Jump to content
GIGN Forum

Darbins

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Karoce ta! :)

Piedavaju darbinu. Darbins vienkarsh, bet cakarigs! Vajag kadu, kurs panemtu mana moca plastmasas (isteniba tas ir stiklaskiedras) un nospakteletu/sagatavotu krasosanai. Darbs diezgan piseligs, jo vajag spaktelet/berzet ar smilspapiru/mazgat/atkal spaktelet.

Principa lielaka problema laikam ir aizmugureja aste, kurai epoksida ir mazini caurumini, tapec vinu vajag smuki nospaktelet. esmu jau sacis, bet man zajebala. :(

Es aizvedisu spakteles, smilspapirus un parejo situ, kas vajadzigs darbam, tu nospaktele un noslipe. lai parliecinatos, ka darbins labi padarits vajadzes nopust ar krasu. krasu ari iedosu. bieza karta nevajag.

tatad - sagatavot krasosanai

1) aizmugureja aste

2) sanu buri. sitas bus easy, jo tur nav skrambas.

3) baku. ir nokrasota bet sudigi, tapec krasa japirz nost un jaizslipe ara ar smalko mazas skrambinas

4) prieksa - tika labota. bus japiespaktele, bet grutiba samera easy.

Nu re.

Esmu riga un butu priecigs, ja daritajs ari butu no rigas. darbu verteju uz kadu 1 - 2 dienam.

Ludzu sutat piedavajumus. naudina gaida! :) (darbs ari gaida :P)

Beefs

eu nu maukas bljedj sukas slinkie kas ir? darbu nevienam nevajag? visiem bagati senciisi? vai ari domajat, ka jusu dzive ar rokam nebus jastrada un naudina no podzinu klabinasanas ripos ieksa???

zajebis jaunatne blejd.... kad es augu es par 10ls biju gatavs darit! ka tik dod naudu un ir darbs.. a paskaties musdienas.. vieni pirdieni aug...

ai blja... vedisu uz servisu un maksasu cik prasis.. ja nejedzat prasit - nomirstat!

pipeliites... :/

Beefs blja

neparak sarzegits bet dabas brinuma palidzibu nevienam nevajaga XDDDD

maize ar kefiru maksa lidz 1ls :D:D

protams ja negribi 10litrus kefiru un 10kukulus maizi

bet tas taa tik teikts lai tevi biku pakaitinatu

p.s

musdienas vis jav maksa 20ls un virs :P

Varu paprasit sencim servisa pa cik shito noplesh!

Emm es neesmu bagats ;) Stradaju ari pa 10Ls diena un ta nauda man ir svariga...

saybos kad mums te kads ir bagats, bet musu starpa ir ar izlutinatie, pats ar kad sagribas eju pastradat 10-15ls diena, bet stradaju reti jo esmu dabas brinums ^^

:khehehe:

nee esmu isteniba dabas kluma :D :D :D :D

lmfao

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...