Jump to content
GIGN Forum

Nāku Uz Konsultāciju

rusty
 Share

Recommended Posts

tām lab pirms saucu meistaru tāpat uzjautāšu jums. kas zin - mby pat kāds no jums kautko jēdzīgu pateiks ^_^

lita tāda. lab. tagat pēdējā laikā vislaik ieslēgts pc bij. spēlēju spēlītes man tur no sakuma izmanto error report no ATI crystal control center, bet tas gadās. ta po. a tagat sāka notikties tā, ka man vnk uzlec melns ekrāns. itkā pc strādā, bet monitors melns un tur tas suda uzraksts staiga - no signal. attaisiju vaļā pc. mazliet pasūcu putekļus un konstatēju, ka man video karte nenormāli uzkarst. pat pirkstu nevar pielikt klāt. nu mežonīgi. es varu norm skatīties filmas, iet i-neta viss čikiniekā. a ieeju cs - viss okei. ieeju kādā serverī paiet lab ja 1 min uzreiz atkal melnais ekrānts un atkal jāparsatrē pc, jo pilnīgi neko nevar izdarīt, ka viņš parādās.

nu ko - gaidu jūsu advaisus! :)

Edited by rusty

man ventilators ir tikai 1, kas piestiprināts pie mātesplates. dā tagat pat uz 5 min varu ienāt un pēctam atkal uz kādu 1 h jāizrubij ārā. + net tagat to vai vēlos nosūtīt to error report, bet tur nekas sakarīgs nav teikts. kad nakamreiz parādīeis jums parādīšu.

Tak iazej uz pagasta datorveici, nopērc kūleri pa 5Ls, termopastu pa 3Ls un aidā. Ja karte būtu jau 100% mirusi, tad arī 1 minūti netā nenosēdētu, vēl, ja vari, paskaties kādas GPU temperatūras idle un ieposto.

nū tagat nākas iztikt ar prtativo kuram bļad klaviatūra zb neko nevar norm uzspiest + sava pc peli nevaru pielikt - pakaļā to nolāpīto jūtīgo palikni. kr4 aizvedu pie paziņas, kas saproti tomēr vairāk (no offece, bet arī es tā īsti nemācēju izstāstīt, kas noticis etc) kr4 tbilde pa 90 proc pēc pirmās min - vido nosvilis kautkas. rezūltātā mby dabūšu labāku :) ja viņš ieliks. jāuzsauc laikam kāds aliņš.

moby tas pats bij? vnk nevaru te norm palasī tos topikus blin ar šito. b. lab āu :) senx enywy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...