-=ar4ix8=- Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 nu kr4 es ustaisīju web ar e107 viss kārtībā viss iet bet es izveidoju trīs kategorijas downloados nu tad es mējģinu ielikt kādu failu viss jau iet bet kad jāizvēlas kategorija es uspiežu parādas trīs un tukša vieta es nevaru izvēlēties nevienu kategoriju ko man darīt plz palīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 es ar to gribeju zinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 palīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ja pareizi atceros, tad tur bija kkada subkategorija jaaizveido un tad vajadzetu varet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitolsM Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 tur bija kategorija downloads zem kuras vajadzeeja veelvienu kategooriju tiasiit... sanaka ka jau te teica subkategorijas taisiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 aaa thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now