Jump to content
GIGN Forum

The Zatler Dust Movie


vecteetinjsh
 Share

Recommended Posts

Tātad, šī ir mana pirmā, nopietnā CS filmiņa. Lūdzams pārāk nekritizēt, jo šis tik tiešām ir mans pirmais nopietnais mūviks. Filmiņu uztaisīju šīs dienas laikā, aptuveni pa 2 stundām. Zinu, ka teksta effekti ir lēti un prasti, bet es vēl tikai mācos un neko krutāku nemācēju uztaisīt. :) Filmiņa ir no gign puba, kad pirms kāda laiciņa vienu vakaru papriecājāmies... :) Man ir vēl 4 dažādi demo ar līdzīgiem kadriem, no tā paša vakara, tikai citās mapēs. Baigi interesanti, kad piemēram visi sakāp viens otram uz galvas un vertigo mapē visi reizē lec lejā no mājas, un vēl daudz ko citu. Ja kādam vajag demo, iespējams, ka varam sarunāt, bet lūdzams, jautāt pēc viņiem tikai tiem, kas tiešām māk uztaisīt kaut ko labu. Paldies, ka lasījāt, skatījāties un baudījāt. Ar cieņu, vecais tēvs.

P.S. Piedodiet, ka nav nobeiguma, kad pamanīju, ka tā trūkst, vairs negribēju atcelts "renderu", jo filmiņa bija saglabājusies jau apmēram līdz pusei. Ceru, ka patiks vienalga.

P.S.S. Ieteiktu no failer.lv novilkt un skatīties uz kompja uz "Full Screen". Būs baudāmāk.

P.S.S.S. Šis nav fragu movie, bet gan fun.

Links uz demo: http://antixz.filer.lv/the_zatler_dust_mov...t_movie.wmv.htm

Link to comment
Share on other sites

Arii man veel ir taas demkas, tikai neesmu sanjeemies vinjas izkustinaat no vietas, jo tomeer dabuuju to darbu, par kuru torreiz runaaju un veel iisti neesmu attapies no vinja. Bet nu kas to lai zina, tagad vismaz ir iedvesma mby kaut ko uztaisiit, kaut gan tas jau tagad buutu kaa plagjiaats, jo viens gabals jau ir. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...