fearless Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Problema valve hamerii kas ta pa gluku ka es nevienu block nevaru pagriezt uzspiezu uz vina uzspiezu velreiz bet neradas tas ka var vinu griezt...cerams ka sapratat ko es te uzrakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Restartē hammeri! Šī problēma nav tev vienīgajam gadījusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 es vinu 3 reizes parinsteleju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Pie FAQ nav ? Ir viens variants kapē. Ja tev ir CS serveris ? Ja ir tad viņš ir pie vainas man tā ar bija izlēdz serveri un izslēdz PC nevis restartē, bet izslēdz un pēc 10 min atkal slēdz iekša nu moš ar pēc 5 min var slēgt iekšā tad atver VHE pirms ieslēdz CS serveri un visam vajadzētu strādāt nu vismaz kādu laiciņu ja ielsēgsi serveri! ,bet ja tev nav serveris tad.. nezinu, kas pa vainu! Pasaki vai viss iznāca ja nē es pateikšu kā var savādāk pagriest objektu tagad negribas rakstīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 ew vecit paldies likas neticami bet pamginaju ti4 aizgaja tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 tnx Vienmēr gatavs palīdzēt par "Paldies" vārdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 nevar kkad griezt obejktus pa gradiem ka texturu!!!taa butu vieglak ja, jo ja vajadzetu divas vienadas mala pagrieztas apmeram pa 45 gradiem tad ar to sudu ir bikit sarezgitak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Tad tev ir jādara tā paņem ar Selection Tool iezīmē to objektu, ko gribi pagriest. Tad augšējā rīkļoslā nospied Tools paņem Transform un atvērsies tev tāds logs, kur var atķesēt Rotate, Scale, Move atķesē Rotate un uzraksti pa cik grādiem gribi pagriest. Ceru, kas viss iznāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearless Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 jej LIELS PALDIES tiesi to man vajadzeja.... ko an es daritu ja nebutu si foruma un tevis ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 ko an es daritu ja nebutu si foruma un tevis ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dzīvotu neziņā un neapskaidrībā par VHE visu atlikušo mūžu. Eu vecīt es tev uzreiz varu teikt ja tev rodas kāds jautājums un tu nevari atrast nevienā no šeit esošajām pamācībām vai FAQ atbildi tad apciemo šo web adresi. Tur vienīgi visas pamācības ir angļu valodā, bet visām ir bildes tākā nesaprast nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 tagad ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts