Jump to content
GIGN Forum

Gign Userbars !

st1m
 Share

Recommended Posts

To babaac:

Tu esi galigi debils, vairs nav ko piebillst. Kapec jakaunas? Es vienkarsi saku, ka tu esi mazz, un aiz monitora, dirst visi mak!!! Bet acis diez vai tu to pateiktu.

Sas noteikt saksies , tipa tu tur batja utt... Ne vienkarsi besi ara sitadi DAUNI, kas sis!

Un vel kas, ta jau vairs nava kritika ^^, ta ir NODIRSANA, kaut gan pasam nesanak labaki!

Ja nepatik, tad ta ari japasaka, a nevis jablauj hujna,suds utt...

Edited by st1m

/me rēc, Tu paskaties uzmanīgi ko un kā Tu raksti un tikai tad pasaki kurš te ir daunis. Tu lamājies kā 5 gadīgs čigāns. Runājot par taviem sigiem - viņi visi izskatās vnk lēti, tādi ir redzēti 1347738152 reizes, bet ja tu nepanes kritiku, tad aizmirsti par fotoshopu, izmet savu datoru ārā pa logu un sāc spēlēt tetri.

stfu & :plzdie: Kāpēc man jātaisa savs ja es nemāku un negribu. Ja tu noskaties kādu filmu un viņa tev nepatika, jāiet tagad labāka uztaisīt? Jēgu saprati?

Edited by jonass

st1m, neesi bēdīgs! :buslabi: (sen jau esmu gribējis to pateikt :) ).

Kritika ir kritika. Vai nu iemācies to paciest, vai arī nedod savus darbus citiem vērtēt.

Lai jau tie 3 sigi ir pēc tutiem no gfx. Ir redzēti arī daudz traģiskāki. Vismaz labi, ka čalis cenšas :thumbsup:

Edit: Jūzerbari ir normāli, vienīgi uzrakstus varēja savādākus - bez "cs" un "csdm." Tāpat varēja iztikt arī bez "owner."

Edited by cash^

To babaac:

Tu esi galigi debils, vairs nav ko piebillst. Kapec jakaunas? Es vienkarsi saku, ka tu esi mazz, un aiz monitora, dirst visi mak!!! Bet acis diez vai tu to pateiktu.

Sas noteikt saksies , tipa tu tur batja utt... Ne vienkarsi besi ara sitadi DAUNI, kas sis!

Un vel kas, ta jau vairs nava kritika ^^, ta ir NODIRSANA, kaut gan pasam nesanak labaki!

Ja nepatik, tad ta ari japasaka, a nevis jablauj hujna,suds utt...

Nodirsšana? Es pateicu: "tavi userbari ir sūds" - tā būtu nodiršana? To, ka tu esi debīls teicu, par taviem "pieauguša cilvēka postiem" ( :superlol: )

Tu kaut zini ko nozīmē vārds daunis? Parādi vietu, kur es kaut ko daru, kā daunis! Labs prikols arī tas, ka es tev dzīvē neko nevarēšot pateikt! Tas man patīk, jo es esmu tik sīks, bet nerakstu tik forši kā tu ;( tiešām gribētos tik gramatiski mācēt izteikties! ;(

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...