macho Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Garais topiks vairs nav salasaams, taa ka te ir svariigaakaa informaacija! Man ir taaads priekshlikums: 1) visi vareetu tikt pie dabas - ezers, mezhi, nesa4akareeta daba ! 2) vareetu aizbraukt talaak no Riigas, tas ir, uz Kurzemi, tb, Kuldiigas pusi ! 3) vareetu arii pie manis paciemoties ! NU doma taada, ka visi vareetu braukt uz manu pusi, kautkad uz vasaras pusi pie 2 ezeriem notuseet ! Ir divas buudinjas, 4 gultas katraa, ja kaads veeleetos guleet ! Shis viss taapeec, ka zb pa baariem njemties un vaig dabu !!! Vareetu uz juunija beigaam samukjiit ! All invited ! Shis taatad ir Hainy uzaicinaajuma teksts. Datums ir 9-11 juulijs (varbuut pat ilgaak ja buus riktiigi jautri) Briivdienas taksh. Taalaak. Informaacija par tusu: * Braukshana - Ar tikshanu ir taa, ka jums ir jaatiek liidz Kuldiigai un taalaak ar autinjiem vai varbuut kaad marshrutnieks iet ! prom jau tiksim ! Sheit es gribeetu lai Hainijs paprecizee siikumus. Iedod autobusu sarakstu vai kaut ko taadu. Tiem kas brauc ar mashiinaam dereetu uzzinaat arii preciizu vietu kur tas viss atrodas. Katraa zinjaa doma ir par mazo nabas ezeru (nabiiti) * Muuzika neatrisinaats - nezinaam vai tur buus magjis vai kaa... * Izklaides Nu viss ko pie ezera var dariit. Kursh njem bumbu vai kaukaadu citu shitu piesakaas sheit. * Paika Droshvien ka pie ezera buus ugunskurs. Taa ka paziistamie savaa starpaa sakontakteejas un arii novienojas ko katrs pirks. Ja kaads nezin ko eedamu njemt paprasiet mammai * Dzeerieni Khe-he-he. Sheit man nekas nav jaasaka, bet taadiem pusdzeeraajiem vaidzeetu panjemt kaukaadu nealkoholisku shitu ar ko otraa riitaa uzlaapiities * Kaut kas ko es esmu aizmirsis Uz doto briidi nenaak praataa, bet nu es domaaju ka vietas tur ir daudz (to Hainy arii vareetu noprecizeet taapat kaa to cik maksaa celsh) Tiem kuriem briivas vietas mashiinaa arii var pieteikties sheit. Lai tik kaads pameegjina te spamot. Warn levelis automaatiski un "post deleted". Gribat dirst? Ejat tai otrajaa topikaa kursh jau ir piedirst. Paldies par uzmaniibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 Tie kas ir pieteikushies Hainy (+2) Lirels macho symbiote krish }|{yk (+2 vai 3) cmdr Freelancer Wolfblade ??? Dream EDD Champion Jurko limp +mosh kaads white-line ??? hUrel-o-matic vbyuer Deus-Ex Surrounder Glacier Redbull (+ n) n pieder no 1 liidz x, x pieder veseliem skaitljiem Duh white-line +kaads punisher vai kaa ir forshaak bez patskanjiem - pnshr Ja gribat pieteikties tad dodiet zinju man (PM - Private message te forumaa, vai arii mircaa). Nav taa ka brauc tikai tie kas te ir pierakstiijushies. Brauc tie kas grib, shis saraksts ir vienkaarshi lai redzeetu cik cilveeku iisti ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 es arii braucu......, bet pagaidaam veel isti nezinu, veel ar Lireli japarunaa... ja vins brauc, tad es arii... Visticamaak, ka buushu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Es jau labpraat bruktu, bet nezinu vai kaads mani tur grib redzeet... Diezgan taalu arii ir jaabrauc. Es dziivoju netaalu no Saulkrastiem, tas ir 40 mins no riigas. Bet tas nav sskkeersliks, mieriigi varu tikt. Protams ja kaas gribees lai es tieku Alinnu es varu dabuut mieriigi, arii likkieru, brendiju un taadus drannkkus man nav gruuti dabuut. Hank man ir labs draugs, varbuut ja vinnss brauktu, es arii vareetu braukt, jo vienam aizbraukt pie