Jump to content
GIGN Forum

Acc


Chucky
 Share

Recommended Posts

Sveiki

Mani sauc Roberts. Man ir 15 gadi un esmu jautrs,talatnigs,papusei mierigs jaunietis. Nodarbojos ar visdazhaadakajiem sporta veidiem. Veeletos iegut dazhas admina komandas uz cs.gign.lv

Taas butu xgag,xslap,xkick. Kapeec es gribu iegut shiis komandas ir tas, ka serveri nav daudz adminu, un neesu redzejis serveri - noriita un ap vakarpusi, dazreiz pat pecpusdiena.. Pret basecamps (krisas ta teikt) acc izmantotu tikai, ja tiesham nekusteetos no bazes. Kick izmantotu pret ff (freefragiem) un xgag pret tiem kuri parak daudz lamaajas. Serveri dazreiz lamaajos, bet es ari maku dazkart savaldities.

Acc pieredze nu var teikt ir normala, esu bijis admins un vel sholaik dienu laikam vel esu..

Nu stundu nezinu vai ir daudz vai maz, nevaretu teikt ka es maz speleju..

http://www.gign.lv/stats/player.php?id=27034

Par adminiem, kas mani iesaka. Nu negribejas man prasiit, un bija ta teikt kauns vaicat, tapec neko neprasiju.

Ja nu ir kads admins, kas mani atbalsta tad ludzu piesakas 2 dienu laika, ja nav tad liekat man noteiktu laika ban uz forumu.

Paldies par atsauciibu.

Edited by Chucky
Link to comment
Share on other sites

Atvainojos, bet sodien vel speleju, redzeju ka tu Nelly^ reali liidi ***** lai rekomende tevi un smaidiji liidz ausiim, bet Nelly^ tev ignor uzlika, tapec domaju ka saubos vai kaads cits tevi rekomendes, jo jau ir negatiivas atsauksmes!

P.S. Luudzu neliecien WARN, jo es tikai pasaku attieciigi kaa bija lai juus zinatu!

Link to comment
Share on other sites

tieši tas pats, ko teica plikais. es tai viņa bandai visiem vēlētos gagus likt un slapot.. spēlē viņi tīri fun pēc un tas reizēm vnk kretinē, jo redz, visas taktikas ir protams jābīda ruājot, bet to var pieciest uzliekot voice_enable 0, bet ar to, ka viņi tur k-ko mutī kamēr pārējie vaigu sviedros pūlos tikt līdz spotam vai nosargāt to, es esmu konkrētā nemierā..

te uzreiz es varētu uzdot jautājumu augstākajām galvām. ko darīt ar tādiem, kas luņojas nevis spēlē + ir tālu no misijas izpildes?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...