IroNFist Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Karo4 sleedzu serveri saaku spelet ar citiem pec brizha izmet mani no cs un rada servera eror dont send un send eroor kkads murgs vislaik un nezinu kur ir vaina! luudzu cilveeki esat izpaliidziigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) hmmm... nu man ta ir dazreiz kad mainu mapi kad pc ir lielaka slodze pasaki cik tev RAM CPU un neta atrums varbut tev vnk PC nepavelk serveri jo tie uzrasksti ir labaja augshejaja sturii ja tadi sarkani??? Edited August 21, 2007 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 (edited) procis 2ghz 1gb of ram nets 10mb/s man liekas ta nav slodzes vaina! bet thx pa to pashu hmmzzii neesu genijs bet man liekas kkas nav kartibaa ar metamod aj zinat es partaisiishu serveri! Edited August 21, 2007 by IroNFist Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 nenu pc tev laps un tur vaina nevar but topiku nesledzat varbut kads cits pateiks vinja versiju!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 mans tas pats ir dazreiz aa kads tev ir procesors vispar preks spelem ir vajadzigs duel core procesors lai nebutu error un vispar lai ietu serveris OKI man piemeram ir AMD Sampro procesors 3000+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 IroNFist, esmu saskaaries ar shitiem bagiem, tikai ne servera sakaraa. Nezinu, kas bija pa vainu, bet naacaas paarinstaleet windu. Nevis pa virsus, bet ar format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLooDKnight Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 man ta radas ka nets pazud parasti konsule vislaik Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 nu lab es novilku gatavu servu pat uzspemereeju tik un taa erori un man ir dual core es galiig nezinu aa un varat vel vienu lietinju pateikt kape ka speizhu konsule conterii ieksha nav nevis teksts bet %s%s un taa riktiigi daudz to suudu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 IroNFist, kaa jau teicu - paarinstalee windows. BlooDKnight, un? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 rr cs maybe palidzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
IroNFist Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 ee man tie erori vars nemetas bet es laizhu caur parasto suudu serveri bet man ta problema ar consuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 šitas nav tas pats error, kas citiem lec virsū kad iet Internet explorer, wordaa utt.?? ja tā, tad manuprāt vienīgais veids bija pārinstalējot (kā jau te teica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now