^Ali^ Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Sākuma gribu piekodināt rakstīt tikai tos, kas ir lietojuši kādas konkrētas mūltimēdiju sistēmas(datortumbas) Sakarā ar to, ka pidardžeks no kura gribēju pirkt Creative gigaworks mani piepisa un pārdeva viņas citam es meklēju datorumbas, nezinu gribu pamēģināt ko citu, nesaku, ka manas pašreizējas creative inspire 7900 būtu sliktas, bet vienkārši gribu pamainīt kautko Esmu gatavs maksāt līdz 100ls( nu okay, varbūt drusku vairāk) Būtu eacan kautkas tajā cenu kategorijā, ņemtu nedomājot, jo par viņu kvalitāti esmu pārliecinājies, itkā varētu ņemt arī logitech z2300 , bet tām ir pārspīlēti basi, kas man īpaši nav vajadzīgs. Visvairāk gribētu dzirdēt atsauksmes no cilvēkiem, kas lieto Sven un Microlab "dārgā gala" tumbas šitās izskatās okay http://www.metaleks.lv/cenas/14/20872_micr...rms_60w_60w.php reku vēl norm http://www.euroshop.lv/audio_video/155/_sven_ht_480/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Jā, interesantas tev datorumbas. Tu pieminēji SVEN. Es ar savām tumbiņām esmu ļooti apmierināts. Maksāja maz, tumbiņas nav lielas, bet izspiest var daudz. Draugam ir lielākas un labākas. Tās viņš teica, ka arī neko dārgi nepirka, bet nu viņam ir riktīgi labi. SVEN=lētas, bet kvalitatīvas. p.s. Ausis man arī bija SVEN, kuras pirku pa 5ls. Salīdzinājumā ar Philips austiņām, kas bija pirktas par 14ls starpība bija tikai cenā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 ok nu jau, laikam, ir samazinājies kvantums no kura jāizvēlas http://www.pult.lv/index.php?productID=117 http://www.pult.lv/index.php?productID=116 http://www.pult.lv/index.php?productID=115 Vienīgais, kas man nepatīk iekš microlab ir dizains. Vēl piemetināsu, ka manas Creative inspire t7900 ir iespējams iehavot - 40ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 vai tiešām neviens nelieto sven or microlab ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 neliels offt bet vai tiesham apmierinies ar datortumbinjam?? teici ka basus navigos tev nevajag.. ja ir interese varu kko ietiekt no normalam tumbam Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Iepriekš bija normālas tumbas ( grīdinieces) + resīveris, bet istaba pa šauru priekš tām, negribu, lai viņas aizņem pusistabu + vēl izskatās tas viss - nekā ( nu domāju nekas cits normals kā s90 + pastūzis pa 130ls nesanāks) so labāk paņemu šādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 es iesaku logitech z2300.. basus takš var nogriezt, skaņa ideāla. jau jūzoju kādus 10 mēnešus laikam, esmu apmierināts, bet vajag k-ko spēcīgāku. ir moš doma pārdot Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 nē, z2300 noteikti negribu. Tas, ka tu nogriez basus nemaina to, ka ir tikai augšas un zemie toņi vai nogriežot basus tikai augšas. Gribu kautko kvalitātīvāku teiksim kautko no sven, jo microlab tomēr nevieš uzticību, lai gan reviewus palasot izskatās, ka arī skan okay, so Sven un microlab userus atsaukties Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ^ali^ man intrese tavas tumbas! Es dziivoju diezgan tālu no rigas, ja es tev samaksātu + pa pasta izdevumiem atsūtītu man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Nu es esmu šausmīgi liels creative fans. ja es rēķinātos uz 150ls, es noteikti ņemtu šitādas. http://www.euroshop.lv/datortehnika/datoru...pro_gamer_g500/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 laukos man stāv tās ht-480, mājās parastais sven 2.1 komplekts. esmu jau ļoti apmierināts ar 2.1, jo uz viņām jāņu pasākums tika apskaņots un visiem patika. tā gaume jau katram savādāka, bet nu es turos pie svena. no savas puse nevienu mīnusu svenam nevaru