Jump to content
GIGN Forum

st1m

Mirstīgais
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by st1m

  1. Ta ari es rakstu, nesaproti anglu valodu pats ,vainigs, ja jau tu zinaji, ko es prasiju .tad prieskam tavu otru postu vajadzeja te iebazt ? Tikai postus kraj, lai krutaks butu , bet tapat neko nesakrasi , jo jau pie 200 tiksi nobanots!
  2. http://www2.videogaga.lv/video#dm.id%253Dv...zevmovkezwhqpyk
  3. Ka var izveidot/partulkot/parveidot mirc scriptus?? Neesmu nekad mēģinajis tapec, gribu izmēģināt
  4. Es nesaprotu, prieškam jus liekat šis pamācibas kuras jau sen ir foruma?
  5. Nemāki lasīt angļu valodā? Ja nesaproti, vari pamēģināt šo vardnīcu! http://www.translate.eu/
  6. Kodu bus pasam jadoma, ir viens monitors, kura rada apaksa visu CT komandu un T komandu!
  7. Pasaki no kura trakera ka4aji vinu ? Un crakam jabut , noteikt nepastijies diska ieksa ( virtualaja ) !!
  8. st1m

    Webs

    Pats nezinu, kas varetu but par problemu, varbut kaut kas ar php.ini, nu nezinu, varbut vari paprasit palidzibu php.lv !
  9. Par include vairak informacija seit! Vari ari meginat caur iframe, to vari apskatit seit! Kaut gan foruma jau ir bijusas sis temas! Ka ari vari nokacat kadu cms, kur foruma registresanas ir apvienota ar majas lapas, taka wire , piemeram subdreamer !
  10. Jau otrais topiks, vakar bija viens sodien atkal, seit foruma ir Pat izveidota pamaciba ,ka vinus likt ieksa. Taja pamaciba bija daudzi monitori, laikam kaut kadi 4 vai 5! Mekle...
  11. Foruma jau ir atbilde uz tavu jautajumu mekle!!!!
  12. Ne visos serveros tas ir aizliegts, piemeram es neredzu ka gigna to nevar izmantot. Kz serveros vo tur tie ir aizliegti! Foruma bija , pats kadreiz mekleju, bet isteniba labak nobindo mwheel ,ta visi leka bind "mwheeldown" +jump sita laikam! Pamacibas ari ir vari paluret trick-jumps.lv
  13. pasties sito te ir tema ka tas monitors jaliek php fushion paneli!
  14. <?php include "./monitor/index.php" ?> luk kods!
  15. Tas ir pats cms , man jau tas ir . Iet runa par THEMES!!!
  16. Es kaut ka tur neredzu nevienu!
  17. Kad nevar iedot kadu linku kur butu daudz web spell themes? Mekleju google, bet tik atradu webspell designs.org!
  18. st1m

    Ka Souc Progu ?

    Sakuma uz tas programmas neko nesajegsi, jo loti gruti ir kaut ko uztaisit, pats esmu meginajis uz macromedia flash! Caur to ari var uztaisit flash speli , tikai kodi jazin!
  19. Es neesmu LV!! Tapec mani teikumi ari ir var but nelogiski, un nesakarigi! Un ka so saprast : Tu esi debīls un tavi userbari arī iesūkā
  20. To babaac: Tu esi galigi debils, vairs nav ko piebillst. Kapec jakaunas? Es vienkarsi saku, ka tu esi mazz, un aiz monitora, dirst visi mak!!! Bet acis diez vai tu to pateiktu. Sas noteikt saksies , tipa tu tur batja utt... Ne vienkarsi besi ara sitadi DAUNI, kas sis! Un vel kas, ta jau vairs nava kritika ^^, ta ir NODIRSANA, kaut gan pasam nesanak labaki! Ja nepatik, tad ta ari japasaka, a nevis jablauj hujna,suds utt...
  21. Ja sigi taisiti pec tutiem, tas jau nekas. Visi sigi taisiti pec planetrenders tutiem. Vienigi 1 taisiju pats,bez tuta! Ka jau teicu macos, macoties tikai var iegut jaunas zinasanas, un effektus kadus var pielietot, citu sigu veidosana!
  22. 2 sigs, nava labs, es to nesaku! Bet 1 un 2 ir labaki!!! Netici? Da kaut ieej jeb kura gfx saita, kur ir parada savus darbus un paprasi cilvekiem , kurs tad izskatas labak! 3 siga ir izmantots blur un lithen tadeja ieguts, labs izskats. 1. sigs, ja ir pielikti divi c4d renderi pamainits tur daudz kas, bet sigs izskatas, labs tikunta, varbut ir dazas nepilnibas, ka piemeram, pa gaisu vins ir!!!
×
×
  • Create New...