Jump to content
GIGN Forum

I-nets 2 Datoriem


DeimoN
 Share

Recommended Posts

sveiki, gribeeju paprasiit par interneta uzstaadiissanu 2. pc. Taatad man jau vienam datoram ir apollo internets, bet tagad taakaa vajedzeetu dabuut otram datoram ^^. Gribeeju paprasiit kaa tas notiks, vai passreizeejaa modeemaa ieliks kkaadu sadaliitaaju un aizvilks otru vadu liidz otram pc ,vai kaa? Pats par to neko nezinu, taapeec prasu =/ aa, un cik tas prieks vareetu maksaat ?

edit: vai nesamazinaasies i-neta aatrums abiem vai vienam pc un kaadi veel miinusi/gllukki no ta vareetu rasties?

Edited by DeimoN
Link to comment
Share on other sites

tev ir vajadzīgs rūteris vai svičs. abi sie sadalīs to neta vadu, kas tev stāv iesprausts 1. PC, tā ka tu varēsi uz abiem pc dabūt netu. tev ir vajadzīgs rūteris vai svičs, 2 neta vadi (viens, kas ies uz 1. un otrs, kas ies uz 2. PC). that`s all.

TP-4P%20Router_thumb.jpg <-- rūteris ^_^

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

ir mierоgi redzзta d-link routher'i pв ~ 12 ls, un domвju, ja nevajag nekвdas izvоrtоbas, tad var kaut kв kвdu lзtu dabыt.

pats lietoju Airlive rфteri, pieslзgt var 4 datorus + pa visu mвju ir diezgan laba WiFi zona, kas noder, ja kвds portatоvais jвlabo, vai vnk gribвs pagalmв pastrвdвt.

Link to comment
Share on other sites

Un vēl to var izdarīt ieleikot vēlvienu tīkleni otrā kompī, nopērko vai uztaisos patch kabeli, uzliekot ICS, sarakstot pareizi maskas, IP, gateway`us. Tikai diemžēl otram kompim nets ies, kad galvenais būs ieslēgts.

Link to comment
Share on other sites

Tev vajadzīgs vai nu svičs, kas ir lētāks, vai arī rūteris. Atšķirība tāda, ka ja tev būs svičs, tad katram kompim būs sava atšķirīga ārējā IP adrese. Rūtera gadījumā būs viena ārējā IP, bet būs vieglāk piekļūt otra kopmja folderiem, tos vienkārši nošārējot. Sviča gadījumā to izdarīt nebūs tik vienkārši. Truba dalīsies uz abiem kompjiem katrā gadījumā - ja viens kačās porno, tad otram CS lagos.

Link to comment
Share on other sites

Man kad uzstadija so sveru 16mbit+16mbit katram kanalam, teica ja viena ka4asu utt, otrs neko nejutis lagu zinu un atruma zaudesana.

Kārtējais mēģinājums staipīt savu krānu ar 16+16? :D

Apollo pieslēgumam truba ir viena, bet uz pieslēgumu ir 2 dinamiskās IP. Ja viens kačās, otrs lagos. Varu to droši apgalvot, jo pašam patlaban ir pieslēgts gan switchs, gan rūteris. Switchs sadala netu 2 daļās - viens vads iet uz manu kompi, otrs vads uz rūteri. No rūtera savukārt aiziet atkal divi vadi - viens uz bračkas kompi, viens uz portatīvo. :)

Link to comment
Share on other sites

da nafig kautko pirkt tev ir apollo karochi tev noteikti metaajas leja taada maza peleka kastite vai ne !!! ja ir tad panem atver vinu vala panem no otra pc savu interneta varu un savieno vadinju klat !!! ja gribi chakareties un piemajam buss caur shtekeri !!! :superlol:

Ta protams ir tada alternatiiva ja negribas teret naudu bet biki ir jasajedz ko darit !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...