Jump to content
GIGN Forum

Oskars Pedifils


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Karoce sitas pedofilu aizstavis udee izbano mani, a es vinam saku, lai bano oskaru.

oskars ir zilais. man par to pajat. lai stumda sudus, bet vins rakstija, ka ar berni vinam patik. Karoce - oskars ir pedofils. vinu vajag izbanot. nevar ljaut pedofiliem spelet serveri. tas ir tas pats, kas atbalstit pedofiliju. :/

izbanojiet oskaru pedofilu.. pliiz.... :/

nah lai iet bernus vervet cita vieta..

Beefs

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Kada starpiba kads ir oskars, ja tu serveri atljaujies vislaik bljaustities par mazu bernu izvaroshanu un dazhadiem seksa panjemieniem un kad tev pasaka lai pievaldi muti tu tik un ta to turpini, tu esi pelnijis banu.

Link to comment
Share on other sites

pedofils ir slikti. par pedofiliju liek cietuma.

tik pat labi varetu spele mr.evil uzrakstit, ka vinam patik nogalinat cilvekus un vins to dara regulari un tas vispar ir kruta. Vai tad to ir jaatbalsta? Tas ir ka ljaut teroristam pasnavniekam apmeklet rokkoncertu.. :/

Beefs

... bet tu jau laikam nesaproti, ja? varbut sapratisi, kad tev bus berns, un lielie onkuli ap vinu apkart vazasies un vienu dienu berns pazudis.. pedfilu tiesibas! jaa jaa..

Link to comment
Share on other sites

PEDOFIIILS!

rubi - vins panem stopetaju Justini, un pec tam izvaro un nogalina. un tu to atbalsti???

KADA STARPIBA KAS VINSH IR?es vinju neatbalstu, bet vinja orjentaacija vinjam neliedz spelet cs un tu vispar aizsaki sarunu.

Link to comment
Share on other sites

beef, kameer vinjsh nav sheit ienaacis un apstiprinaajis, ka vinjsh ir pedofiils, tikmeer neviens no gign par to vien aaraa nebanos. es ljoti shaubos, ka kaads pedofiils vispaar tiesham atziitos, ka vinjsh ir pedofiils, kur nu veel tev un kur nu veel spelejot CS ieksh GIGN. cmon.

Link to comment
Share on other sites

pilnīgi iespējams, ka tas oskars te tāpat pa prikolam kaut ko pajautā par praidu. bet iespējams, ka nē. par šito pediņu tēmu tāpat var strīdēties mūžīgi. manuprāt vislabākais būtu noņemt beefam banu un aizlokot topiku, jo offtopiks jau ir sācies. un ja tas oskars sevi atkal prezentēs kā zilo vai runās par viņu gājienu, tad gan, manuprāt, vajadzētu banot.

Link to comment
Share on other sites

acido - ne jau par zilo ir runa! vins sevi prezenteja ka pedofilu! PEDOFILU! blja kas ar jums sikie.. jedzienu zilais no pedina un no pedofila neatksirat. pedins un pedo nav viens un tas pats. tas tikai apsaukajoties jus visus vardus kopa lietojat, bet ta ta atskiriba ir loti liela. no kakuchu dupsi stumdishanas liidz cietumam un Justines slepkavibai.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...