Jump to content
GIGN Forum

Vienkārši Psc

amnezija
 Share

Recommended Posts

Bija nepieciešams kāds, kas profisionāli taisa bildes! Vienu tādu kabanu uzgāju!

1. Vēstule pa e-pastu no viņa --> staasti kas par problemu. ko vajag bildei izdariit.

2. Vēstule pa e-pastu no viņa, kad biju izstāstījis, kas un kā! --> ja tu velies lai mana dizaina studija tev kko taisitu, ir jamaksa min 80 ls, pirma iemaksa 50%.

Labi gan šodien izsmējos :muahaha: drošvien jau jokoja, bet kad biju viņam aizrakstījis atbildes vēstuli ar uzbraucienu viņš man atrakstīja šo --> jaunais cilveks, namsolutions ir registreta kompanija kas strada Anglija, Londona, ja tev kautkas nepatik, neviens neprasa tev ar mums sadarboties.

Ja jau šī ūberā kompānija, kas strādā Anglijā ir tik laba, ka prasa 80 Ls min :muahaha: tad nah pieņem darbā tādus kabanus kā viņu, kas pat rakstīt nemāk!

Tātad ja taisa kādu labu fočeni, kas ir apmēram 4min, tad sanāk, ka dēļ vienas bildes jāmaksā 320LS :muahaha:

80ls kā min ( kā minimums), ne jau 80ls minūtē. LOLD. un jā, tādas ir tās cenas un no kaut kā taču cilvēkiem jādzīvo. :)

Jā, es esmu stulbs. Labi, ka tu "neesi"! :lolza:

"Ja jau šī ūberā kompānija, kas strādā Anglijā ir tik laba, ka prasa 80 Ls min evil6.gif tad nah pieņem darbā tādus kabanus kā viņu, kas pat rakstīt nemāk!"

au, au, au. Šitais tā dikti gudri izskatās.

:thumbsup:

piedavajums ir samera lets vel.

Lēts? Man tiko viens pa 7 Ls piekrita uztaisīt, ko prasīju "tam ūberam" es nez laikam likās baigi sarežģiti papildināt jau 30% gatavu bildi kas izmēros ir width=906 Height=160

Un pa babaac varat nelasīt, ko es viņam rakstu man vienkārši viņš krīt uz nervien tā kā vell viens džeks, kuram niku neaceros! :)

Vienkārši babaac patīk izproviscēt cilvēkus un pacik man šodien bija garīgais padirsties! :) Tad ar lielāko prieku dirsu pretīm.

Edited by amnezija

Un pa babaac varat nelasīt, ko es viņam rakstu man vienkārši viņš krīt uz nervien tā kā vell viens džeks, kuram niku neaceros! :)

nu tas,kas pa 80ls piedavaja,ja tiesam 4 real,tad tas ir profesionali kvalificeti kaut kadi ubermakslinieki,kas tev ari uztaisitu,ka nemaz neliekas!

es jau tev rakstīju ka profesionāļi prasīs samērā daudz. un nepiekritīšu ka tā tava bilde bija 30% gatava. reāli tā bija kā skice. ja tas būtu bijis kā .psd fails tad vēl varētu teikt 30%.

Nu labi labi... piekritīšu jums, ka profi prasa sālīti! Bet tomēr tad jau es labāk pats pamācos palasu tutus nekā maksāju 80 Ls pa bildi nu 10 Ls jā, bet ne 80Ls, kas es kāds miljonārs. :D Tad ja es gribētu, lai man web lapai sataisītu bildes es tak paliktu parādos līdz mūža galam! XD Tapē vien jāmet uz kādu mēnesi CS spēlēšana malā un jāsāk kārtīgāk mācīties ar PhotoShop, jo pašlaik mani skili ar PhotoShop ir bišku virs 0 XD

Edited by amnezija

jā, bet tagad padomā vai tiešām ir jēga mācīties dēļ 1 darba. īstenībā neizklausās nopietni tas ka kaukāda angļu firma taisītu šitādus darbus. viņiem manuprāt klienti ir pavisam cita žanra un maka biezuma.

Daa ja jau viņi nav bankrotējuši tad jau drošvien pie viņiem velkas visi šitie, kas staigā ar D&G drēbēm un tādi tipiņi!

Bet, ko var zināt moš tik kāds uz joku ķēra, bet pēctam izklausījās apvainojies, kad aizrasktīju vēstuli ar "nelielu" uzbraucienu! :) A kurš teicis, ka tikai vienu darbu? Ja jau iemācīšos normāli zīmēt ar PhotoShop varēšu visu, ko citu sazīmēt, ko un, kad man vajadzēs! Nekas nav par skādi, ko esi vairāk apguvis, dzīvē noderēs. :)

Vouuuu... Izcēlies! 1. kārt čalīt, tu ne tuvu nezini cik sīks es esmu, jo dzīvē tu mani redzējis neesi + bilde nav diez ko svaiga. Poozerim es nekad tuvu neesmu stāvējis un esmu diezgan drošs, ka arī nestāvēšu, jo man tādi cilvēki kretinē. Moš pēc sevis spriedi? Jeb psc... pēc vienas bildes tu varēji pateikt, ka es esot poozeris(+1), emo(+10) un vēl, ka es sūkājot bomzim(vispār kroņa gājiens). Njā neslikti. Ja tu gribi izrunāties vai sa-zin-ko-vēl, tad varam satikties un iedzert tēju, vai ko nu tai brīdī vairāk gribēsies.? 2. kārt es tev pat neuzdirsu kā tu to mums te saki, vienkārši pateicu, ko domāju par tavu postu un tas bija tīri subjektīvs viedoklis. čau.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...