tomstoms6 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Kr4 vis gaja perfekti visu vareju dariit uz kompja! Bet tad es kadu dienu iezsledzu kompi ieksha un skatos kad vis palicis pilnigi savadaks ekrans zila krasa un nevar nomainiit bildi! Pazudusas visas bildes gandriz visas ! Ludzu palidziet kas tas ir gljuku mana datoraa man wajag dabuut tas bildes atpakalj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 antivīrus ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mmmm Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Nu noteikti viiruss. Izskanee PC, ja ir antiviruss. Bet iespeejams, ka pat ar antiviirusu viirusus visus nesanaaks izdzeest, taa ir bijis, vnk vins pasaka, ka nevar izdzeest. - Tad paarinstalle PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 njaa izskataas ka viiruss, btw taa arii man nav idevies noskaidrot , pareizaak sakot neesmu pat to kaartiigi intereseejies : " trojas poniju var dabuut pilniibaa aaraa no kompja ??? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 protams, ka var. tapēc jau ir domāts ad-aware un citi spywear`i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 tapēc jau ir domāts ad-aware un citi spywear`i. Ad-Aware dzeesh spyware... Labaak lai vinsh ka4aa Ad-Aware nekaa vel spyware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 nu noreks bišķ pārteicās, nevis spyware bet spyware cleaneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstoms6 Posted June 12, 2007 Author Report Share Posted June 12, 2007 Man ir COMODO Anti Wirus -->> Itka esot labs <-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Varbūt esmu atpalicis or somthin', bet par tādu neesmu dzirdējis. Iesaku www.activevirusshield.com. Izstrādāts kaspersky paspārnē un vel labāk.... Par brīvu. Varētu teikt tas ir tas pats kaspersky antivirus tikai ar nedaudz mazāk fīčām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Varbūt esmu atpalicis or somthin', bet par tādu neesmu dzirdējis. Iesaku www.activevirusshield.com. Izstrādāts kaspersky paspārnē un vel labāk.... Par brīvu. Varētu teikt tas ir tas pats kaspersky antivirus tikai ar nedaudz mazāk fīčām.. Jā laikam tu esi atpalicis ir tāds comodo antivīruss un arī firewalls un ir pilnīgi par brīvu un starpcitu esmu skatījies comodo testu un tavu ieteikto activvirusshield. Pēc testu rezultāta comodo pārspēj shitu, kuru ieteici tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Tici savai personīgajai pieredzei nevis kaut kādiem tur testiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now