Traffic Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) Nokačāju CNC3 no TorrentLeech, kraku ieliku, bet spēle pie palaišanas vnk apstājas un neiet tālāk. Kāds varbūt ir saskāries ar šo problēmu? EDIT: pārinstalēju spēli, un pamēģināju palaist bez crack, es pat netieku līdz vietai, kur man prasa ievietot īsto disku, bet uzkaras tieši tajā pašā vietā, kas ir screen. EDIT2: Nokačāju spēli Myst V End of ages, un šī spēle arī neiet, cracks ir ielikts. Launcherī nospiežu play un nekas nenotiek, tā pat, kā ar CNC3, tikai tur bilde vismaz parādās. Kādam ir kāda nojausmas, kas man kompim varētu būt noticis? Reģistru iztīriju, bet izmaiņu nekādu. Edited September 2, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 Tiešām neviens nezin, kas apr vainu varētu būt? Reģistrs ir iztīrīts, noskenēju kompi arī ar avastu, bet tā pat man tās abas spēles neiet. Esmu apr 99% pārliecināts, ka tās nav spēļu vainas, bet kaut kas nav kā vajag ar manu kompi, jo no vairākiem simtiem cilvēku, kas to spēli nokačāja man vienīgajam tāda problēma. Tas pats ir arī ar Myst. Kkā kompi atkal negribās pārinstalēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 kompis var pavilkt to spēli? C&C 3 readme bija teikts ka vajagot visas fona programmas izslēgt ja kaut kas neiet un tad pamēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 (edited) Domāju, ka vajadzētu vilkt. Un Myst jau nu to4. Neatradu lapu, kur varēja notestēt, vai mans kompis to spēli pavelk, tāpēc parametri: P4 2,4ghz Ram-1gb video-GF 7600GS. Izslēdzu arī visas programmas, kas bija fonā t.i. avastu, un arī vusus procesus, ko vien varēju aizvēru un tā pat neiet. EDIT: Nokačāju jaunākos video kartes draiverus, neiet. Myst ari ne. Edited September 3, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 7, 2007 Author Report Share Posted September 7, 2007 (edited) OK, piedodiet, bet es vзl 2x double postoрu. Es ieinstalзju kkвdu demo spзli no Spзпu Pasaules un pat tв negвja. Varbыt tomзr vзl kвds var kko ieteikt, tikai ne pвrinstalзt win, jo pirms neliela laika jau paєinstalзju un atkal sвkt visu no 0 negribвs. Bet tomзr visas jaunвs instalзtвs spзles man neiet, tikai tai skaitв nav cs & mu. Tagad defragmentзjas cietais, tik nedomвju, ka tas kko mainоs, bet poh. Plz iesakat, vai es vзl kko nevaru noskenзt, vai ko tamlоdzоgu. EDIT: вв un varbыt varat ari ieteikt, kur vel es varзtu griezties pзc palоdzоbas. Edited September 7, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 omfg Kr4 tātad pašā sākumā gribu atvainoties par double post un diezgan paveca topika uzrakšanu. Tikai gribēju uzrakstīt cik fakin priecīgs un bēdīgs es reizē esmu, jo no kompja pārinstalēšanas man cnc neaizgāja. Toties pēc pārinstalēšanas nosprāga deamon tools, tāpēc es gāju uz program failiem mēģināt vēlreiz palaist, bet apstājos C diskā un manu uzmanību pievērs fails ar nosaukumu Program, kas man bija izveidojies no kkāda tizla mario forever jau sen atpakaļ. Un tad es atcerējos, ka vienu dienu man windows kko teica par to, ka tas fails var izraisīt problēmas tā darbībā, dēļ tieši nosaukumu. Tad tam uzliku mīksto, bet tagad to failu izdzēsu un iet visas jaunās spēles Tāpēc nekad ar tādu nosaukumu kko tiks tulbu kompī neturiet vsp psc vnk eju iekapāt cnc3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Lieta taaada trafic ka vakaga reload c&q crak jo vecajiem krekiem ir kautkadas tur prikols ar speles palaishanu !!! She links ar pareizo craku P.S pats speleju to speli NERALI LABAAAA http://chiky.filer.lv/FragMovie/file-flt_cnc3_crack.rar.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 Ja tu būtu lasījis manus postus, tad saprastu, ka ar kraku tur sakara nav pilnīgi nekāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 c&c3 sudz, dga un nod nevar salidzinat, manskiet jebkurs bebitis ar dga vinetu nodus =/ es uzskatu akd no c&c vislabaka dala ir gold, jo golda vismaz ir godigi sadaliti speki, c&c tiberium, tur noodi ir nereali stipri un c&ctw tur dga ir nereali stipri, bet pa grafiku nesudzos tas ir ideals XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now