m3rsy Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Tātad vakar nebija ko darīt un atcērējos par veco labo segu... Domāju ka jāuzspēlē atkal vecās spēlītes. Kopumā bija baigi kruta un dažas spēlītes tiešām aizrāva pat vairāk, kā visus sūda CODUS un MoHus Ja kādam interesē tad šeit ir links uz emulatoru un spēlītēm. spied šeit pie files ir emulatori un pie roms ir spēles tur var gadities, kad ir divas segas - jāspiež sega/megadrive ja nemaldos tad tur ari bija nintendo(hiteks, žilitona) emulatori un speles un citu suudu. ja kada spēle tur trūkst tad dc++ vai google speles nosaukumu un aiziet. Jāpiemin arī kāda kruta spēle 1.Top Gear 2.Mario Andreti 3.Mortal Kombati 4.NBA 5.vikingi 6.ninja turtles 7. street of rage 8.street fighteri 9.WWF 10.tenisi 11.zero tolercne (vai kka taa) 12.urban straiki 13.soniki 14.lotus 15.jurasic parki 16.alieni 17.road rashi 18.betmeni u.c. ja kāds atcerās vel citas krutas spēlītes tad varētu iemest sheit nsoaukumus, ;ai atsvaidzinaatu atminju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 nja segas kompits kautkur vel metajas bus jauzspele Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 es ieteiktu konkretu link iedot uz normalako segu, prieks win Savadak nevisi ir pro un mekles sev piemerotu un ertu p.s Bus ko skola tagad darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 baigi intresandi es jau pirms laicinja izmeklejos un ari atradu bet caur daudz webiem speles mekleju un man kopa jau 563 speles skaties ka kuram emulatoram daziem var sa4init uz 2 playeriem un spele ka bernibaa baigi reali un prieks ka kads vel ari atceras par sitam spelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 emulatori šmemulatori. Man mājās ir normāla sega un pilna soma ar kārtridžiem. Vot tā ir manta. Centrāltirgū var mierīgi nopirkt pultis, ja kāda saplīst un arī kārtridžus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Bet tas jau maksa $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) Laba spēle, kas bija jāspēlē divatā bija tančiki. Nosaukumu neatceros. Protams var spēlēt arī viens, bet tad nebija interesanti. Interesants geims bija Čips Un Deils, Tom & Jerry, Megaman, neatceros nosaukumu, bet iespējams, ka bija Papaijs, kjipa kur kkāds čubons kad apēda spinātu kļuva baigi spečīgais un varēja tur visus lidināt. Tā spēle nebija faits. Spēle kuras dēļ tika dauzītas pultis - CONTRA. arī labāk divatā jāspēlē, jo tā vnk bija vieglāk. Un super spēle bija mušiņas, bļin arī nosaukumu neatceros, bet domāju, ka zinat. Centīšos vēl atcerēties un sameklēt sev pašam šos geimus. p.s. Paldies par adresi. Edited September 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Atceros , kad bija tie laiki kad tu biji kruts ja tev bija sega , visvairak fun ir spelet kopa ar kadu Atceros ka , sega maksaja kadus 20ls , pirms 5-7 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 jā, nu tev, blingeri, tā ir baigā problēma, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Zero Tolerance izowno pat CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 neredzu pamatu tavam uztraukumam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 Interesants geims bija Čips Un Deils, Tom & Jerry, Megaman, neatceros nosaukumu, bet iespējams, ka bija Papaijs, kjipa kur kkāds čubons kad apēda spinātu kļuva baigi spečīgais un varēja tur visus lidināt. Tā spēle nebija faits. Spēle kuras dēļ tika dauzītas pultis - CONTRA. arī labāk divatā jāspēlē, jo tā vnk bija vieglāk. Un super spēle bija mušiņas, bļin arī nosaukumu neatceros, bet domāju, ka zinat. Centīšos vēl atcerēties un sameklēt sev pašam šos geimus. p.s. Paldies par adresi. tanchiki mushinjas un kontra parsvara bija uz hiteksa . uz segas kontra neovnoju cik atceros mammas braalim kkur vel meetaajas orginaalaa sega tik kaartridzus un pultis vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) Man tajā laikā neeksistēja ne kkāds žilitons, ne sega. Par segu zināju tikai to, kai tai kasetes pēc izmēra bija mazākas, bet ja izņēma no vāciņa, tad varēja spēlēt arī uz parastā kompja(zhilitons). Tad ja es gribu spēlēt visus papaijus, mušiņas utt, kas es saprotu bija uz zhilitona, tad pie kā man tos meklēt? EDIT: Paldies tagad spēlēju gan papaiju, gan foršos mocīšus, apr kuriem biju aizmirsis, gan tančikus. Edited September 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 (edited) nintendo vai neogeo paskaties abos neatceros teishim bet bija diezgan debiils nosaukums kad agrak speleju P.S. aizmirsti ko rakstiju pirmit nintendo enterteinment system/ famicom/dendy Edited September 16, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now