Jump to content
GIGN Forum

Rune


keda2222
 Share

Recommended Posts

Atceros, ka kautkad sen atpakaļ spēlēju spēli, kura saucas līdzīgi runescape or smth like that. Atceros spēles sižetu. Saistīts ar vikingiem un Rune akmeņiem, kādā ciematā.

Spēles skats ir tā kā vice city, tu vadi cilveku, esi vikings. Tev jācīnās ar dažādiem pērtiķiem, nezvēriem, nu un kk Dieviem! Nu īsumā ļoti kruta spēle.

Lūdzu, ja kāds ir to spēlējis vai redzējis, palīdziet man uzzināt viņas nosaukumu un kur viņu nokačāt.

Varēja sašķaidīt pērtiķi un kā ieroci ņemt viņa galvu, roku, kāju. Ēst žurkas un peldot kādā ūdenī, parasti bija milzīga zivs, kas tevi āpēda!

Link to comment
Share on other sites

Runescape esmu spēlējis minimāli, tur taču cilvēks ir no augšas vai ne? Bet tajā spēlē cilvēku vadīja tā kā vice city, no muguras. Un cik saprotu to spēli online nevar spēlēt! Bet avru kļūdīties!

Link to comment
Share on other sites

Tas bija ļoti sen, man uz cd tā spēle bija! Cmon es gribu šķaidīt monkey'zzz

Edit: Vēl neliel apraksts. Spēles sākumā bija jāiet pa ciemu, jāiziet caur vieniem vārtiem. Tur bija sakārtoti ļoti lieli akmeņi un kautkāds burvis stāstija kautko. tad bija jāiet uz noteiktu vietu, kā treniņu, jācīnās ar labāko ciema karejvi. Bija jāpaņem zobens, vairgos. Turpinājumā rādija kā peld divi kuģi ( mūsējais un pretinieku) un pretinieku bija viens nodevējs (no mūsējiem). tad tjipa pretinieku kuģi bija burvis un mūsu kuģī iespēra zibens. Daudzi nomira, man bija kk jānirst, tad es nokļuvu kk pazemē, kur bija dzīvi augi, tā es ceļoju pa dažādām zemēm, pilīm un ciematiem, šausmīgi interesanta spēle. Lava, meži, ziema, bet visvarīgākais MOZKEY'ZZZZ, kuri bija diezgan gudri,aaa un žurkas varēja cept. Kr4 game FTW!

Edited by keda2222
Link to comment
Share on other sites

Rusty, runescape var sist peertikjus, bet nevar vinja ekstremitaates izmantot par ierochiem :khehehe: Un keda piemineeja, ka vinjam bijis disks, taatad tas noteikti nav runescape.

P.S. Runescape pwnz :10cm:

EDIT: Keda vari meegjinat dc, jo torrentos diezvai bus. Veel ir TE bet tur ir jaagaida 18 min lai varetu sakt ka4at, un neesmu parliecinats, ka ta ir iistaa :unsure:

Edited by DeteCtiV
Link to comment
Share on other sites

Es jau atradu isohunt.com. Cerams ka īstais! Aizņem ap ~300 mb. Varētu būt ne? Pēc 2h nokačāsies, rīt apskatīšos!

Kā torentam var uzlikt, lai kad beidz kačāt izslēdzas PC? Esmu mēģinājis bet nesanāca. Tur pie opcijām ir, bet man viņs neizslēdzas :(

Edited by keda2222
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...