Jump to content
GIGN Forum

Alias


Traffic
 Share

Recommended Posts

Laikam jau atkal esmu aizmirsis, kā rakstās aliasi, jo man kkā nesanāk. īstenībā sanāk, bet tas alias man darbojas tikai vienu reizi. Es rakstu tā:

alias "n" "net_graphwidth 300"

alias "l" "lightgamma 0"

alias "g" "connect cs.gign.lv"

Esmu vnk par slinku, lai katru reizi rakstītu to visu.

Un net_graphwidth 300 ierakstot konsole ir tas pats. Pirmo reizi, kad ieeju cs, tad tas stāv, kur man vajag, bet otro reizi ejot csā tas jau atkal stāv kkur stūrī.

Link to comment
Share on other sites

Atvaino, bet es vēl nezinu, kas ir statiskie mainīgie :)

Ja tu domāji, lai es ierakstu konfigā to net_graphwidth 300, tad tas neder. Pirmo reizi, kad eju csā, tad tas čibriks stāv, kur tam vajadzētu stāvēt, bet 2. reizi ejot csā jau stāv defaultajā stūri.

EDIT: Un par to lightgamma - tam gan vajag aliasu, jo tā lieta ir jāraksta katru reizi, pirms konektējas klāt pie servera vai taisa retry.

EDIT2: Es aliasus rakstu pareizi?

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

traffic principā ar to lightgamma nevar spēlēt, jo tas vairs nav kruta, ka tev visi stūri ir nenormāli gaiši ( tumšās vietas paliek ļoti gaišas) , iesaku tevis paša labad nespēlēt ar to sūdu.

Link to comment
Share on other sites

aliasus taisa savadaaku iemeslu deelj, aliasu taisa, lai divas lietas dabuutu zem viena nosaukuma, piem.,

alias useunnight "+use; nightvision"

un tad bind n "useunnight"

tavaa gadijumaa ir nepiecieshams tikai bind..

un vispar nokopee config.cfg, izdzees visu kas tur, ieraksti komandas, kuras tev nepiecieshamas, noseivo, uzliec nosaukumu nosaukums.cfg un katreiz palaizhot cs, nevis raksti atkal komandu peec komandas, bet vienkaarshi exec nosaukums.cfg ;)

Link to comment
Share on other sites

sorry, ka iejaucos šitajā topica, bet man ir problēmiņa.. karoče, kad man ir pistole, bet nav automāta, es skrienu pa hvz kurieni un paceļu automātu, tā man rokās uzreiz parādās automāts - tas sux hard, bet es arī nevaru to izmainīt ar option->multiplayer-> advenced (or smth like that). tātad, jautājums ir sekojoš- ar kādu rindiņu konfigā es to varu iestrādāt, lai man jau defoultā būtu tāda štelle.

Link to comment
Share on other sites

saliidzinaat skriinus ir "veertiigi", jo csi tak ir vienaadi(protams, ja nav kkaadi uuber cfg salikti), atshkjiras tikai monitori un taa tieshaam ir taisniiba, ka meedz buut kkaadi uubertumshie monitori.. kapeec tas taa ir, to gan es nezinu.

edits: nochekoju, man staav 2.5, kas ir def un taas vietas ir gaishakas kaa jums ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...