acido Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) Ak, šitās tīņu problēmas laikam ir rēcīgākais, ko jebkad esmu lasījis Kaut kad rudenī jau viņas lasīju un devu linkus draugiem. Nu viņi norēcās tāpat kā es. Lol, vēl atceros kā pirmoreiz lasot rēcu un mana mutere atnāca un pajautāja, vai ar mani viss ir kārtībā Edited August 20, 2007 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nu lol !!! sviests Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Nu es nezinu kā jums, bet man šis visvairāk patīk. Vinsh mani paraava un iesita (tad es izvilku savu gaismas zobenu un nocirtu vinjam galvu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) noklausiijos pirmo no triis dalaam!!pagaidaam visvairaak patika gabals Otru reetu es pati sev nejaushi uztaisiiju kad mezha seeju beerzu slotinjas. Es iegriezu sev ar nazi visa stilba garumaa jo aizmirsu par nazi un gribeeju aizdziit prom skudras kas liida pa kaaju uz augshu. (ah liidziigi kaa es aizmirsu rokaas motorzaagji un saaku sist mushas uz drauga somas) Juutos nelaimiiga jo mans izskats tika sakropljots (soma gan tika cauri ar vieglu izbiili) Edited August 20, 2007 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderna Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 reeciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 vareetu pizdomaatt probleemas saistiitas ar cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 http://risks.filer.lv/lol/file-mixxxxx.wma.htm reku nebija ko dariit, bik visu saiisinaaju vairaak tekstu mazaak smieklu vieniigi liidz nevar lasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Nais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 sakuma man likas riktigi debili, bet pec kadam 20min es pilnigi iejutos kompanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooZy* Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Man viss gabal patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Lol par sitiem jau sen recu atkal gribeju palasit un atradu sito te topiku. vnk LOL. recigakais par to zaagji rokas ar somu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now