ANALGINS Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 tatad ka jau pec topik taitl var saprast mekleju kadu smuku fps geimu, varbutas varat ko ieteikt ? teiksim man cs bik apnicis ar savu vienkarsumu... BF2 - negribu apnicis MOHAAS - ari vecs hm ko zinat par tadu lietu ka COD COD2 un DOD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Far cry - skaista spele Loti patika!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Meegjini call of duty 2 Loti laba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 America's Army. Webā var visu par viņu uzzināt, pats dotajā brīdī pa retam arī uzrauju. Homepage: http://login.americasarmy.com/views/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 amerikas armiju esu spelejis, tur jabut uber pro lai kko forsu daritu bet nu domaju cod2 paspelet ir kadi citi prikslikumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Loti laba! CoD 2 FTW ! Ja patīk šaudīties ar snaiperenēm, tad vari pamēģināt Sniper Elite (spēle par WWII). Halo arī tīri normāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 ir ari kadam citi ieteikumi ? cod2 ir labs bet tomer gribas ari ko tadu kas vispar nav spelets Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 25 To Life. Pa online man tīri patikās močīt krievu serverī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Medal Of Honor, vienalga kura daļa. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 lineage 2 www.lineage2.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 www.lineage2.com voov, nezināju ka L2 ir first person shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 25 To Life. Pa online man tīri patikās močīt krievu serverī... XD Man ir disks, tai spēlei izskatās diezgan nelegāla! pa tēmu - Delta force : Black hawk down - jāsaka gan, ka viegla spēle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 nu ArmA pēc skrīniem izskatās tīri smuka, pats esmu gribējis pamēģināt, bet mani atbaida pārspīlētais reālisms, pilnīgi pietiek jau ar Project Reality. man vajag arkādi, arkādi un gaļu, daudz gaļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Vienīgā normālā fps spēle, ko pedejā laika spēlējis esmu ir F.E.A.R. Tīri labs sižets, fizika un atmosfēra arī. Iesaku izmēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 Outlawz ArmA ir ok bet cik es pameginaju misijas man personiski nepievilka jo ta bija tiesam realistiska.. L2 isteniba ir uber pro fps babaac paldies ka atgadinaji par deltaforce, aceros mazinjs budams pie viena choma speleju, bija forsi fear ari ir dzirdets ka esot labs, vel kads var rec iedot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 counter - strike source, bik sarežģītāks par cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Ja lago (latency), tad jaa. Quake 4 un Doom 3 ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 iznemt cs es iesaku kadu sporta speli un COD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 css nav jautri tur pat es esu pro, tikai del ta ka hitboxi nav un mana kaste spej to pavilkt es jau speleju cod2 @ cod.ilva.lv ir forsi doom3 skriini tika sen atpakal redzeti un manliekas ka pat d1 esu spelejis un likas ka ir suds :/ q4 mybe pameginasu bet kka tie kveiki nepatik, tadi vienveidigi kaut ari aceros ka ar chomiem q2 lana griezam Billabong - ja sporta speles skaitas pie fps spelem tad esu merkakis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 kaut ko jauc? doom 3 jau bija pārākā spēle, tikai apnika ar vienveidību un kompis varēja vilkt labāk(citādi smuku gaļu nevar redzēt ) Call of Duty 2 labs, varbūt ne pārāk reālistisks, bet labs vot Serious Sam uzspēlē: joki, gaļa, gaļa un vēl gaļa Serious Sam 2 - gaļa, labāki joki, braucamie (ir viens trūkums - nav flame thrower kurš bija pirmajā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Swat 4 nepatīk, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 bus japamegina tomer tas dooms "we are doomd" ka ari nopietno semu bus japamegina un ja swat nav pats forsakais, vienigais kas man tur patika bija paint ball weps Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Quake 4 un Doom 3 ir labi. tev source lago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 logiski ka ne es pat brinos kapec man ir tada interesanta lieta.. fps @ cs1.6 ~72, fps @ cs:s 80 - 130 ka tas izskaidrojams ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) es pat brinos kapec man ir tada interesanta lieta.. fps @ cs1.6 ~72, fps @ cs:s 80 - 130 ka tas izskaidrojams ? Konfigi atšķiras.. Haha, kā es varēju zināt kad Tu izmanto defaulties konfigus Edited June 27, 2007 by conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now