spreslijs Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Nu es pirms kāda gada biju meiģinājis taisīt mapi bet tā ari uztaisiju kubu un vēl vienu mēslu un vis!! Taču draugi grib lai es uztaisu savu skolu tapē iesākumā uztaisiju izmeiģinājumu mapi!! Pasakiet lūdzu savas domas!! >>>mape<<< P.S. Tur var dabūt AWP ja meklē un šauj pa sienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Varbut wad negribi iedot liidzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Nu un kuru .wad tev vajaga ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 skrīnus studijā, vnk negribu piesārņot datoru ar mapēm kurās nekā nav, tāpēc vispirms jāredz skrīni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Man vajg aim_map_glock.wad un ka es vispar varu zinat kadus vadus tu tur vel esi iebaazis??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 pff vecais skolu tew neuztaisit nekad!! tur trukst aim_map_glock as_riverside un zeditor wad... taka es pats esmu meigjinajis taisi skolu man gribejas tavu mapi redzet un es samekleju tos wad , bet sori mape ir garam Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Mape tiesham ir garam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Skrīnus man CS vispār nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilrich Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Jaa veci mape 4ista ir garaam un mapee kur ir tie ruutainie griesti ir atstarpe no sienas kaadi 4 uniti bet nez vai tas bugs vai arii speciaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhouse Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 njaa bet ko gan var no cs 1.6 gribeet. Parejat uz css. tikai naabi nevar pariet, jo nesaprot, ka tur tie pasi nosacijumi kas cs 1.6 darbojas tikai smuko teksturu del gruti saskatit kur lodes lido. NAABI Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 viens muļķis uzrok vecu topiku un vēl viens kaut kādu huiņu iedirš ej nafig ar savu CSS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts