pizimodo Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Mila tauta man ir lugums palidzet.Bija man savs serveris uz windows xp,viss gaja loti labi,ari tautas bija daudz no pub.Paris dienas atpakal parinsteleja man windu to pasu xp,bet tagad man neviens nenak ieksaa.Kur varetu but problema? Paldies jau ieprieksj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nav lagu?Varbūt visi pārgājuši uz citiem serveriem!Gaidi! Spēlētāji lēnām bet nāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoMy Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 tafs serveris vairs nevienam nav vaidziigs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 nesleedz kaadu nedeelju serveri ara un buus tev speletaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 J saprotu pareizi tad tev vispar netiek ieksa LoL .. Pachole pa Firewaliem ganjav jka kads nelaiz ja tev gadijuma nav ZOne Alarm ka man tad vnk internet setingso pacakarejies un viss buss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiTeWoLLF Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Pēc laiciņa jau iejies...Gaidi un atstāj PC 24/7 un viss būs OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 2i varianti mana skatijuma 1) nomainijas ip un uz subdomenu vai ari realu domenu aizmirsi nomainit ip 2) firewallaa vai / un ruteri porti ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Ieej control panel ------> sucerity center ------> Fire wall setting (vai k-kaa taa) -----> uzliec off ( tur sarkans vairogs blakus raxtiits not recomended ) un paprasi kādam draugam lai pamēģina ieiet ja viss ies tad gaidi kamēr visi atpakaļ nāks. gadijumā tavs serveris nebija cs.latbs.lv? jo tas serveris bija ilgi offline un nesen paradijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now