Chiky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Shodien paspeleju cs laimiga diena no visiem atvadijos un izgaju ara pabraukaties ar BMX palekaju protams man riktigi labie pedaali ar tadiem asumiem ka bais !!! Un parplesu sev kaju Edited July 7, 2007 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Aizbraucam uz BERNU slimniicu Forshi tur tagad viss izramonets prieks par eropas savienibu Uzlika man apmeram 30-40 shuves karochi daviga un caurimi ir man lidz kaulam iesaku izmeiginat !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Labs skats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Skatinhs labs MUTERE nogiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Nezinu? izskatās ne ļoti briesmīgi. Mums te viens džeks sev gandrīz divus pirkstus nozāģēja. Pats interesantākais bija tad, kad ierodoties traumotoloģijas punktā, vajadzēja gaidīt rindā XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 + vinam vel nepareizi sasuva Riga arsti teica vel laicins un vajadzetu amputet roku tad pie mums arsti te. P.S tagad pec Rigas operacijas sim kaut cik tie divi pirksti saka stradat, nervus no otras rokas panema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 auch? Neizskatās nemaz tik liels Hole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Nu nez. Man gan likās diezgan pretīgi. Pietuvinot maksimāli tuvu it īpaši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 pec desmit dienam janem shuves ara tad redzes kas tur buss !!! iemetishu kadi foto P.S visi fota ar mobilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) chiky tu esi malacis balta zzeke sarkana Edited July 7, 2007 by Billabong Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Nu tagad tev visu mūžu vajadzēs samierināties ar to rētu, kas paliks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 tur reāli var uzlikt 40 šuves? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 es aptuveno domaju ka 40 shuves un man salika kautkadus magiskos diekus kas kipa pazud vai kas tamlidzigs un nebus tik trakas retas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 berniba mums klases tusina viens dzeks uz zara kaju uzrava. tipa spelejam kazakus razbonikus un dzeks paklupa un ar kaju tiesi virsu uz asa zara un vinam visa kaja bija lidz kaulam valja, bet asinis neteceja... sasejam vinjam kaju ar skocu un uztaisijam nestuves un nesam uz staciju un nostopejam masinu un vinu aizveda uz Rigu. viss bija ciki piki, bet skats PIZDATAKAIS! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 nafa foto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Kad BEEFs gāja skolā, tad vēl nebija fotoaparātu Pirms pāris gadiem ar dažiem keksiem spēlējām kariņu dārzā. Viens džeks skrienot pakrita un uzplēsa roku uz zara. Brūce bija k-kur 5 cm gara, bet ādu uzplēsa tā forši, ka viņa bija pavērusies kādi 2 cm platumā. Krch skats bija iespaidīgs, bet asinis dīvainā kārtā netecēja. Pats bija normāli samīzies. Uzlika viņam pāris šuves un dzīvs vēl līdz šobaltdienai Pašam arī ir bijuši pāris piedzīvojumi. Kad biju sīks (5, 6 gadu vecumā) braukājos ar riteni (bez palīgritenīšiem ) apkārt mājai. Mājas siena bija apmesta tobiš nebija gludena un bija abrazīva un es braucot blakus viņai nopisos. Krītot ar roku nobraucu gar sienu un nobrāzu 1 pirkstu līdz kaulam Nemaz nezināju, ka kauli ir tik balti Pie ārsta nebraucām. Pati sadzija un miers. Lieki piebilst, ka biju konkrēti pārmīzis jēgu. Edited July 7, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mada_faka Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Izskatas pretigi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 man pazistams izlauza roku - elkonī un vel tur kada vieta uz kalna. viņš gulēja zeme un sauca lai palīdz. pagāja vēl paris min kamēr čalis pie bugeļa ačaknijas. šo aizveda uz slimnīcu. izpriecināja ar kobru. a beigās šim pēc 3 dienam tik to operāciju taisija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Un tu tagad jūties nereāli kruts, ka pārplēsi kāju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 ne vnk ar pedali nereali visa garuma parplesu lidz kaulam un par brinu neteceja daudz asinu bet vnk es ieliku prikola pec nevis krutuma !!!! VNK CIK STULBI VAR ATGADITIES JA NELIETO SARGUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Ble labi ka es nebraucu ar bmx... Negribas lai manas baltas zekes sasmerejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Par zekitem man poff bet man negribas lai butu loti retainas kajas ta jau vienas retass !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 nja tas muteres ... manai laikam būtu tāā pati reākcīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 nu neizstaas ta kaja tik traki 1x kad bijam siki spelejam salkas ar bumbinja kur tada gaazees budka un apkaart seeta, tad nu viens geks muukot (mosh kjerot ) uzkaapa uz seetas un leca zemee iekshpusee un uzrava stilbu priekshaa uz skruuves, liidz kaulam izgreba vagu, asinjoja jau ar un vinsh uz majam vilkaas, pat paraudat nespeja aiz sapem tik taa steneeja uz elpas trukuma robezhas un vinja aada vel biki uz taas skruuves palika kadu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Pats labakais ka mutere raudaaaja nevisss es vina tik aik vai vai vai sarkans faceee un asaras birst pec idejas man jau butu jabut asarm bet ne turejos ka virs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now