Jump to content
GIGN Forum

Kamera


greEk
 Share

Recommended Posts

runaajot pa security, man patikaaaas hmmm kuraa izstaadee tas bija , laikam 2005 IT izstaade kur bija kamera, kuraa demonstreeja vienu aizsardziibas sisteemu, ka momentaali piepuush telpu pilnu ar duumiem, taa ka neko nevar redzeet. noteikti taa buutu prikoliiga droshiibas sisteema, zaglis nevien buutu iekritis bet droshvien pret visaadaam meebeleem apdaudziiijies.

Link to comment
Share on other sites

Aceros bernibu, kad bija 17 gadi, korodori gaismas sensors + camera , pa logu laidu draugus ieksha lai sencisi nakamaja diena neredz kas pie manis gajis! ^^ Bija jautri!! Par temu, zvani falkam lai tevi apsarga XD

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt kameras neder.

Vajadzētu tev labāk slēgt kādu līgumu ar kādu apsardzes firmu, kura piedāvātu tev teritorijas apsardzi, aka tjop izskatās tādi kā parastie istabas sensori, bet darbojās uz infrasarkano un kustību reizē, tādejādi izslēdzot iespēju - dzīvnieki, bet diemžēl ja kādi ciplanētieši vēlēsies pie tevis piezemēties sāksies trauksme..

Bet faktiski nav jēgas no tiem apsardzes šitiem, janu vienīgi, lai zagļiem nedaudz uzdzītu asinis, jo apsardzei maksā tos nieka 300 ls, un to dēļ nav vērts riskēt pa galvu, tādēļ bieži vien uz izsaukumiem ierodās vēlāk - kā nesen bija, atbrauva pēc 9 min, kamēr zagļi jau laimīgi lēja savā tačkā 95 beņdžu....

Link to comment
Share on other sites

Ja jau nav jēgas, tad kāpēc to tik plaši izmanto?

Manuprāt, 9 minūtes ir ļoti labs rādītājs, sevišķi jau tāpēc, ka apsardzes vāģi jau sen kā nav operatīvie, tāpēc vispār brīnums, ka tik ātri kust. 9 minūtes - vai pa 9 minūtēm var paspēt aizstiept baigi daudz vērtību, ja vēl nezina, kur tās ir. Es 5 minūtes kreklu varu meklēt, kad kāds to ir iebāzis nestandarta vietā, kur nu vēl atrast kaut ko tādu, kā dēļ noziegums atmaksātos.

Kameras ir labas kaut vai ar to, ka iemūžina neģēļu purnus. Un sirēna piesaista uzmanību, vieglāk noteikt, kur sūdi.

Ē, kamēr rakstīju, te jau situācija mainījusies. 3 min. vispār izklausās pēc kaut kādas labākas pasaules.

PS: Es domāju, ka steigties apsargiem būtu norma, neatkarīgi no algas. Es par apsargu ietu strādāt tāpēc, ka tur ir iespēja laiku pa laikam lietot rupju spēku un bruņojumu, nevis tāpēc, ka tur vienkārši bleķo.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...