keda2222 Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Atceros, ka kautkad sen atpakaļ spēlēju spēli, kura saucas līdzīgi runescape or smth like that. Atceros spēles sižetu. Saistīts ar vikingiem un Rune akmeņiem, kādā ciematā. Spēles skats ir tā kā vice city, tu vadi cilveku, esi vikings. Tev jācīnās ar dažādiem pērtiķiem, nezvēriem, nu un kk Dieviem! Nu īsumā ļoti kruta spēle. Lūdzu, ja kāds ir to spēlējis vai redzējis, palīdziet man uzzināt viņas nosaukumu un kur viņu nokačāt. Varēja sašķaidīt pērtiķi un kā ieroci ņemt viņa galvu, roku, kāju. Ēst žurkas un peldot kādā ūdenī, parasti bija milzīga zivs, kas tevi āpēda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Runescape esmu spēlējis minimāli, tur taču cilvēks ir no augšas vai ne? Bet tajā spēlē cilvēku vadīja tā kā vice city, no muguras. Un cik saprotu to spēli online nevar spēlēt! Bet avru kļūdīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Tavs speeles apraksts ieienteresee, vienmeer esmu gribeejis sist briesmonjus ar peertikja kaaju Itkaa esmu visaadu viduslaiku utt. speelju fans, bet kko taadu dzirdu pirmo reizi, un runescape.com tas noteikti nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Tas bija ļoti sen, man uz cd tā spēle bija! Cmon es gribu šķaidīt monkey'zzz Edit: Vēl neliel apraksts. Spēles sākumā bija jāiet pa ciemu, jāiziet caur vieniem vārtiem. Tur bija sakārtoti ļoti lieli akmeņi un kautkāds burvis stāstija kautko. tad bija jāiet uz noteiktu vietu, kā treniņu, jācīnās ar labāko ciema karejvi. Bija jāpaņem zobens, vairgos. Turpinājumā rādija kā peld divi kuģi ( mūsējais un pretinieku) un pretinieku bija viens nodevējs (no mūsējiem). tad tjipa pretinieku kuģi bija burvis un mūsu kuģī iespēra zibens. Daudzi nomira, man bija kk jānirst, tad es nokļuvu kk pazemē, kur bija dzīvi augi, tā es ceļoju pa dažādām zemēm, pilīm un ciematiem, šausmīgi interesanta spēle. Lava, meži, ziema, bet visvarīgākais MOZKEY'ZZZZ, kuri bija diezgan gudri,aaa un žurkas varēja cept. Kr4 game FTW! Edited June 26, 2007 by keda2222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Hmm varbuut shitais?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 da runescape. com. ieej. pieregojies un turpat no saita spēlē. bļa klasē man daži ar to tā nojūgušies. viens sāk vispār kaifot jo ticis top10 (drošvien tagat augstāk) playeros latvija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 (edited) shitais?? Ir labs, īstā. Tikai kur viņu var nokačāt? Edited June 26, 2007 by keda2222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Rusty, runescape var sist peertikjus, bet nevar vinja ekstremitaates izmantot par ierochiem Un keda piemineeja, ka vinjam bijis disks, taatad tas noteikti nav runescape. P.S. Runescape pwnz EDIT: Keda vari meegjinat dc, jo torrentos diezvai bus. Veel ir TE bet tur ir jaagaida 18 min lai varetu sakt ka4at, un neesmu parliecinats, ka ta ir iistaa Edited June 26, 2007 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Es jau atradu isohunt.com. Cerams ka īstais! Aizņem ap ~300 mb. Varētu būt ne? Pēc 2h nokačāsies, rīt apskatīšos! Kā torentam var uzlikt, lai kad beidz kačāt izslēdzas PC? Esmu mēģinājis bet nesanāca. Tur pie opcijām ir, bet man viņs neizslēdzas Edited June 26, 2007 by keda2222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Jaa, taa ir Rune, pats paaris gadus atpakalj speleeju to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 izstas lidziga blade of darkness, ta bij tiri laba spele Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 blade of darkness apnika, a rune bija inčīga. žēl ka vienā vietā iestrēga un es tā arī tālāk netiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now