iedot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) ā lol tu jau uzrakstiji, ka tās negribi Edited July 14, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 http://www.euroshop.lv/datortehnika/datoru...pro_gamer_g500/ nor3k ali piedavatie varianti tomer labaki jo cik saprotu vinsh grib kvalitati, a plastmasas kastee kvalitaate?? ej bekot tapec ali ja tmer esi izlemis par datortumbam tad njem tas koka protams nor3ka variantaa subim rms 130 w bet tev tak basus baigos nevajadzeeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) hm, man bija mazās sven tumbačkas par 16 ls iegādājos, reāli vilka kā tagadējas EACAN ar vūferīti kuras maksāja 30 ls, tad padomā kāda kvalitāte būs sven jau virs 40 ls... Bet ja gribas kvalitāti Logitech 5.1, līdz 100 ls arī s/c nomainīsi. Edited July 16, 2007 by Lazgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 zini, tu shitaa taas tumbas mainiisi ik pa nedeljai... da panjem tak vienreiz tadas kaa man ir... pats tak esi dzirdejis, ka kvalitate r0x0rz! ok, protams ir 2x dargak nekaa tu veelies, bet tomer vairak vai mazak tas atmaksajas laika gaitaa... es tev ieteiktu lidz treshdienai nopelnito pikji nenodzert bbp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Žēl, ka budžets ir ierobežots, savādāk varētu ņemt Bose. Perfekta akustika ar neliela izmēra tumbām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 tādas kā tev arī suks (ja godīgi) būtu nauda paņemtu šīs - http://euroshop.lv/audio_video/155/_sven_ht_1410/ , kas par tavējām skan daudzreiz labāk Pašlaik ir palikuši 2 varianti sven ht-480 vai sven ht 1400, atiecīgi 100 un 130ls . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Met kapeiku! Mani pēdējā laikā šis variants labi palīdz izvēlēties no 2 iespējām Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 beigās paņēmu sven ht-1400 , rīt dabūšu un tad jau redzēs kādas būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) Lietoju sven parastas tumbinjas nevaru suudzeties 2 - 2.5 gadi turas nav izpirstas.. sorry ja jau kkas liidzigs bija raxtiits negribeeju lasit tik daudz. Edited July 18, 2007 by Ki6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 Tā šorīt dabūju savu paku, teikšu godīgi diezgan smaga, izskatās arī vairāk pēc mājas kīnozāles , bet skaņa ir vienkārši burvīga tik maigi bassi , prosta mmmm . Skan tīri un bez visādiem kropļojumiem, nākamais ko pirkšu būs kāda audigy skaņas karte wooferim ar kājiņas ir konusveida, lai mazāk basu aiziet grīda un vairāk nāktu tieši istabā Tik jāizdomā kur likt centrālo spīkeri, jo viņs ir tik liels, ka monitoram priekša īsti nevar likt, jo tad neredz pus monitoru reku bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 izskatās tīri labi.. :skauzh: gan jau ar ar laiku kaut ko sakarīgu nopirkšu, kaut gan diez vai man kāds kojās ļaus izbaudīt mūziku, kā es to vēlos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 man, personīgi, koka apdare nepatīk. bet ganjau, ka labas. pa cik bij beigās? es tāpat domāju lai kādas tās būtu tomēr z2300 labākas nu izskata ziņā noteikti, manuprāt. man viņas baigi patīk un nav ar pārspīlētiem basiem kā tev liekas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2007 Author Report Share Posted July 19, 2007 135 ar visu piegādi tur jau tā lieta ka šādas ar koka korpusu skan daudzreiz labāk kā z2300 kurām ir plastamasas korpuss skaļruņiem. bija iespēja ņemt melnas, bet tākā dzīvoklis ir gaišs izdomāju ņemt šādas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 w0000t. es tieši šitās skatījos. skaisti. palieto kādu laiku un tad pastāstīsi, kā iet. lai gan svenu jebkurā gadījumā es dievinu. NĀĀĀĀĀJS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now