cilveekiem kuri tevi tur negrib redzeeti ir lloti beediigi... Nu nez... man beel ilga domaassana priekssaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 Nu kamon - ideja tur braukt ir lai iepaziitos + man liekas tevi daudz gribees redzeet aceroties tos briinumus kurus tu te veidoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Uhmmm , mosh man ar kaads buus liidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) Nezinu, macho, kaapeec es jau esmu tajaa sarakstaa iekshaa kaa obligaats brauceejs , bet nu skatiisimies vai buushu! Taa, kas taas ir pa dienaam ? 5-7 Nu nezinu! Kaa buus laiks un $ bet ljoti iespeejams:) Taa kaa uz GIGNa nespeeleeju, man nebuus tik jautri kaa jums, bet eniivei: padomaashu par to Edited June 9, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Neiet runa vai tu speelee vai nespeelee uz gigna ! tas buus tuss prieksh normaaliem cilveekiem, lai iepaziitu jaunus normaalus cilveekus! Protams, CShits ir pamats shim pasaakumam, bet buus jau arii taadi, kas galiigi njebumbum par to ! ta kaa mauciet tik shurp, kas nespeelee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 iespeejams, ka es arii tikshu... ja nebuus jaastraadaa tanii nogalee... taa jau nevar, ka uz 2 tusiem ( ) biju, bet uz tresho nebuushu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Jaa.. es domaaju arii vareetu piebiedroties.. Jaaredz tak beidzot kaa juus visi iisti izskataties utt Tikai man ar to nokljuushanu.. ja kaadam briiva vieta mashiinaa zinjo man jeb velviens variants.. & btw symb uzaicini maybe milzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 tjipa rakstiits ka everybodys invited. ticu ka worms njems gjimeni lidzi shis gan jau ka nepazemosies lidz parasto cilveku limenim un brauks ar mashiinu. Tho autinjos parasti ir jautraak P.S. macho imho n ir no 0 liidz x. jo tak katrs iesacejs zina ka masivu var nodefinet ari no 0 kas ir eertaak. Tikai virknes sakas no 1 un virknes lieto llamas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Es domaaju ,ka tikshu ja tikai nebuus jaastraadaa tajaa laikaa , un nezin kaa buus ar naudu , tad redzees , nu droshivien ,ka es braukshu. P.S. Man droshivien kads brauks lidz , es nemaaku pateoikt skaitli ,varbuut kaadi 3-5 tad redzees. Dazhi jaut. prezizeeshnai kaa ar meiteneem. Tjipa pienjemam es esmu ticis liidz Kulfiigai ka taalaak , visi kautkur satiekas , vai kaa , jo es uzreiz pasaku es iipashi labi Kuldiigu neparzinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) Tjipa pienjemam es esmu ticis liidz Kulfiigai ka taalaak Visgruutaak jau tikt liidz Kulfiigai Taalaak po! Sorry par bet tieshaam, nav tas tuvaakais aprinkjis! Un kaa tur pie ezera vai buus kaada maaja, no kuras varees stiept elektriibu, jo bez muzona tieshaam buus boooooooooooring Edited June 9, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 Hainy noprecizee luudzu laikus. Un vai tur ir magjis, vai jaanjem liidzi. p.s simba ja tu maaciijies mateni buutu tad nebriiniitos par taadu pierakstu +cilveeku skaits nevar buut 0 ja dzheks saka ka vismaz 1 liidzi buus. taaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) Te ir busu saraxts no Riigz uz Cooldiig Elektriiba buudaas buus ! vismaz jaabuut, bet taas ta4u Latvenergo buudinjas, so jaabuut shtromam ! Muzons - hmmm... es iisteniibaa vareetu sarunaat, bet diski, kasetes, koris vai ansamblis jaanjem pasham liidz! netaisos uznjemties atbildiibu par visu muuziku ! Un tad jau datums