Jump to content
GIGN Forum

Riteņu Veikali

Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Tātad sagribējās pakulties apkārt ar riteni -_- Jautājums paliek viens - kur iepirkt labu UN lētu. Rēķinos tērēt 150-200ls, bet ne vairāk.

IR VARIANTI ?

P.S Aizmirsu piebilst - netaisos ne mugurkaulu lauzt, ne arī no māju jumtiem lekt.

Edited by Sharingan

Vislabākais riteņu veikals kur tevi nepie4akarē utt ir TREKS atrodas uz briiviibas ielas blakus bazniicai :) pats pirku tur un teetis ari ir tur DH, atpuutas un taadi ne oomiisu ne trako bet parasts ritenis ar aatrumiem vnk ko uz veikalu aizmiities vai pa kaadu mežu pabraukties. NEŅEM FANA VAI KKADA TĀDĀ VEIKALĀ....

OKSā vēl var sameklēt tīri sakarīgus riteņus

Edited by doGY

es manējo pirms kādiem pāris gadiem nopirku vienā tādā mazā kantorītī, kurš atrodas laikam uz Satekles ielas (nu tā iela paralēli Centrālajai stacjiai), ja atmiņa neviļ, tad tas bija starp Dzirnavas un Lāčplēša ielas. kantori sauc "Velobergs". tur tu pateiksi, ko tu gribi, un čaļi visu saliks kopā. es esmu samērā apmierināts. bet kaut vai tagad tomēr ieteiktu pameklēt varbūt labāk kādu mazlietotu kaut vai tajā pašā ss.lv vai rotosā - tur ar palaikam parādās kāds xc ritenis. tur dabūsi par 2x zemāku cenu 2x labāku riteni.

cipruss par tām disku bremzēm tev tāāāā nav taisnība! ģešovkās disku bremzes pirkt nav jēgas - pēdējie sūdi, ja pērk discenes, tad tikai dārgas un labas, lai tur. labāk nopirkt labus v-brakus un miers, ja pareizi saregulēs, bremzēs kā naži un turēs gadiem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...