otro rindinju noklausiities arii ? myb tikpat laba kaa pirmaa 2 Limpy.. kas tev nepatikaa maajaas braukshanaa ? 2 Simb.. please atkaarto man veelreiz taas vienas dziesmas nosaukum'.. nu to kuru tu man jau vienreiz pateici.. tajaa briidii organismaa atradaas paaraak daudz alkohola.. neatceros 2 Hainy.. eeeee... cmon.. gaidam next gign party.. kaa jav pate teici tagad sanaax labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 11, 2004 Author Report Share Posted July 11, 2004 Lecam virsuuuuuu ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Freelancer - CKY - 96 Quite Bitter Beings Lyrics Lireli - bljedj ja tu te turpinaasi piedirst forumu man naaksies tevi nobanot. Nu nevienu neinteresee cik desas tu apeedi un kaapeec tev dazhreiz nepatiik guleet uz kreisaa saana utt utj... aarpraac.... tik vaaraas un vaaraas... YOU MAKE ME SICK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Nu itkaa vis bija norm, ja neskaita to ka es Jau 5tdie devos maajaas (kuraas biju 3jos) un ceelos 6ssos lai dotos uz darbu, bet kopsumaa bija kool! Vieniigais, ja siiko naminnss uzvedaas taapat kaa pi9rms manas aizbrauksanas, tad Juutu liidz Otraa naminna iemiitniekus! Simb, kaa Es apklusinaaju RESPEKTU, laikam tu taa arii neuzzinaasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now