QQ77izs Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 es te taa padomaaju ka man ir diezgan labs Pub serveris lagi 0 , , vai waru uzlikt veel arii war3 bet es taa padomaaju ka tas tjip ir neiespeejami ka uz vienu ip staav divi serveri/ tas sanaak ka vada vienu ip un speelee uzreiz 2 serveros :D ... vai tomeer kaut kaa var izdariit taadu lietu ka uz viena pc ir divi dazjaadi serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 bet es taa padomaaju ka tas tjip ir neiespeejami ka uz vienu ip staav divi serveri/ tas sanaak ka vada vienu ip un speelee uzreiz 2 serveros :D ... vai tomeer kaut kaa var izdariit taadu lietu ka uz viena pc ir divi dazjaadi serveri? Nē nevar! Pameiģini divreiz ieslēgt hlds.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ko runā ja nezini! protams ka VAR, uz dažādiem portiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 (edited) tjip ja es izdaru taa 192.168.3.117:27105 un 192.168.3.117:27106 man ies??? a kur tas ir jaamaina? EDIT..1: un kur var dabuut normaalu war3 moodu.. kaads var iesviest linku? EDIT2: te kaut kur forumaa bij salikti daudzi moodi bet es shodien noformateeju kompi un boockmarck pazuda.. mekleeju peedeejajaas 30 lapaspusees bet neatradu varbuut ka izdzeests vai paskraaju garaam... mekleetaajs vispaar klusee) Edited June 4, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Un tad kā lai es viņu uztaisu? kas man tgd cstirke jātaisa " adons2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) es gribu zinat kas,kur jamaina lai varetu divus serverus uzlikt uz viena kompja manuprat normalu war3 modu var dabuut =>Te Edited June 4, 2007 by alzitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Manuprat jums deretu izmantot Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Jā, protams var , tikai porti jānomaina un ir vajadzīgs jaudīgs kompis, ar jaudīgu internetu, tad viss ies WOS takš tā ir! Entiem serveri, tikai porti savādāki, bet IP vienāda! Par tiem diviem addons es nezinu, tikai zinu to, ka tad būs vienādi serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 2 pori ja bet ja pub un war 3 ? manskiet 2 cs jaka4aa vai jakope valve mape kkor cutur lai 2 cs sanaktu un tad addoni dazadi bus katram serverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 (edited) manskiet 2 cs jaka4aa vai jakope valve mape kkor cutur lai 2 cs sanaktu un tad addoni dazadi bus katram serverim a kur var dabuut normaalu war3 modu??? tas salaak ka sharkataa ir jaapieliek kaut kas liidziigs -192.168.... tjip ip? vai kaa? Edited June 4, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaveli90 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) tas salaak ka sharkataa ir jaapieliek kaut kas liidziigs -192.168.... tjip ip? vai kaa? Nu pats neesu mēģinājis nekad palaist 2 serverus vienlaicīgi, bet cik zinu, tas nav grūti izdarāms. Ieeinstalē CS 2x pēc kārtas. piem. 1. instalē D:/PUB un 2. instalē D:/War3 Palaižot hlds no PUB mapes atstāj portu defaulto, bet palaižo hlds no war3 mapītes nomaini portu piem uz 27021 un visam vajadzētu aiziet. Par to modu. Sorry negribas meklēt Ceru ka kko palīdzēju! Edited June 4, 2007 by makaveli90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ar update tool izvedo divas mapes. Server1 un server2 abos sainstale cs, katra sabas savu addonu un tad pie shortcuta ieraksti -port 27015 un pie otra -port 27016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 pameegjinaashu.. paldies... atliek tik samekleet war 3 moodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 paldies... atliek tik samekleet war 3 moodu Jau atradu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 paldies... atliek tik samekleet war 3 moodu Atliek pateikt vispār kādu gribi, viņi ir dahujā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 kaadu ieteiktu... no var 3 es diez ko daudz nesajeedzu es domaaju vispaar ka vinjsh tikai viens veids vien ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 reku te ir war3 FT Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 reku te ir war3 FT paldies.. tuliit pameegjinaashu palaist un ta zinjoshu kaas notika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 nu taaa... ir man tagad divi serveri uz viena pc... tikai maziunjsh kasjaks... viens serveris ir ar 17 slotiem a otram (war3) ir ikai 5 kapeec taaaa? es tak shaarkataa pieliku +maxplayers 18 un server.cfg arii ir ierakstiits +maxplayers 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 uztaisi vēlvienu serveri uzliec war3 un pie šortkata pieliec +port 27016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 nafigam man veel taisiit tesho serveri? man ir jau divi un es pie shaarkata pieliku to portu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 var visu!!! ja tew serveris staav nevis valves mapee bet piemeeram C:\mansserveris\... tad vnk panem nokopee piemeeram uz desktopa tikai ieliec war3 arfonus !! un kad palaid serveri uzliec citu portu piemeeram 27016 vai 27014 vai arii 27010 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 (edited) kaa ieksh stitaa nomainiit portu? start pub server.cmd EDIT 1: sorry es jau atradu nevermind... bet kaa dabuut slotus v airaak man jo projaam tikai 5 uz war 3 ir.. Edited June 5, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 start pub server.cmd EDIT 1: sorry es jau atradu nevermind... bet kaa dabuut slotus v airaak man jo projaam tikai 5 uz war 3 ir.. aatver bat failu ar notepad un tur buus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 (edited) nee uz taa pasha vajadzeeja uzspiest ar labo taustekli un panjemt edit.. tur arii vareeja nomainiit un sloti arii tagad ir 17 abos divos... paldies jums visiem... peace nigazzz... var weert ciet .. :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: Edited June 5, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now