Jump to content
GIGN Forum

Exaameni!

matrxx
 Share

Recommended Posts

tici man, matrxx, naakamaas 3 atbildes, ko tu sanjemtu, ja es neuzraxtiitu sho postu, buutu bijushas apmeeram ''davaj satiekamies tur-un-tur (domaats konkreetaa vecha rajons), tev jaabuut vienam un ar tik-un-tik naudu, un tad dabuusi atbildes, easy as pie.''

ideja apmeeram- redzees, vai lauznis uzkjersies un dabusim vinju piekaut un atnjemsim shim visu pikji...

nu, kamon, domaa ka ir baigaas izredzes, ka netaa (pie tam cs-aprindaas) kaads, kuram tieshaam tas sits ir, to taa vienkaarshi atklaas taa, lai jebkursh to redzeetu? think again..

Guest darek

Matrxxx ja tu shiitaa dariisie visu dziivi un tev viss buus uz paplaates , tu nesuuda nesasnieksi.

Aj man shodien eksaamens Latvienshu valodaa..smile.gif , Man atbildes nevajag , 4-nieku jau katrs var dabuut(bet jaacer ,ka vairaak dabuushu).Taaka po pameegjini nolikt bez atbildeem. biggrin.gif

Vieglaak, protams daudz leetaak, ir brutaali paseedeet pie graamataam vienu dienu un iemaaciities visu ko vajag, ja vien neesi pilniigs lauznis smiliez.de_2428.gif , kuram nav lemts vienkarshi saprast matejmaatiku. Pagaajusho gad es redzeeju vairaakus exshu variantus matemaatikaa (kaut gan ir tikai viens vai divi iisti neatceros) visi bija pilnigi suudi. Viens pat krieviski smiliez.de_2551.gif un cena ar svaarstiijaas no 25 liidz 60 LS. Visi bija nepareizi.

Ja nespeej notureeties kompja vilinaajuma, tad iznjem "master" cieto disku un iedod senchiem liidzi uz darbu. Tel arii iesaku atsleegt, logus ar var aizklaat, lai neradz smukaas chiksas uz ielas. Tikai tu un graamatas. 4.gif Neaizmirsti izrubiit aardurvju zvanu. new_rofl.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...