Traffic Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Laikam jau atkal esmu aizmirsis, kā rakstās aliasi, jo man kkā nesanāk. īstenībā sanāk, bet tas alias man darbojas tikai vienu reizi. Es rakstu tā: alias "n" "net_graphwidth 300" alias "l" "lightgamma 0" alias "g" "connect cs.gign.lv" Esmu vnk par slinku, lai katru reizi rakstītu to visu. Un net_graphwidth 300 ierakstot konsole ir tas pats. Pirmo reizi, kad ieeju cs, tad tas stāv, kur man vajag, bet otro reizi ejot csā tas jau atkal stāv kkur stūrī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 A moš vienkārši konfigā uzreiz ieraksti, cik vajag. Nahuj aliasu statiskiem mainīgajiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Atvaino, bet es vēl nezinu, kas ir statiskie mainīgie Ja tu domāji, lai es ierakstu konfigā to net_graphwidth 300, tad tas neder. Pirmo reizi, kad eju csā, tad tas čibriks stāv, kur tam vajadzētu stāvēt, bet 2. reizi ejot csā jau stāv defaultajā stūri. EDIT: Un par to lightgamma - tam gan vajag aliasu, jo tā lieta ir jāraksta katru reizi, pirms konektējas klāt pie servera vai taisa retry. EDIT2: Es aliasus rakstu pareizi? Edited July 7, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Hmm, lol, tikko ievēroju. Nav pareizi. Nafig aliasus vienai komandai, lieto bind tajā vietā, kur tev tagad rakstīts "alias". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Bindi strādā tikai esot spēlē Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 traffic principā ar to lightgamma nevar spēlēt, jo tas vairs nav kruta, ka tev visi stūri ir nenormāli gaiši ( tumšās vietas paliek ļoti gaišas) , iesaku tevis paša labad nespēlēt ar to sūdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 aliasus taisa savadaaku iemeslu deelj, aliasu taisa, lai divas lietas dabuutu zem viena nosaukuma, piem., alias useunnight "+use; nightvision" un tad bind n "useunnight" tavaa gadijumaa ir nepiecieshams tikai bind.. un vispar nokopee config.cfg, izdzees visu kas tur, ieraksti komandas, kuras tev nepiecieshamas, noseivo, uzliec nosaukumu nosaukums.cfg un katreiz palaizhot cs, nevis raksti atkal komandu peec komandas, bet vienkaarshi exec nosaukums.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Nu tad taisi savu configu, kurā nekas nemainīsies, un pirms spēles "exec mycong.cfg". Ali, es uz sava tumšā monitora ne to vien vēl uzgriežu gaišāku, lai vispār kaut ko redzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Paldies, viss tagad ir ok! Ali es bez lightgamma nevienu pustumšu mapi nevaru paspēlēt, kaut to pašu prodigy, nerunājot vispār par oilrig un survivor, kur vispār neko neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 tur jau tā lieta, ka tās mapes ir tumšas VISIEM ne tikai tev. a vot,ja pāris cilvēki sāk lietot šitādus wannabe pro šitus tad vairs nav intresanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 ne tik tumšas kā man. Aizejot pie draugiem mapēs var normāli redzēt. Kā jau teici piemēram oilrig es tik pat kā vispār neko neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Iemetiet kādu skrīnu intreses pēc.. man ir šitik tumš.. un intreses pēc ar lightgamma 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 sorry, ka iejaucos šitajā topica, bet man ir problēmiņa.. karoče, kad man ir pistole, bet nav automāta, es skrienu pa hvz kurieni un paceļu automātu, tā man rokās uzreiz parādās automāts - tas sux hard, bet es arī nevaru to izmainīt ar option->multiplayer-> advenced (or smth like that). tātad, jautājums ir sekojoš- ar kādu rindiņu konfigā es to varu iestrādāt, lai man jau defoultā būtu tāda štelle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 _cl_autowepswitch "0" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Priecājies Varu iedomāties, ka tu varbūt dažās vietās nemaz nesaproti, kur es atrodos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Jā "nenormāli tumšs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 Tas nav tumšs? Tur taču neko nevar redzēt. Vai nevar būt tā, ka uz tava monitora tev tās bildes izskatās gaišākas nekā uz mana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Tur taču neko nevar redzēt. Vai nevar būt tā, ka uz tava monitora tev tās bildes izskatās gaišākas nekā uz mana? Nu tas ir atkarīgs no monitora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 7, 2007 Author Report Share Posted July 7, 2007 šitas nekam neder. Vismaz man uz maksimaalo ekraans paliek tāds, kā saule spīdētu monim virsū. Un normālu arī nevar dabūt. Esmu jau mēģinājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 saliidzinaat skriinus ir "veertiigi", jo csi tak ir vienaadi(protams, ja nav kkaadi uuber cfg salikti), atshkjiras tikai monitori un taa tieshaam ir taisniiba, ka meedz buut kkaadi uubertumshie monitori.. kapeec tas taa ir, to gan es nezinu. edits: nochekoju, man staav 2.5, kas ir def un taas vietas ir gaishakas kaa jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now