FicHo Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Es meklēju kur nopirkt samērā normālu klaviatūru, par samērā normālu cenu. Manai klaviatūrai jau ir salipuši taustiņi . Tātad pāris jautājumi. Kāda klaviatūru firma ir laba? Cik tā maksātu? Kur nopirkt? Būtu pateicīgs, ja jūs pateiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 LOL, ej uz bodi un skaties, kura no 3 Ls vērtajām klavierēm tev liekas ērtākā. To arī ņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 man ir šitāda, iesaku. Šī man jau ir otrā MS klaviere, bet esmu ņēmies ar visādām. MS for teh win. http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=46205 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Man ir kautkada Logitech. Diezgan erta + Vel ir atseviskas pogas Media playerim, e-mailam, webkamerai unvel kautkadas nezinamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Logitech Internet Pro Keyboard vienkārša un ērta Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Jap, rekur mana ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Ja tev patik ka visas pogas ir kopā,tad šī būs ideāla! Pašām ir šāda! No sākuma jau ir grūti pierast,jo visas pogas ir kopā,bet vēlāk pieradu un ir tīri ok Edited August 14, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 . Tātad pāris jautājumi. Kāda klaviatūru firma ir laba? Cik tā maksātu? Kur nopirkt? Būtu pateicīgs, ja jūs pateiktu. nahuj Tev labu klaviatūru ? gribi titāna, lai spārdīt vari vai pret galvu dauzīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 tur nav rakstiits labu, bet sameeraa normaalu- taadu kurai pogas neliip, gruuti nespiezhaas paaraak viegli nespiezhas utt vieniigais ieteikums meigjinaat randomaa kkur kko nopirkt gluzhi 3 ls nee bet arii 20ls nav ko tereet- nav nekaada pele kas aatri pliist.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nē, nu kapēc. var tak aiziet uz veikalu, paspaidīt. kas vainas. man ir kaut kāda logitech oem klava. tīri normāla. pogas nesprūst, iet jau gadu un nav problēmu. reāli lai pateiktu, laba vai nē, ir jāpaspaida. ja pogas mīksti spiežās, tad ir ok. kaut gan mīksti viņas tikai sākumā spiežās, kamēr iespaidi. pēc tam ir diez gan ērti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now