Domino Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 The Domino : Trailer Spele: UT2k4 Svars :29mb Sis ir tikai traileris un pec uztaisisanas redzeju kljudas tapec nepiesienaties Pilnais movie COMING SOON 2 dienas tikai speleju UT tas ir vel kapec nelecaties (protams ka tiko vinsh bija iznacis tad speleju ka traks bet tagat nesmu spelejis kkur 2gadus a SCREENI Sakums Vidus Beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 gramatika owno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Kapec tu raksti angliski, ja nemaaki pateikt nevienu vardu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Saksim ar to ka man besi ara kad sakusi likt trailerus, viens iesaka parejie pakal. 6/10!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 vispar es saku muvijus likt btw tos meslus piefikseju ka bija viss gatavs ai ta pie kajas kas kuram patik kuram var jau kritizet un gudri ***st bet pashi neko nejeedz vislielakais foruma no tiem ir yu_hi_oh reku kandidats uz sudrabu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Grafons lielisks, un, kgan no UT neko nejēdzu, mūviks likās labs :] Tikai angliski tev tiešām jāiemācās rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) nez man neipasi patikas 5/10 un tava anglu valoda ari nebija izcila Edited June 26, 2007 by Billabong Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Man nepatika 3/10 1. kaart muzika 2. karrt kludas rakstot 3. kart kas tā pa debīlu spēli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 dāvai labāk pasaki, kad būs gign allstar movie. cik zinu tu ar kautko tur veido Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 AR shitaadu muuviju tu cilveekus pie UT nepiesaistiisi kaapeec ierocis neraadaas? mjaa... I sink then you is wery god on english Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 psc Tiešām krīt uz nerviem, šitā debīlā paraža taisīt tralierus, pat neapzinoties, kas tas ir! Gramatika dziļi ownoja! Grūti spriest par fragiem(ja tos tā sauc šajā gadījumā), jo spēli esmu spēlējis vienu reizi pirms 4 gadiem(ja tikai viņa tik ilgi vispār pastāv, ja ne, tad spēlēju kaut ko citu ^^ )! Montāža patika, soundtracks iederējās! anyway 6/10 - vienmēr var labāk! pee. es. Esmu bronzas ieguvējs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 man liekas, ka es, kurš nekad šito ut versiju nav spēlējis, spēlēju labāk +1 par angļu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 allstar buus kad tas ***** BaRbArIaN beigs 4akareties un atveles paris min muvijam jo tur dazi bagi jaizlabo 1-UT muvijos un UT spelejot nekadus smirdigus stobrus nevajag nesmu redzejis kad kads vinjus izmantotu jo trauce vinji 2-grafons patiesiba sudiigd vismaz kad es uz cs taisu vnk UT2k4 pasham ir labs grafiks bet vinsh neprasa labu pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 +5 Domino par to ka viņš vienkārši ir malacis! Prieks par cilvēkiem kas DARA nevis braukā ar muti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Diezgan normals Patika Grafika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Nu grafika vienīgā bija laba, parējais viss sux hard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Negribu redzēt pat pilno versiju; 1. iegādājies kompīti, kas spēj pavilkt Ut2k4, 2. grafika drausmīga, 3. angļu valoda .... macamies kursu no jauna, ne ? iesaku tikai vienu, neķeries klāt Ut filmiņu veidošanai, vai ari ilgak pacenties pie trailerīša, lai acīm bauda būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 (edited) 1. iegādājies kompīti, kas spēj pavilkt Ut2k4, 2. grafika drausmīga, 3. angļu valoda .... macamies kursu no jauna, ne ? iesaku tikai vienu, neķeries klāt Ut filmiņu veidošanai, vai ari ilgak pacenties pie trailerīša, lai acīm bauda būtu. Graf normals , un saubos ka 1gb ram un 2.6GHz butu swaks pc taka netelo te dikti gudro jo no tavas puses pat tadu grafiku nesmu redzeejis Un neviens nemaz tew netaisas dot skatities pilno versiju XD wtf ?! Posts: 1 Joined: 3-September 06 Laikam beidzot paaugies lidz 1. klasei un raxtit iemacijies Edited June 27, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ehh, bezjeedziigi apvainojumi... chaliit, nu kaapeec tu te vispaar kaut ko liec, ja nespeej paciest kritiku? nu ok, cilveekam nepatiik, kaapeec uzreiz ir jaasaak kaut ko ljechiit? par kompi vinjsh pateica pilniigi pareizi - tur filminjaa lago no sirds un skatiities nav iipashi baudaami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Taisiniba jau ir... Bet par movie : Neipasi patik ta spele ( jeb versia), patika sakuma uzraksts "DOMINO PRODUCTIONS", nu nezinu grafika laba... 6/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 taka netelo te dikti gudro jo no tavas puses pat tadu grafiku nesmu redzeejis Un neviens nemaz tew netaisas dot skatities pilno versiju XD wtf ?! Posts: 1 Joined: 3-September 06 Laikam beidzot paaugies lidz 1. klasei un raxtit iemacijies Nē, netaisos te īpaši spamot, apskatot topikus un kas te tiek rakstīts. Man arī īsti nav ko piebilst, bet ja tev tik ļoti patik savas nekam nederīgas atbildes piemest klāt, vai nokomentēt lieki kāda tekstu - lūdzu. + Cik atceros UT2k4 spēlējot grafons bija daudz pievilcīgāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Lazgo buču dosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 5/10 muvījs nereali raustās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 iegādājies normālu pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Iegādājies avīzes un lasi tās, lai nebūtu te jāspamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now