Phillip J. Fry Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Kā userbaram uzlikt malas ap userbaru un burtiem? Kad es uz Photoshop'a taisu userbaru man sanāk tāds : ,bet es gribu ,lai man ir iezīmētas malas taka rāmis un iezīmēti burti nu tā taka parastos userbaros piem taka šim: Edited August 24, 2007 by Phillip J. Fry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Apkārt userbaram: Viens elementārs veids, paņem zīmulīti melnā krāsā ar 1px izmēru un apvelc riņķī. Otrs veids - ar to pašu stroke, ko es pieminu vēlāk. Burtiem: Layer > Layer style > Blending options > Stroke (1px ; black) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Burti: paņem texta layerim ieej blending options/stroke! Ramis userbaram: izveido jaunu layeri, nospied ctrl+a, tad ej edit -stroke ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Paldies vo tieshi ka gribeeju Edited August 24, 2007 by Phillip J. Fry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 es teikshu godigi es no userbariem esmu stulbs es maku tikai uztasit man ir 2 jautajumi 1.ka var vinu ielekt lia visu laiku rada zem posta?? 2.kas jadara ar userbaru lai uz vina uzpiezot ieiet kkada adresee??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 1.ka var vinu ielekt lia visu laiku rada zem posta?? 2.kas jadara ar userbaru lai uz vina uzpiezot ieiet kkada adresee??? Atrodi kādu userbaru tu gribi, nokopē viņa HTML kodu. Tad ieej savos signature options un iekopē viņu tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 tagad latviski es neko nesapratu sry kados signaturos kadu HTML kodu???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 tur kur esi iepirdis savu sarkano hello, tur iekopē BB kodu kurš satur bildi(userbāru) ar linku visās tajās userbāru lapās dod jau gatavu BB kodu, lai pat tādi kā tu varētu sev dabūt kāroto efektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) piemeram tikai nesmejies [imgC:\Documents and Settings\Lita\Desktop\userbar.JPG].[/img] ludzu uzrasti piemeru ja tev butu bilde uz desktopa ka man C:\Documents and Settings\Lita\Desktop\userbar.JPG ka vajag rastit Edited August 29, 2007 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ahahaha, cik tev gadu? EDIT: patiesībā jau vienalga cik, tāpat nav vērts čakarēties, lai tev izskaidrotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Pieliku nedaudz efektinjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 ar taam striipaam paari man nepatiik savadakiem userbariem piestaav shim nee ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now