Jump to content
GIGN Forum

Eiropas čempis Basketbolā...


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Spēlēs sākumā pārliecinošāki bija horvāti, kas savu pārliecību arī nepazaudēja līdz spēlēs beigām, kad padirsa maču, laikam neticēja, ka var zaudēt. liels pluss ir Vītolam, jo viņš pa vienu minūti, iemeta 3 punktus, nozaga bumbu, ko pārvērta par 2 punktiem. Protams Andris, bet šoreiz tik spilgti vis negāja šim censonim, jo bumbās mūsējie katastrofāli zaudēja (neesmu skatījies protokolu, bet nu man tā vismaz liekas pēc spēles).. tur k-kas ir jādomā. Tad patika arī malacis Šķēle.. ai ko tur daudz, visi kas spēlēja vakardien ielika savu artavu uzvarai.

Link to comment
Share on other sites

cik skatijos online režīmā spēli varēja redzēt, ka mūsējos salauza 3. cetrudaļā, kad spāņi ielika k-kādus 8 vai pat visus 10 bezatbildes punktus.. :)

bet nu tie ir spāņi, pasaules čempioni.. šodien jāvinn portugāle un jācenšas turpināt spēlēt tāpatās. nekas nav neiespējams.. var cīnīties :)

Link to comment
Share on other sites

Nu jā. Ja ar Biedriņu zem groza un vispār kopumā labu sastāvu nevar pat Portugāli uzvarēt, tad 2.posmā nebūtu mums ko darīt. Latviešiem ir tāda tendence, uzvarēt stiprākas komandas, bet uzreiz pēc tam papist objektīvi vājākām. Un tas nav tikai basketbolā vien, bet arī hokejā un futbolā. Skaidrs, ka spēlētāji arī bija pārāk pašpārliecināti.

Link to comment
Share on other sites

Ehh zheel man LAtvijas izlases dzeki taa kapaaja, kad bija prieks skatities :) Andza arii zem groza ardijas, bet ja Portugale shitaa spelee, kad pie jebkuriem muusu smagi izcinitajiem 3 punktiem vinji vnk aiziet un kaut kaadu 3punktnieku ieliek.... Srry shitaa speleejot vinji Spaniju varbuut pat uzvaretu :) Protams muusu vnk nereali nekam nederiga neprezitate uz 3punkt. bija graujosha :fsckinsad:

Kopuaa, zheel, jo sastavs tieshaam bija labs un spejiigs kaut ko paradiit :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Kārtējo reizi atkārtojās vecās pareizā taisnība par to, ka ja Latvijas izlase nespēj iemest no tālās distances, tad tā nespēj uzvarēt spēli, protams, pret stipri pārāku pretinieku tu vari precīzi lidināt cik vien vēlies, tāpat beigās pakāsīsi (spēle pret Spāniju) :thumbsup: Kas attiecas uz spēli pret Portugāli, manuprāt, mūsējie pārāk naivi ticēja, ka Spānija kā grupas favorīti jau nu točna nekādi nezaudēs Horvātijai un kur ta nu mēs Portugāļiem pa 15 ačiem zaudēsim. Pa 15 ačiem nezaudējām, bet Horvātija ar vienu punktu uzvarēja Spāniju un priekšlaicīgi rezervēja Latvijas izlasei biļetes mājup.

Nekas priekšā vēl daudz interesantas spēles!

Link to comment
Share on other sites

Vērojot spēles pret Spāniju un Portugāli, man radās jautājums - Kāpēc pretinieks var stāvēt ar bumbu brīvs un izvēlēties pozu kādā metīs, papildus domājot par to, ko viņš ēdis pēc spēles, kamēr mūsējais, kam viņu jāsedz, stāv 2 metrus no viņa un gaida, kad šis izmetīs?

Kaut kā neredzēju, ka kaut reizi mūsējiem tā ļautu izdarīt, jo SEDZĒJAM ir jābūt pie savējā...

P.S Visas trojkas sametām pret horvātiem, tāpēc pret portugāļiem neatlika.

Link to comment
Share on other sites

pēc vakardienas spēles bija vnk J@SN@, negribējās ticēt tam, ka zaudēsim, bet tomēr... neredzēju no puišu puses, ka viņi dikti nespēlētu vai negribētu uzvarēt, vakardien bija vnk fatāla neveiksme... žēl, jo šogad izskatījās mūsējie normālā formā un sastāva (neskatoties uz to ka palika labi spēlētāji mājas + traumēti).

Link to comment
Share on other sites

Nu sorry, bet paraadot taadu speeli, kaa pret portugaaljiem, mums 2. posmaa nebuutu ko dariit. 24 guuti punkti 1. puslaikaa - psc rezultativitaate. Ok, portugaalji 1. puslaikaa nebija diez ko labaaki, bet nu 2. puslaikaa nedaudz vairaak aizgaaja chaljiem, savukaart muuseejiem Valters skreeja un meta zilos (visi garaam). Peec tam noskatiijos speeli Spaanija - Horvaatija un saliidzinot abas speeles bija sajuuta, ka muusu speele pret horvaatu - spaanju speeli bija apmeeram latvijas amatieru 2. liigas liimenii. Nekaadas komandas speeles, nepreciizi metieni, viss dirsaa. Spaanji vienkaarshi speeleeja savu speeli, izmantoja Gasolu (1. puslaikaa 23 punkti no komandas 50) bet horvaati visu speeli neatlaidiigi kapaaja un beigaas pat spaanji atraavaas :)

Visaa visumaa - LBS vadiibai jaaatkaapjas un Muizhnieks arii pareizi izdariija. Nepareizi nokomplekteets sastaavs (Beerzinja atstaashana aiz borta) + Ciprusa solinja deldeeshana, kameer ґReaktiivais Raitisґ burtiski raapo pa laukumu (man liekas, ka pirmo reizi redzeeju, ka vinsh iesprauzh).

Anyway - 3. fiasko 3 chempionaatos = vajadziigas paarmainjas.

Link to comment
Share on other sites

Uzvara par HORVATIJU lika padomaat,nu tik buus,pec tam kad cienig izaudeejaam Spanjiem,likaas ka tomer varejaam ari iaizkjerties aiz SPanjiem vairaak,bet nu bija zemapzinjaa tada knudonja ka varam nezkapec atrauties no Portugiiziem...UN she tev taa arii bija...bija brizhi kad likaas nu buus nu vajadzeetu salauzt vinjus,bet nu mes tur 2minuute mokoties dabuut to bumbu grozaa,portugiizis atskrien,un iemet kaut kadu zilo dazhu sekunzhu laikaa,a mees tik atkal mocamies,lai dabuutu kadu punktu,portugiizis atkal ir atpakalj ar saviem zilajiem metienienmmm.... NU un Cik ZINAMS Spaanji ieriija,diezgan negaidiiti zaraaa...UN uzliekot uz Portugiizu un Hirvaatu uzvaru 10LS vareeja izvilkt 450Ls diezgan reali vareeja kads uzvariities

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...