Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Es gribetu zinat vai ir tads plugins(loti veletos sava serveri)!!! Kr4 lietas butiba ir tada ka kads met HE(savejais vai pretinieks) ka iesauj ar lodi pa to HE vina uzsprakt. Iedomajaties ja kads pretinieks met HE tu vina iesauj vins var ari ta iznicinat savu team.. Interesanti :thumbsup:

Mums neinteresē, ko tu ļoti vēlis. :muahaha: Manliekas tas jau ir automātiski pašā CS ne? Piemēram es savā serverī nekādu speciālu pluginu priekš tā neesmu licis, bet ir bijis gadījums, kad uzšauju pa man virsū lidojošu HE granētu no pretinieku puses un viņa gaisā uzsprāgsts, bet tādējādi man neatņemas ne viens HP. Vai arī es, ko jaucu?

:muahaha: Manliekas tas jau ir automātiski pašā CS ne? Piemēram es savā serverī nekādu speciālu pluginu priekš tā neesmu licis, bet ir bijis gadījums, kad uzšauju pa man virsū lidojošu HE granētu no pretinieku puses un viņa gaisā uzsprāgsts, bet tādējādi man neatņemas ne viens HP. Vai arī es, ko jaucu?

varbuut vienkaars sagadiiba jo he varbuut tika mests no lielaa attaaluma un nepieskaroties zemei uzspraaga!!!

taads ir mans viedoklis!!!

csa vispar nekas nav reals... var caur sienam bliezt uz visiem u.t.t tad sanak ka tas sienas laikam no kartona taisiitas... tik daudz dažadi gļuki un momenti kur uzreiz skaidrs, ka NEREALI !!!!

par war3 un SH vispar nerunasim ta jau ir pilniiga speles izkropļošana

kapec uzreiz Izmantoji? mo6 vinsh pats visu uztaisija - nu matemaatika ir jamak XD

playerconnect:

new lvls

parbauda visus playeru lvl

un pieskaita katra playera lvl pie LVLS

new holyshit = playeri / LVLS

PLAYER_LVL[id]=holyshit

neiedziljinaashos siikumos - bet sho ta4u visi saprot

Edited by shine

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share