st1m Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 (edited) To babaac: Tu esi galigi debils, vairs nav ko piebillst. Kapec jakaunas? Es vienkarsi saku, ka tu esi mazz, un aiz monitora, dirst visi mak!!! Bet acis diez vai tu to pateiktu. Sas noteikt saksies , tipa tu tur batja utt... Ne vienkarsi besi ara sitadi DAUNI, kas sis! Un vel kas, ta jau vairs nava kritika ^^, ta ir NODIRSANA, kaut gan pasam nesanak labaki! Ja nepatik, tad ta ari japasaka, a nevis jablauj hujna,suds utt... Edited June 23, 2007 by st1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) /me rēc, Tu paskaties uzmanīgi ko un kā Tu raksti un tikai tad pasaki kurš te ir daunis. Tu lamājies kā 5 gadīgs čigāns. Runājot par taviem sigiem - viņi visi izskatās vnk lēti, tādi ir redzēti 1347738152 reizes, bet ja tu nepanes kritiku, tad aizmirsti par fotoshopu, izmet savu datoru ārā pa logu un sāc spēlēt tetri. & Kāpēc man jātaisa savs ja es nemāku un negribu. Ja tu noskaties kādu filmu un viņa tev nepatika, jāiet tagad labāka uztaisīt? Jēgu saprati? Edited June 23, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) st1m, neesi bēdīgs! (sen jau esmu gribējis to pateikt ). Kritika ir kritika. Vai nu iemācies to paciest, vai arī nedod savus darbus citiem vērtēt. Lai jau tie 3 sigi ir pēc tutiem no gfx. Ir redzēti arī daudz traģiskāki. Vismaz labi, ka čalis cenšas Edit: Jūzerbari ir normāli, vienīgi uzrakstus varēja savādākus - bez "cs" un "csdm." Tāpat varēja iztikt arī bez "owner." Edited June 23, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 To babaac: Tu esi galigi debils, vairs nav ko piebillst. Kapec jakaunas? Es vienkarsi saku, ka tu esi mazz, un aiz monitora, dirst visi mak!!! Bet acis diez vai tu to pateiktu. Sas noteikt saksies , tipa tu tur batja utt... Ne vienkarsi besi ara sitadi DAUNI, kas sis! Un vel kas, ta jau vairs nava kritika ^^, ta ir NODIRSANA, kaut gan pasam nesanak labaki! Ja nepatik, tad ta ari japasaka, a nevis jablauj hujna,suds utt... Nodirsšana? Es pateicu: "tavi userbari ir sūds" - tā būtu nodiršana? To, ka tu esi debīls teicu, par taviem "pieauguša cilvēka postiem" ( ) Tu kaut zini ko nozīmē vārds daunis? Parādi vietu, kur es kaut ko daru, kā daunis! Labs prikols arī tas, ka es tev dzīvē neko nevarēšot pateikt! Tas man patīk, jo es esmu tik sīks, bet nerakstu tik forši kā tu ;( tiešām gribētos tik gramatiski mācēt izteikties! ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
st1m Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 (edited) Es neesmu LV!! Tapec mani teikumi ari ir var but nelogiski, un nesakarigi! Un ka so saprast : Tu esi debīls un tavi userbari arī iesūkā Edited June 23, 2007 by st1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Nenem galva , es vispar nemaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Debīls - postu dēļ, iesūkā - sūds! daleca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 userrbāri, tiešām nav tas, ar ko varētu lepoties, tāpat kā 2 sigs. 1 sigs tiešām ir labi uztaisīts, 3. sigs ir prasts. turpini darboties un nebāz tos efektus tik daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) ateja - sigi. userbari ciešami, prasti. Edited June 25, 2007 by dansss Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Beidziet dirst nabagam virsuu, userbari ir OK. Edited June 25, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansss Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Tā nav diršana, bet gan domu izteikšana. Runāju savā vārdā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 st1m man patiik ka tu piekasies visiem pa dirshanu, tai pashaa laikaa viss uz ko tu esi speejiigs ir dirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy Logic Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Nepatīk? Neskaties, kurnu vēl liec savā sigā, gan būs citi, kam patiks. Usebari ir labi, vienīgais ko es saskatiju ir ka teksts no labās malas nav vienādā attālumā, bet tas nav nekas traks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Usebari ir labi, vienīgais ko es saskatiju ir ka teksts no labās malas nav vienādā attālumā, bet tas nav nekas traks To pašu arī es teicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) ķipa tagad worms ieliks tavu jūzerbaru savā parakstā (nu tas par to ovneri)... xotjbi bildītes citas ielikt varēji, savādāk to4 prasti izskatās... Edited June 26, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now