GuskiS Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) man te tads jautjums saistiba ar light un func_breakable: vai ir iespejams lampai uzlikt fuck_breakable ta lai kad uzshauj pazud gaisma ja ja tad ka? EDIT: ups izlaboju ^^ Edited August 25, 2007 by GuskiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 func_breable: vai ir iespejams lapai uzlikt fuck_breable ta lai kad uzshauj pazud gaisma ja ja tad ka? izskaidro sitos vardus kas ir sarkana krasa tad palidzeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) func_breakable un nesaīsini savādāk nevar saprast! Par lietu man liekas, ka nē, bet moš var! Pats tiko skatījos neatradu nekādu opciju, kas ļautu sašaut entytiju light! Edited August 24, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 (edited) lab thx par to pashu maybe vincisters vai oddish zin Edited August 24, 2007 by GuskiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) lampa func_breakable: Target On Break: light paareejos Propertijus pats liec ka patik XD entity light: name: light vajadzeetu iet BIG EDIT: "Lapai"?/?????? Edited August 24, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 kadai lapai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 man te tads jautjums saistiba ar light un func_breakable: vai ir iespejams [color="#FF0000"]lapai[/color] uzlikt fuck_breakable ta lai kad uzshauj pazud gaisma ja ja tad ka? EDIT: ups izlaboju ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 oops srry galigi nejedzu rakstit XD notesteshu to ko uzrakstiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 jap tā kā shine teica esmu pats taisījis func_breakable "spuldzes" kuras sašaujot pazūd attiecīgais light entity. Esmu jau arī kaut kur minējis ka ar šo nevajag aizrauties, jo tiek izrēķināti visi gaismu/ēnu varianti un tie ir x! (faktoriālis no , galu galā karte bremzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 25, 2007 Author Report Share Posted August 25, 2007 to es tagad zinu ka bremzee un daudz lielaka izmeraa karte tapec nelietoshu labak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now