Jump to content
GIGN Forum

Iecekojat


mobst3r
 Share

Recommended Posts

Internetā ļoti daudzi saiti piedāvā iespēju iegūt dažādas bezmaksas mantas, īpaši populāri tas ir ASV. Bet nesen uzgāju ko ļoti interesantu, tagad šāda iespēja ir arī mums, Latvijā dzīvojošajiem! Xpango, tā ir kompānija, kas atrodas Anglijā un piedāvā Jums iegūt bezmaksas jaunākās spēļu konsoles, mobilos telefonus vai MP3 pleyerus. Tā ir iespēja iegūt Playstation 3, Xbox 360, Wii, PSP, iPod, vai, piemēram, Nokia N95.

Lasiet tālāk un Jūs uzzināsiet, kā tas notiek un kas jādara.

Kam tas ir izdevīgi?

Pavisam loģisks jautājums - kādēļ gan lai kāds dotu jums 500ls (Latvijas cena) vērtu konsoli par brīvu? Tas ir mārketings. Uzņēmumi maksā šādiem saitiem par katru klientu ko tie piesaista. Lai saņemtu savu dāvanu Jums būs jāsavāc punkti, tos iegūst piesakoties uz piedāvājumiem un iesaistot citus. (skat. zemāk)

Tas ir visa pamatā, piesakoties uz kāda produkta bezmaksas izmēģinājumu, Jūs, iespējams, arī pēc tam paliksiet šīs firmas klients uz ko cer kompānijas. Tādējādi tas ir izdevīgi visiem, kompānija saņem potenciālos klientus, starpnieki (kas jūs apdāvina) saņem naudu, Jūs saņemat savu ilgi kāroto mantu.

Matemātisks piemērs:

Kompānija maksā 20$ par katru piesaistīto klientu.

Jums, lai saņemtu Playstation 3 jāsavāc 42 kredītpunkti.

Jūs piesakāties uz bezmaksas produkta izmēģinājumu un piesaistāt vēl 41 cilvēku kas izdara to pašu.

42 x 20$ = 840$ Šādu naudas summu saņem starpnieks. (interneta web lapa)

Konsole maksā aptuveni 700$. Tātad ar šo naudu pilnībā pietiek, lai jums reāli izsūtītu šo konsoli un starpnieki vēl gūtu savu peļņu.

Nelietojam LV e-pastu jo uz tiem parsvara neatnak apstiprinajuma vestules, iesaku gmail.com http://mail.google.com/mail/signup

Reģistrējamies: http://www.xpango.com?ref=90493799

Ja kas Refferal ID ir: 90493799

ps.ja nau gruti tad regojatas caur manu ref ceru uz atsaucibu :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Cik nopelni mēnesī ?

Link to comment
Share on other sites

jasna. es neesmu tik dumš,ka sēžu un mēģinu bīdīt kaut kādu elektronisko money. Kas man grūti ielikt šito referāli un padalīt draugiem, lai pieregojas? ne tač. a tā ikdienā pa vasaru es pelnu reālu naudu, lai varētu iegādāties kārotās lietas.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

kārtējais multi-mārketinga šits!

"piesaisti citus un dabūsi konfekti"

Latvijā ir pilns ar šādiem "uzņēmumiem" piemēram tas pats Fit-line. Jā tie pat nedarbojas internetā, bet reālajā dzīvē tev liek piesaistīt citus naivos kuri pirks kaut kādas "superīgas mantas" kuras citur redz dabūt nevarot.

Skolā ekonomikas stundā nolikām vienu šādu uzņēmumu, jo redz viņi bija pacentušies savu "uzņēmumu" popularizēt mūsu skolā (jo kāds ar direktori mīļi sarunāja). tad nu divi mūsējie aizgāja un ar slēpto kameru iefilmēja to ko jamie stāstija.

Interesanta bija atbilde uz jautājumu: "Un kā ar nodokļiem?" -> "Nu, ja jūs gribat jūs variet maksāt nodokļus." Pameklējot info, tas uzņēmums bija dafiga reizes mainījis nosaukumu un vispār tāds aizdomīgs.

IMHO viņi te lien, jo cilvēki uzķerās un LV likumdošana nekādi tādus ākstus neierobežo

Link to comment
Share on other sites

Nu es jau nu esmu šo to tur palasījis ! Palasiet tak ! Tur jāpiesaista cilvēki kuri pildīs offerus vai kko nopirks, tad tikai viņi kļūst aktīvi un jūs varat saņemt 1 punktu ! Esmu pārlasījis to webu sākot ar index beidzot ar log out ! Bet vienu gan es tā īsti lāgā nesapratu, tipa tur ir tāc prikols ka pērc, piemēram 256MB USB Flash Drive pa $29.99 , un dāvanu vari izvēlēties, piemēram nokia N95 (kāc lūdzu var pateikt vai tā ir ?) ! Product: 256MB USB Flash Drive | Gift: Nokia N95 | Unit Price: 29.99 | Total Price: 29.99 | Sub Total: 29.99 | Delivery Fee: 0.00 | Total: $29.99 ! lūdzu palīdziet! reku links kurā ir norādīts info par to lietu ! šitā ir vienīga lieta kuru es nesaprotu http://www.xpango.com/fe/htm/shop/order1.asp?GiftID=43

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...