Jump to content
GIGN Forum

Uz Viena Kompja 2 Serveri

Recommended Posts

es te taa padomaaju ka man ir diezgan labs Pub serveris lagi 0 , , vai waru uzlikt veel arii war3

bet es taa padomaaju ka tas tjip ir neiespeejami ka uz vienu ip staav divi serveri/

tas sanaak ka vada vienu ip un speelee uzreiz 2 serveros :D :D :D ... vai tomeer kaut kaa var izdariit taadu lietu ka uz viena pc ir divi dazjaadi serveri?

bet es taa padomaaju ka tas tjip ir neiespeejami ka uz vienu ip staav divi serveri/

tas sanaak ka vada vienu ip un speelee uzreiz 2 serveros :D :D :D ... vai tomeer kaut kaa var izdariit taadu lietu ka uz viena pc ir divi dazjaadi serveri?

Nē nevar!

Pameiģini divreiz ieslēgt hlds.exe :thumbsup:

tjip ja es izdaru taa 192.168.3.117:27105 un 192.168.3.117:27106 man ies???

a kur tas ir jaamaina?

EDIT..1: un kur var dabuut normaalu war3 moodu.. kaads var iesviest linku?

EDIT2: te kaut kur forumaa bij salikti daudzi moodi bet es shodien noformateeju kompi un boockmarck pazuda.. :( mekleeju peedeejajaas 30 lapaspusees bet neatradu varbuut ka izdzeests vai paskraaju garaam... mekleetaajs vispaar klusee)

Edited by QQ77izs

manskiet 2 cs jaka4aa vai jakope valve mape kkor cutur lai 2 cs sanaktu un tad addoni dazadi bus katram serverim :khehehe:

a kur var dabuut normaalu war3 modu???

tas salaak ka sharkataa ir jaapieliek kaut kas liidziigs -192.168.... tjip ip?

vai kaa?

Edited by QQ77izs

tas salaak ka sharkataa ir jaapieliek kaut kas liidziigs -192.168.... tjip ip?

vai kaa?

Nu pats neesu mēģinājis nekad palaist 2 serverus vienlaicīgi, bet cik zinu, tas nav grūti izdarāms.

Ieeinstalē CS 2x pēc kārtas. piem. 1. instalē D:/PUB

un 2. instalē D:/War3

Palaižot hlds no PUB mapes atstāj portu defaulto, bet palaižo hlds no war3 mapītes nomaini portu piem uz 27021

un visam vajadzētu aiziet.

Par to modu. Sorry negribas meklēt :D

Ceru ka kko palīdzēju!

Edited by makaveli90

Ar update tool izvedo divas mapes.

Server1 un server2 abos sainstale cs, katra sabas savu addonu un tad pie shortcuta ieraksti -port 27015 un pie otra -port 27016

nu taaa...

ir man tagad divi serveri uz viena pc...

tikai maziunjsh kasjaks...

viens serveris ir ar 17 slotiem a otram (war3) ir ikai 5 kapeec taaaa?

es tak shaarkataa pieliku +maxplayers 18 un server.cfg arii ir ierakstiits +maxplayers 18

var visu!!! ja tew serveris staav nevis valves mapee bet piemeeram C:\mansserveris\... tad vnk panem nokopee piemeeram uz desktopa tikai ieliec war3 arfonus !! un kad palaid serveri uzliec citu portu piemeeram 27016 vai 27014 vai arii 27010 !!

nee uz taa pasha vajadzeeja uzspiest ar labo taustekli un panjemt edit.. tur arii vareeja nomainiit un sloti arii tagad ir 17 abos divos...

paldies jums visiem...

peace nigazzz...

var weert ciet ..

:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Edited by QQ77izs

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...