Jump to content
GIGN Forum

Help!

Legend~DoGG
 Share

Recommended Posts

hmmm.... CW... jā tādu varētu ,bet ilgu laiku nēsu nevienu pierunājis pagāšgad labi CW sarīkot varēja. šogad tos pašus mēģinu dabūt ,bet viņi mīž jo pagāšgad viņus 1 Vs 3 saliku. Protams Fy_pool_day mapē jo tad viņu ļoti labi macēju.

P.S. - novijas laba domā tikai tu pirmais :khehehe: tad es padomāšu :thumbsup:

Edited by Legend~DoGG

laimers)

Nu vismaz par kādu daļu par Tevi esmu normalāks. varbūt savadākās jomās

P.S. - Es esmu ievērojis kad tu nevari savā mutē paturēt to ko citi negrib dzirdēt :blablabla:

P.S.S. - Ja Tev nau nekā ko narmālu pateikt tad labāk klusē.

Ja nevienam nau ko labu pateikt šajā topic tad :offtopic:

Edited by Legend~DoGG

ej dirst loh. tu esi sīks dirsā lienošs pidaras, kura nonfaktora mūvijs nevienam tāpat neinteresēs, un visi varēs tevi nodirst vel vairāk, jo ~4 minūtes šausi botus. GGGg.

Pati doma vien ir dauniska. Ja nebūtu lohs, tu nemaz nenāktu te un neapkaunotu sevi, pasakot, ka esi vsp uzfilmējis tādu mēslu.

:fsckinsad: Dauni tagad Gign pub serverī dabuju labus kadrus mazajās mapees kas bija no 2:00 liidz 4:19 :fsckinsad: vel tikai jaasataisa. mapes bja ice_world un fy_pool_day nu tad mēs varēsim noskatīties to Mūviku kuru filmēju pubā.

P.S.- sāc gaidīt ar nepacietību :violent:

P.S.S.- pasaki kaut vienu kuram esmu dirsā ielīdis!!!!

Edited by Legend~DoGG

Pati doma vien ir dauniska. Ja nebūtu lohs, tu nemaz nenāktu te un neapkaunotu sevi, pasakot, ka esi vsp uzfilmējis tādu mēslu.

Tu ar savu mazo pelēko šūnu līmeni nemaz nesaprati manu domu es biju domājis paprasīt citiem vai vispār ir vērts!

Vienīgais laikam jonass saprata manu domu.

Edited by Legend~DoGG

leggend dogg nu paklausies tajos, kas tev skaidroja, ka mūviju tev taaisīt nav jēgas,jo

Tu pat nezini kādas mapes spēlē cw

Tu pat nezini no kādu mapju fragus liek mūvijā.

Tajos fragos, ko dabūji pa nakti gign pubā jābūt kādiem 6kiliem un 6hs, jo pa to laiku ganjau spēlēja p0k3m0n1 un tās bija mazās mapes.

Gribēju tikai pateikt, lai tu netaisi movie. ;)

Tu pat nezini kādas mapes spēlē cw

Tu pat nezini no kādu mapju fragus liek mūvijā.

Tajos fragos, ko dabūji pa nakti gign pubā jābūt kādiem 6kiliem un 6hs, jo pa to laiku ganjau spēlēja p0k3m0n1 un tās bija mazās mapes.

Gribēju tikai pateikt, lai tu netaisi movie. ;)

jonass, n00ne un nothing ir pokemoni? Ja nemaldos vel man dem. kur bloodlord drugdealer. atzec mape.

Bļa es labrāt varētu savākt mixu un uzspēlēt pret tevi, bet es jau tagad jūtu, ka tam nebūs jēga! 1. kārt jau fy mapes mūvijos neliek! 2. mūviji ar botiem vispār..... 3. tu pats esi kaut kāds p0k3m0n5 kurš domā, ka ir pro ja nošauj 2 cilvēkus pa 10 raundiem 4. tu esi baigais ģēnijs jo sev profilā vecumu esi uzlicis - 20 gadi, kaut gan pēc runas stila & ja nemaldos agrāk tur bija rakstīts krietni mazāks skaitlis! 6. uztaisi vēl kādu dubultpostu(tev labi sanāk :thumbsup: ) :))

2. 10 raundos novācu vismaz 6

3. De pames pashas dizlakās parāk lielas un daudz jāskraida.

4. šis ir mana brāļa profils kuru es izmantoju.

Es labprāt 2 vs 2 gribētu :khehehe:

1. Varbūt neesi bots, par ko es arī ja godīgi šaubos, bet lohs gan.

2. 10 raundos 6 killi ? LAWL ? Pat es novācu vairāk, and I fucking fail at CS.

3. Jā, jā .. fun mapes ir vislabākās, liec tik mūvijā tādas, 100% visiem patiks.

4. -.-

2. 10 raundos 6 killi ? LAWL ? Pat es novācu vairāk, and I fucking fail at CS.

3. Jā, jā .. fun mapes ir vislabākās, liec tik mūvijā tādas, 100% visiem patiks.

4. -.-

1. 10 raundos 6 killi ir atkarīgs no tā kur spelēju. vakar ja nemaldos cs.kaktus.lv bija killing spree 8 : 0 pirmajā raundā noliku visu T's Teamu ,bet tur laikam kaut kādi boti bija. Pietam sen nēsu CS Spelējis kopš pagāšgada augusta līdz šī gada maijam.

2. par tavu 3. smiekli nāk. varbūt tās mapes nau domātas Mūvikiem ,bet Es viņas labi pieprotu.

3. izskatās kad nau vērts neko taisīt un likt ,jo tāpat lai kāds mūviks būtu tāpat kāds piesiesies.

4. ja es vsp tikšu Igauņu klanā tad likšu iekšā mūviku. no viņu CW

Edited by Legend~DoGG

2. par tavu 3. smiekli nāk. varbūt tās mapes nau domātas Mūvikiem ,bet Es viņas labi pieprotu.

3. izskatās kad nau vērts neko taisīt un likt ,jo tāpat lai kāds mūviks būtu tāpat kāds piesiesies.

4. ja es vsp tikšu Igauņu klanā tad likšu iekšā mūviku. no viņu CW

1. cs.kaktus.lv ? XD :superlol: XD :superlol: XD :superlol: :superlol: :superlol:

2. lawl, kuru rausta ko tu labi pieproti ?

3. Jā izskatās gan. Nevienam ti un tā nepatiks.

4. Reāli. Nevaru sagaidīt.

lol,lam3r,Tu vispār apjēdz ko tu saki?cs.kaktus.lv pa nakti spēlēji?Un tu jau sāc melot!Ja kopš pagāšā gada neesi spēlējis un vēl kaktus`ā ir kiling sprīīī (negribēju rakstīt angliski <_< ) Tad tu esi pro* :violent:

P.S. īsumātu esi cirvis :)^_^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...