vareetu buut no 9 liidz 10-11 ! No Cooldiigz uz Ventinjiem! Un te nu buutu atpakalj liidz Cooldiigai ! Any more kveshkjons ? Edited June 9, 2004 by Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Vispaar es iedomaajos ka buutu labi ja visi tie kas brauc no Riigas vareetu jau satikties autoostaa vai veel kautkur. Jo tad mazaaks cakars buus, turklaat jautraak braukt autinaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 Te ir busu saraxts no Riigz uz Cooldiig Elektriiba buudaas buus ! vismaz jaabuut, bet taas ta4u Latvenergo buudinjas, so jaabuut shtromam ! Muzons - hmmm... es iisteniibaa vareetu sarunaat, bet diski, kasetes, koris vai ansamblis jaanjem pasham liidz! netaisos uznjemties atbildiibu par visu muuziku ! Un tad jau datums vareetu buut no 9 liidz 10-11 ! No Cooldiigz uz Ventinjiem! Un te nu buutu atpakalj liidz Cooldiigai ! Any more kveshkjons ? nu ok, tad jautaajums par nokljuushanu no Kuldiigas uz to vietu. Ja tur ir mikrinsh tad cik cilveeki reizee tur tiek. + kopsh es paskatiijos internetaa vilcienu sarakstu un naakamajaa riitaa konstateeju ka taada vilciena nav es tam internetam vairs iisti neticu... bet nu cereesim ka viss buus ok. tad veel vajag noskaidrot kautkaadus atpakaljceljus. par laikiem - nu es domaaju visoptimaalaakais buutu kaut kur ap vieniem (13:10 iziet autinsh uz kuldiigu). Vareetu teiksim tikties kaut kaados bez 20 vieniem. Tiiri taa lai nesanaak nokaveeties. 2symba bet tur jau taa lieta, tu jau nevari zinaat ko vinsh man PM atsuutiija, bet knaabis redziet tev jaavirina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Un cik tad videeji LS buutu jaannem liidzi? Un buutu labi ja visi vereetu satiktiies kautkur auto ostaa. Btw es lloti iespeejams ka braukssu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Any more kveshkjons ? Man ir tikai viens jaut. To jau ko macho jautaaja , tjipa ,es esmu Cooldiigaa bet kaa no kuldiigas taalaak uz to pashu tusa vieta.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 ar kaadu no ventspils autobusiem vai, ja buus Avto kaadam te ! Prom jau tix nesatraucies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 mani nezkaapeec maac aizdoma ka no kuldiigas uz kautkaadu nabiiti iisti biezhi nekursee transports, tad varbuut ja mees braucam kaut kur (es tagad saaku domaat mosh labaak 11:45) un esam kuldiigaa puschetros tad ko taalaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 vispaar jaa uz ventish pusi nekursee tik daudz tie busi, bet nav jau tik liels attalums arii ja kas ! =] ja ir kaads sportists var arii aizet tos nieka 10km, bet tik prom tixim - kaa jau es teicu! transportu jau var sadabuut, taa nu nebuutu taa lielaakaa breeka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spEEdy Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 ja man bus laps garastavolklis - THEY NOT GONNA GET US! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 nu ok Hainy... bet katram gadiijumam buutu jauki ja tu tiem autinjiem arii vareetu kautkaadu listu dabuut (ja tas bija tas no kuldiigas uz ventspili pirms tam tajaa poustaa tad viss ok) btw. Iesaku katram uzzinaat vismaz kaada telefonu lai var kaut kaa sazinaaties. hainy jau vispar vareetu atstaat saveejo (bet nu kaa veelies) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Mans numurs ja kautkas ::9181936 Un cikos mees pameeram satiekamies Kuldiigaa , un kuraa vietaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts