0xDEAD BEEF Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Karoce ta! Piedavaju darbinu. Darbins vienkarsh, bet cakarigs! Vajag kadu, kurs panemtu mana moca plastmasas (isteniba tas ir stiklaskiedras) un nospakteletu/sagatavotu krasosanai. Darbs diezgan piseligs, jo vajag spaktelet/berzet ar smilspapiru/mazgat/atkal spaktelet. Principa lielaka problema laikam ir aizmugureja aste, kurai epoksida ir mazini caurumini, tapec vinu vajag smuki nospaktelet. esmu jau sacis, bet man zajebala. Es aizvedisu spakteles, smilspapirus un parejo situ, kas vajadzigs darbam, tu nospaktele un noslipe. lai parliecinatos, ka darbins labi padarits vajadzes nopust ar krasu. krasu ari iedosu. bieza karta nevajag. tatad - sagatavot krasosanai 1) aizmugureja aste 2) sanu buri. sitas bus easy, jo tur nav skrambas. 3) baku. ir nokrasota bet sudigi, tapec krasa japirz nost un jaizslipe ara ar smalko mazas skrambinas 4) prieksa - tika labota. bus japiespaktele, bet grutiba samera easy. Nu re. Esmu riga un butu priecigs, ja daritajs ari butu no rigas. darbu verteju uz kadu 1 - 2 dienam. Ludzu sutat piedavajumus. naudina gaida! (darbs ari gaida ) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 tev der jebkursh bomars vai vajag profu? un ja nu tev sapish taas detaljas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 ne.. sapist nevajag! man ir reali vienalga, kas to dara. man ir svarigs rezultats! nu .. es pats rekinos vismaz 40Ls vai vairak! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 cik dienas ir jaastrada ?? un apmeeram cik ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Ja vien Tu butu izlasijis 1. postu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 eu nu maukas bljedj sukas slinkie kas ir? darbu nevienam nevajag? visiem bagati senciisi? vai ari domajat, ka jusu dzive ar rokam nebus jastrada un naudina no podzinu klabinasanas ripos ieksa??? zajebis jaunatne blejd.... kad es augu es par 10ls biju gatavs darit! ka tik dod naudu un ir darbs.. a paskaties musdienas.. vieni pirdieni aug... ai blja... vedisu uz servisu un maksasu cik prasis.. ja nejedzat prasit - nomirstat! pipeliites... :/ Beefs blja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Nu varu izlīdzēt, bet man tas darbs ievilksies ilgāk, jo ir jau defaultais pa dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 neparak sarzegits bet dabas brinuma palidzibu nevienam nevajaga XDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 pa 10ls muusdienaas var maizi ar kefiiru nopirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 maize ar kefiru maksa lidz 1ls :D protams ja negribi 10litrus kefiru un 10kukulus maizi bet tas taa tik teikts lai tevi biku pakaitinatu p.s musdienas vis jav maksa 20ls un virs Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ja kas tas nav tik viegli ka izklausas... Varu paprasit sencim servisa pa cik shito noplesh! Emm es neesmu bagats Stradaju ari pa 10Ls diena un ta nauda man ir svariga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Varu paprasit sencim servisa pa cik shito noplesh! Emm es neesmu bagats Stradaju ari pa 10Ls diena un ta nauda man ir svariga... saybos kad mums te kads ir bagats, bet musu starpa ir ar izlutinatie, pats ar kad sagribas eju pastradat 10-15ls diena, bet stradaju reti jo esmu dabas brinums ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 dabas brīnums sliktā nozīmē thoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 nee esmu isteniba dabas kluma :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Eu, bļa, es teorētiski varētu. Pie reizes nostaļģiski atcerētos visu stiklašķiedras un balsas izstrādājumu slīpēšanu no raķešmodelisma laikiem. Tikai praktiski es pieejams no nākošās pirmdienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now