DrYzE Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Nu sveikinji visiem GIGN'iešiem man te radas viena doma ka gribu savu ipb forumu sašaurināt nu apmēram ka šim te forumam http://noun.oo.lv/f/ sorry par reklamu vnk citu neatradu nu vot kur jaiet admin paneli un kas jadara lai butu tik pat saurs kads waretu maybe pateikt gaidu atbildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Tu searchu izmanto arī? , bļē trīs topikus zemāk.. Edited August 19, 2007 by esctm Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Labāk neteikt vell tev galva sāks sāmpēt no tā! XD Bet ja pa lietu tev ir jāatver 2 kadri vienā piemēram ar <inframe> HTML versijā. Ir ar PHP ar, kuru tev patīk labāk. Elementārs piemērs ar HTML: <html> <frameset rows="170,75%" <frame src="kadrs_1.html"> <frame src="kadrs_2.html"> </frameset> <html> rows=horizontāliem kadriem cols=vertikāliem kadriem Un šis HTML "kodiņš" ir bez <body></body> tagime <head></head> tagus gan noteikti var likt. Ceru ka saprati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 vot i mudaks...pasties shajaa pashaa lapaa poar IPB forumue s uzdevu atadu pashu jautaajumu!! :violent: :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 1. CJxx pats esi liels mudaks 2. Es redzeju tavu sasodito topiku psc 3. Es tasiju jo kad kavacy teica ka jamaina % wrapera look&fell man nekas neizmainijas vot i prasu ko isti darit !! psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 2. Es redzeju tavu sasodito topiku psc 3. Es tasiju jo kad kavacy teica ka jamaina % wrapera look&fell man nekas neizmainijas vot i prasu ko isti darit !! psc Psc tu manu postu izlasīji vai paskatoties uz to saprati, ka tev šie skaitļi ir pa sarežģītu ? XD Ja tu nemāki izdarīt tā kā ir citi rakstījuši tad dari kā es teicu atver 2 kadrus reizē es tev pat iedevu paraugu vienīgais, kas tev tagad ir vakadzīgs ir šis un tās mazās zināšanu krunkas par HTML, kas tev tur paurī ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 XD Ja tu nemāki izdarīt tā kā ir citi rakstījuši tad dari kā es teicu atver 2 kadrus reizē es tev pat iedevu paraugu vienīgais, kas tev tagad ir vakadzīgs ir šis un tās mazās zināšanu krunkas par HTML, kas tev tur paurī ir! Nu wecit protams ka izlasiju tavu psotu tikai neko nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 .css StyleSheet Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 DrYzE ja tu nesaproti ka var samazinat tad vispar netaisi web es tev iedosu vienu padomu kur taisit web seit un tad tev nebus nekadas problemas bet ja bus vel tve kadas problemas ar ucoz.com tad met kompi laika pa logu :DDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Izceelies. DrYzE, manupraat amnezija ljoti skaidri pateica. Ja Tu to nesaproti, meklee citu alternatiivu PATS, jo uz jautaajumu tev atbildeeja. *ar PATS es domaaju netaisiit jaunu topiku gign forumaa, bet pamekleet plashajaa tiimeklii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now