La Gr!m Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Viens jautajusm "Tev tie skini cilvekiem patiik?" Norm ar viniem?? Sitie ar tiri neko tikai sejas izteiksme nemainaas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Man arī bija sākumā, spēlēju, pieradu, aizgāju uz lanu un biju 0, jo tik ātri nevaru piešauties uz vecajiem skiniem, tad sava steama skinus uzliku pa vecajiem. <== Pa steam skiniem. Bet vispār nezināju ka pa to punktu arī ir jēga šaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Iespaidīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 "Tev tie skini cilvekiem patiik?" Norm ar viniem?? Sitie ar tiri neko tikai sejas izteiksme nemainaas ! tie man ir defaultie skini. man nav izvēle - patīk, nepatīk, vienkārši jāspēlē. slinkums mainīt. esmu jau pieradis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Nesen vienu tieši tā parāvu headā ar otro lodi! Bet pēc tam esmu ļoti daudz meģinājis, un vispār nav nekas sanācis, nu labi vienīgi pāris reizes trāpīju rokā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 offtopik: Tas ir tev kāds skripts, vai serverim, ka parādās, ko spēlētājs met, he, flash, vai smoke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 lol kāds vēl man skripts. Loģiski, ka serverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 nice macho vari iedot ta zviedra zervera adresi ? man kka vacu vispar ta gala serveri lago ;( kads varetu iedot kadu igaunju serveri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now