macho Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 (atraku vienu kladi kuraa skolas laikaa rakstiiju shitu kad nebija ko dariit) Terpentiins Visa sakne ir(a) terpentiins Kuru dzer tikai kretiins Tu nevari iedzert viinu Nedomaajot par terpentiinu Arii zemee ierakta miina Naak no terpentiina Ej uz skolu. Satiec Eliinu Bet iisteniibaa satiec terpentiinu Apjuuc. Saak sviist rokas Taas tieshaam ir elles mokas Magjiskaa terpentiina pudele Dazhreiz uzvedas kaa maukule Labaak noveeletu laviinu Nekaa izliet terpentiinu Novelk dreebes meitene. Skaties! Vagiina! Neee! Pudele terpentiina Cilveekam var nebuut saana No shii terpentiina maana. Vai pat kraana Kad cilveeks ceerpj aitu Vinsh neapzinaas ko dara Jo sho nelaimiigo maitu Paarnjem terpentiina vara Nebuutu nekaada pasaules kara Ja ne terpentiina vara Nebuutu fermas, plantaacijas Ja ne terpentiina mutaacijas Terpentiins ir malu malaas Cimdos, zekjees, pastalaas Skarbais terpentiina faktors Brauc paari likumiem kaa traktors Pa gaisu lido vaarna Un churaa terpentiinu A vaarna taada kaarna A churaa ta terpentiinu. Paradokss! Bet terpentiins visumaa ir vajadziigs Jo bez vinja nebuutu piedzimis Edvards Griigs Terpentiina buutiiba Ir daudzu suutiiba Nu ko lai saka daargie beerni Terpentiinaa peldiet leni! (nemeegjiniet nemaz dirst kaut ko par ritmu vai nelogjisko struktuuru atstaaju tieshi tadu kaa toreiz uzrakstiiju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 super ! vislabaakaa vieta ir "Paradokss!", kad izlasiiju to, palaidu dūjiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsone Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Rakstiiji terpentiina ietekmee??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 16, 2004 Author Report Share Posted June 16, 2004 Ne gluzhi - burviigaas latvieshu valodas skolotaakas Zhiidas ietekmee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 (edited) baigi laps ... par dzejnieku nedomaa kljuut??? muusdienaas jau raxsta par visu... Edited June 16, 2004 by Reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 teiksim paraakaajos nedaudz pa oho dziivaas dzejas skapi un atradu kaut ko taadu nu teiksim sava veida miilestiibu... Vai tu zini ko es daru, Vai tev nojausma ko jūtu? Darbā esmu mazulīt, Diez vai spēsi sazvanīt. Šeit pie savas zaļās virpas, Metālu es dīrāju pēc savas gribas. Baudu to kā skaidas vērpjas un Kā ģeometrs izmantoju savas akurātās spējas. Skaidu maliņas tik asas, tonētas metāla mokās, - violeti zilas! Tā krāsa mani uzbudina. Un domāju par savu varu, Ka varu likt metālam nomest savu svaru. No prasta, brūna dzelža, Liku tapt tam paltīnbaltam, Seksuāli rievotam. Tu manās domās neesi, Kad virpoju es sagatvi. Tu mani nesaisti un nespēsi, Jo darbā mīlu griežņtroksni. O, jā, šo skaņu svilpjošo, Kad pārslēdzu es ātrumu nākošo! Šeit enerģija lokās bailēs, Un karstums tēraudam liek kliegt spailēs! Jaudas vadi karsti, liek griezties, Strīpotajam motoram aizelsdamies. Patrona masīvā cieši iekodusies detaļā - Kā agonijā, tik stipri. Viss vizuļo, ir silti, Esmu beidzis apstrādi. Roku muskuļi dzeltenie ar solidolu ieziestie, Ir atslābuši viegli trīcoši. Es jūtu bezspēku un Sajūtu miegu. Es novelku brilles un noslauku rokas, Ar rūpnīcas ūdeni nomazgāju savas divas sejas. Nepaliek labāk, tik sajūta ka beidzies Ir metāliskais dzimumakts. Takts sit ritmu, soļu ritmu, Esmu mājās, gribu tevi. Tu maigā draudzenīte mana, Kur ir tas telefons kurš zvana? Tas zvana, zvana, kaut kur zvana, Tik izmisīgi un cītīgi tas zvana, Ka ceļu to ar gurdu roku ...... Bet balss vietā rādītāji ir apmetuši loku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 bez komentaariem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Macho: Ak dievs, nepiemini Ziidu! Luudzu nepiemini! Vieniigais, kad vari par vinju atgaadinaat ir tad, kad vinja atmetiis pedaaljus! Nevaru aizmirst to veco Bitch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Sitais baigi labs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Onkuls kunkuls iet pa cellu Suudi tam pa visu seju Pimpis cellaas augshaa lejaa Olas griezzas jautraa dejaa Nu shi ir taada parupja 4etrrindiite Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 (edited) Wolfblade & macho labie tekstinji dereetu veel kaadu palasiit Edited June 19, 2004 by by: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Vareetu jau vel kaadu ielikt bet Ehh nez rupjus jau labaak te nelikt. Beerni arii kaa nekaa te spamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 Vareetu jau vel kaadu ielikt bet Ehh nez rupjus jau labaak te nelikt. Beerni arii kaa nekaa te spamo neemiiz.. liec tik ieksha ! kaadi buus taadi buus... rupji vai nee .. .. PO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 (edited) Ziida ?um.... jau otro semestri latv. val man 5 Nju ziida ar vienreiz lika muusu klasei dzejoljus rakstiit a tur taadi garadarbi dzima , es par kautkaadu kranci uzrakstiiju Skiet ka dabuuju 5 vai 6 P.S>vinjai slikta redze varbuut neieraudziis - kuce... Edited June 23, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Novelk dreebes meitene. Skaties! Vagiina! Neee! Pudele terpentiina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now