Guest darek Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 kur tad tu uz zemes guleesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Vai tad nav po ka tikai ir ar ko apsegties.. ja veel beibe - vispaar zajebis iisteniibaa jau taisniiba white-line - nuja. Ir naacies dariit Var jau pakjert teltis ja kas. Ok, uzsaakam rezervaaciju maajinjaas - um, man personiigi po - es atluustu jebkur Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Agree macho, man arii der 9-11 Juulijs... es nezinu kaa citiem , bet es laikam telti panjemshu liidzi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 ja kas es gulju autinjaa. uzsaaku vietu rezervaaciju.. biljetes cena 1 - 0.7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 hmm... nu ta ko.. runaajam uz 10 ? (taac apaljshh nummers) btw.. par to guleeshanu jav teicu.. ja tusaa gribaas guleet, tad parasti ir dzilji p0 kur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 10, 2004 Author Report Share Posted May 10, 2004 Nu ta tagad nosprauzham 10 juuliju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 10, 2004 Report Share Posted May 10, 2004 mosh tomeer 9-o? Kaa nekaa piektdiena. Ok. Datums buutu apmeeram skaidrs (vismaz kura nedeeljas nogale jau nu 10000% skaidrs). Tad peec idejas visi vienkaarshi mochii uz turieni. Taalaaku bazaru veelams buutu vest chataa. Hainy sheit vieniigi vareetu pielikt, kaa uz doto vietu nokljuut (gribeeju rakstiit no Riigas, bet te jau citi arii ir).... taatad, kaa nokljuut. Un kas ar naudaam. (kaadas tur pagatavoshanas iespeejas) (paiku domaaju katrs peerk atsevishkji (nu atsevishkja grupinja cilveeku, neba tur 20 pirks kaut ko), taapat arii ar sho-to dzeramu ) +kaadas izklaides... es nez... njemt makshkjeri, futbolbumbu ... vai kaa MAUCAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 11, 2004 Author Report Share Posted May 11, 2004 Par izklaideem jaadomaapashiem, vieniigais es kad sadzershos varbuut saakshu dziedaat, bet tas nu taa! Ar tikshanu ir taa, ka jums ir jaatiek liidz Kuldiigai un taalaak ar autinjiem vai varbuut kaad marshrutnieks iet ! prom jau tiksim ! Par paiku pashi atbildat un arii tas pac ir ar dzeramo ! Naaks tuvaaks laiks tad jau arii viss tiks noskaidrots ! P.S. Kam ir lielas tumbas prieksh muziiks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 vieniigais es kad sadzershos varbuut saakshu dziedaat ehm tad jau kautko garaam palaidiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Buushu Par laiku man pilniigi vienalga,vasaraa esmu briivs P.S kaa ar ierobezhojumiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Es pat nezinu Tas kaadam gudraakam cilveekam jaaprasa... Jo, nu, man chota negribas buut atbildiigam par kaadu siiko. Ja shis tur brauc tad lai vinja senchi uznjemas atbildiibu. Ja negrib, tad nav ko laist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 laiks ir perfekts, vieta izklausaas OK. es buushu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 11, 2004 Author Report Share Posted May 11, 2004 (edited) Nu tad taisam taadu kaa paarluuku, kas buutu ar mieru tur ierasties un patuseeties (besii jau shis vaards)! Daatumnz: 9-10 juulija ! Kas veelas tas kontakt mee in mIRC or other way (if you know one) or 4erez Lirelinaators ! Hainy (+2) Lirels macho symbiote krish }|{yk (+2 vai 3) cmdr Freelancer Wolfblade ??? Dream EDD Champion Jurko limp white-line ??? hUrel-o-matic vbyuer Deus-Ex Surrounder Ja kaadas izmainjas luudzu zinjojiet ! =] Edited May 11, 2004 by Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ze0nA * dEus Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 var megjinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 un kas ar paareejiem no GiGn shlakas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 kas meitenes nebuus? tad es nebraucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 11, 2004 Author Report Share Posted May 11, 2004 Tev ar savu nepietiek ? Kazanova ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 jaa nu protams kaukadi savaaxies te.. beigas taakaa spite viena buus, veel saaks daliit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 pag pag. Tu tak esi liels un varens Aizstaaveesi savu chiksu! YEAH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Es vel zem ? ziimes, nez kas ar skolu, darbu un paareejo shitu. Un runaajot pa tiem zakkiem es vareetu kaadu paariiti pasist padusee , bet ja tas taads tiirs dzeku pasaakums ar nodzershanos, tad jaadomaa par citaam izklaideem, jo tolks no kaadaam 3 vai 4 , uz kaadiem 20 Ta jau 4ista saaksies daliishana. + ja piesakaas kadi 13 gadiigie ? ? ? Ko ar taadiem iesaaksim ? ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 Eu nu 4alji.. ja domaajat kuldiigas shmaras miileet... varu teikt droshi.. tad jaagaadaa varen daudz shmiga.. jo mums vinjas taadas.... taadas... nu pashi saprotat... Bet jaa.. tur vei4a nava taa kaa jaapeerkas laiciigi.. un kaa ar laivaam Hainy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 (edited) vot ar laivaam nevaru skaidri tagad pateikt, bet noteikti varees vienu, varbuut divas aizsist tur uz vietas (maxas pakalpojums) ! ? Hainy Edited May 11, 2004 by Lirels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted May 11, 2004 Report Share Posted May 11, 2004 veel jaaskataas. tas ir dikti taals datums, es nez kas buus ar laikiem, mosh buus jaastraadaa. un vispaar... veel sesija jaanokaarto Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 veel jaaskataas. tas ir dikti taals datums, es nez kas buus ar laikiem, mosh buus jaastraadaa. un vispaar... veel sesija jaanokaarto agree, tas pats variants ! un runaajot par taam 4ikseem, priekshtam arii ir domaati shitadii pasaakumi, lai uz vinju nenjemtu liidz savu meiteni Bet nu skaidris ir viens, ka sievietes vajag, jo cik tad ilgi varees skatiities uz juusu nodzertajaam sejaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 12, 2004 Report Share Posted May 12, 2004 man skiet sievieshu attiecibai ir jabut vismaz 1:2 citadi pasakums bus garlaiciigs... man vienkarshi patik acis pamielot uz blondineem, neko vairak jau nevar piespriediis man naavessodu... vislabakais kaukadas neitraalas 4ixas atrast, lai pectam nerastos konflikti no serijas "ble ko tu uzmaacies manai draudzenei, etc..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now