SuperRembo Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Man par parsteigumu, labi ka nemacijos Jo to ko gribeju macities eksiti vienalga nebija Ceresim ka dabusu vismaz F limeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 zemāk jau nav iespējams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Nu vismaz man šis eksis likās pavisam viegls, varbūt kādas pāris kļūdas 1. daļā būs, bet kopumā viens no vieglākajiem šī gada ekšiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 un to tu sauc par vieglu. Man likas uber smags. P.S Kad tagad atbildes bus zinamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 atbildes 12. juulijaa. vismaz vairumam skolu. a taa visnotalj viegls. jaapiekriit meidinjam, jo tieshi taa arii bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nu nezinu, vienīgais, kas tur bija grūts-rakstīšana, nejau 3. daļa, bet tas, ka daudz jāraksta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Ja neskaita ka vareja uz lapinam paskatities veselas 2 minutes, kad to kasti atveram un savu parakstu uzlikam ka viss kartiba ar kasti A velak apspriest un iet likt eksi heh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 un savu parakstu uzlikam ka viss kartiba ar kasti A velak apspriest un iet likt eksi heh. kura skola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 cik dzirdēju no nedaudz uzticamākiem avotiem par SR, šogad tiešām bija viegls. man patika pagājušā gada eksis, kurā man bija vidēji 98% pa visām daļām say, did I mention I liked history? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ir vēl uzticamāki avoti par SR??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 say, did I mention I liked history? Savejais man ari veesturee miljaakais priekshmets, bet diemzheel, kad es liku examenus bija reali dirsaa izveidots un pa Riigu bija paridesmit A limenji tapat ka geografija (pietruka 3 % lidz A ). So you are lucky bastard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now