vincister Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 izdevās pašam kaut ko, citiem rādamu, uztaisīt Version: Final Filename: de_pekle Author: vincister Maptype: CS > DE (Bomb/Defuse) Available Weapons: All Weapons Theme: village, de_inferno like Time of day: Day/Light Season: Summer Special Effects: None Recommended/Maximum Players: 16/20 Textures Used: Default and custom included Textures by Valve software(de_inferno/cs_havana & more) --------------------------------------- Terrorists are attempting to destroy vital ammunition stockpile, Counter-terrorists are guarding ammunition, however there is large amount of supplies which is secondary target and must be saved. Terrorists: Detonate the C4 explosive in order to destroy ammunition or supplies. Counter-Terrorists: Prevent hostiles from completing their objectives. Other Notes: There are 2 detonation targets in this mission. --------------------------------------- [download] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 cmuki konkreetak apskatishu velak Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nenovilku, bet 3ajaa skriina redzams, ka baigi daudz kastes.. veelak karti ietesteesu (rakstu no biblioteekas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 smuki! deretu gign #! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 pats jau atradu vienu bug, kur A spotā nevar iziet starp divām kastēm un vēl laikam spotu nosaukumus jāpieliek Opā! laikam nepamainīju wadinclude (vot tā ir kad batch compile taisa) sorry pārkompailošu, tas būs kādas 45 min EDIT: kompilēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 tik ilgi kompilē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 pirmajā postā par daudz atachmentu, tapēc lieku te BTW: staly, tas nav ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Ļoti spēlējama, nezinu vai tas ir speciāli vai kā, bet te ir apgrieztas otrādāk tekstūras tai restei: Varbūt tas ir speciāli, bet jau jau tu saki beta, tad beta. Edited June 29, 2007 by kill 4 you Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 beta, paldies nebiju pamanījis - laboju vot man jautājums, vai nepieciešams kaut kāds connection kartes vidū, lai T varētu tikt augšā pie CT (uz tilta/istabā) it kā dažbrīd spēlējot prasās, bet vai nebojās gameplay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Man liekas, ka tev būtu tas jāapdomā pašam kā jau mapmeikerim, padomā vai tas būtu labi vai slikti un vai tas bojātu gameplay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 es jums prasu kā spēlētājiem, jo pats ļoti maz spēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Mape Laba Bi6ku pamekleeju un atradu dazas nepilniigas vietas... LINK BTW: Taja Salmu Bedree(ct spawn) bi6ku vajadzeetu ar vertex tool piestraadaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 kur tu to otro screen izrāvi shine? par salmu bedri zinu, tagad vnk wpoly taupīšana Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Mape patika! Jāsaka, ka pārspīlēts ar kastēm! teamplay ir ok, bet vispār tīra ct mape! nesapratu šo vietu - wtf? tā jābūt? un vēl kaut kas nav ar overview sanācis... jumtā ar bija mazi gļuki, bet tākā tie no apakšas nebija īsti saredzami tad nebūtu tik svarīgi! 1. jautājums - Kaut kur pa jumtu arī var staigāt? edit - Jā amnēzija es ievēroju to 3 vietās, bet vnk tur tas bija uzlikts abās pusēs sapratu, ka speciāli un nebija tik traki! Edited June 29, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Mapē game play tīri sakarīgs labs izkārtojums, bet liekas tāda patukša! Es nez kaut kādas lapmas piemēram varēji uztaisīt vai veļu, kas karājas kā de_inferno, nu kaut ko čikīgāku! Grafiskās kļūadas netaktkārtošu citu, bet tajās vietās, kur aiz strūra mainās sienas krāsa ir jāizdomā kaut, kas labāks nevis tas, kas rādīts babaac pirmajā skreena es tādas vietas ieraudzīju 3, un grauza acīs! Pārējais tīri normāli likšu vērtējumu tad, kad būs full version of map! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 jā man tās vietas arī "grauž acīs" bet tiešām nezinu ko tur labu lai izdomā pa jumtiem staigāt nav paredzēts, esmu lielākajā daļā vietu clip salicis priekšā, lai arī "torņu" būvēšanas meistari nelien uz jumtiem es ar to overview čakarējos un čakarējos, bet tagad rakstot šo postu nāca atklāsme, kas bija nepareizi. mape jāatdzīvina, pacentīšos kādas laternas uztaisīt n'stuff kā arī logus un durvis mājām, lai nav plikas sienas. un laikam būs jāiedod T kāds plus, citādi CT ir pārsvars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 par maz funkciju nevar uzzkāp or smth like that! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Mape laba, nedaudz līdziga inferno pēc mājam , bet ne pēc izvietojuma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 tapec jau sauc pekle Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 nu riktīgs talants Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 updated Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Jā uzlabotā versija ir labāka. Dažās vietās jau varēja pažurkot, kur ''torņu spečuki'' tiktu viegl, bet tas tā. Grafisku gļukus neieraudzīju patīk, ka saliktas ir lampas durvis, un pa kādai trepei labi, ka atzīmēji bumbu spotus. Tomēr mape vell, jo projām likās pa tukšu un tādi milzīgi pārskrējieni, kur nav nevienas kastes neviena stūra ar man nepatka ja beidzas lodes pagalam esi XD Mape 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 XD milzīgi pārskrējieni? karte taču ir diezgan maza, un citi vēl te sūdzās ka pa daudz kastes (tieši tās aiz kurām var slēpties) P.S. ja beidzas lodes, tad jebkurā(normālā) kartē tu būsi pagalam Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 P.S. ja beidzas lodes, tad jebkurā(normālā) kartē tu būsi pagalam Es neesmu tākā visi citi XD nē man tajā vietā, kur var likt bumbu laikam B spots, kur tās zaļās kastes, un, kad skrien uz to arkas pusi tur vo tas pārskrējiens ir mežonīgie rietumi! Tur nevienas kastes nav tik var lejā nolekt tas tiltiņš pirms arkas, un tad ar nosities ja ievainots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 LOL man tieši B spots patika! A kaut kāds pārbāzts ar kastēm! Tagad mape daudz foršāka liktu 7 desmit baļļu sistēmā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now