Hainy Posted May 7, 2004 Author Report Share Posted May 7, 2004 Nez tik kaadas kon4as birtu aaraa ??? 2 Free: ko tu domaaji ar sakariigu vietu ? kaa jau es teicu 2 buudinjas, katraa 4 sleep places(var arii pa vairaakiem saguleet, jo gultas ir pa divi kopaa sastumdiitas ). ja buus vairaak tauta, tad protams vbaidzees katram savu guljvietu gaadaat, bet es shaubos vai visi vispaar ietu guleet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 ja sievieshu nebuus, tad es nebraukshu ps. Macho Posts: 2400 - O MY GOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 neenu taa jav buutu laab.. par guleeshanu man liekas ir dzilji po.. ja taadaa tusaa nonaak lidz stadijai "guleet" tad man liekas ir LIELS piedraazt kur gulj galvenais lai ir kur paseedeet, padzert , paardiities , un ne1 kas dzen prom , taisa huinjas vai piem parasa klusaaku muuziku aa btw.. kaukaadu muzonu tur var samuhljiit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) braucam pie dabas speeleet speeliites LANaa ....... PROTAMS ! Hainy "LANaa pleest druumos machus " Tas bija tieshi veersim pie ragiem Edited May 7, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) Hain a tu nabiiti biji domaajis? (hmm nabiitee veezhu nava, ja nu vieniigi tos aizstaat ar liinjiem un zushiem) Ja tu biji domaajis zvirgzdinj + pink` - nebuus paaraak taalu? Un jaa - bik` konkreetaak! Vareetu jau arii ar mani reekjinaaties. /nju tip` ar transport` no Kldiigz liidz tai f-kin tuss viet`/ /ak jaa ja me buus liidz tam laikam jaun autinj` atradz/ NEED CAR 4 SURE AAA - un jaa arii saint` droshi vien paraxtiisies + veel da beer (ja taadus zinaat) tak 6to ar vieteejo atbalstu (tikai fizisku ) varat reekjinaaties.. Edited May 7, 2004 by }I{yk_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Bet taam guljamvietaam var jau ariii teltis panjemt vieniiigaiz ja kaaads pievems tas buuutu sliktaaak!!!! Ceru ka jums izdosies aizbraukt!!!! Pats personiigi uz S-peeterburgu ap to laiku mo4iiishu ja buuus nauda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 braucam maijaa, jo LU Junija sakas eksameni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Bet kaa juuus brauxiet ja puse pusi nepaziiist veeeel buuus taa ka buusiet aizbraukushi viens ar otru izkauties!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Tad jau galvenais jaauzmanaas lai neizrauj pa podu.. citaadaak jau aciimredzot viss OK! Gaidu pieteikumus! Un jauki buutu ja visi gribeetaaji uzraxtiitu kad var, kad galiigi never, lai var apmeeram piemest datumus un pazinjot tautai! Ok? Gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Visu shito izlasot veelreiz, manupraat, savaakties sameeraa lielam baram kopaa nav diez ko reaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 kaapee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Me var jebkad Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) mums ar drm iznaak apm taa varam : tagad->~20.05 vai 18.06->22.06 vai 6.07->un taalaak] bet nu var jau ar meegjinaat citos datumos Edited May 7, 2004 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 domaaju ka tas peedeejais variants vareetu buut tas optimaalaakais.. nju bet jaaskataas kaa ar tiem iestaajexaameniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 7, 2004 Author Report Share Posted May 7, 2004 2 vabole: doma ir par mazo nabas ezeru (nabiiti) =] Datums man buutu pilniigi vienalga ! ka tik 5-diena, 6-diena vai 7-diena, jo tajaas dienaas nevienaa skolaa nav exaameni (vismaz par taadiem neesmu dzirdeejis) Tautu jau savaaktu tik un taa! man jau arii buutu 2 liidzbrauceeji (normaali dzheki par kuliem kristu kaujas laukaa ! ) Paareejais atkariigs no jums ! Aaa un par muuziku ! nu ir taada shtelle, ka man nav nekaada muuzikas sisteema ko uz turieni aizrautu, bet atrast jau noteikti vareetu, un ja baidaties par muuzikas gaumi, tad droshi panjemiet pautus saujaa un njemiet savus diskus, kasetes, dziedaataajus, korus vai ko veel ... Alles klaar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 (edited) Kr4 - vispaar jau manam draugam pieder pus mazaa nabiite + kautkaadz tur kempings (kur iisti es nez`) mo6k var kautko sabazareet... (neesmu gan tur ne reizi bijs` bet...) Varu pajautaat..kas un kaa + muuzika Itkaa jau varu savu PC aizvilkt... + tumbeles + pastuuzs... bet nu nez.. sakiet idejas.. Un vai vispaar kaadz grasaas braukt..? (tikpat labi var jau autinjam bagaazh valjaa tureet - taadz lauku variants) Edited May 7, 2004 by }I{yk_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 + muuzika Itkaa jau varu savu PC aizvilkt... + tumbeles + pastuuzs.. Es vareetu myb panjemt portatiivo liidzi tas buutu eertaak, bet tad vajaga muuzikas sisteemu, kuras man nava un viskautkaadus diskus vajadzeetu panjemt liidzi, jo portatiivajiem nava taa lielaakaa atminja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Mani tik uztrauc ka vinju nepie.... nu pats saproti.. itkaa centrelis buutu droshaak.. bet nju vairaak vajadzeetu koncentreeties uz to - KAD.. bet tikai tad - ko un kas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Peec iespeejas tuvaakajaa laikaa... Sen4i uzzinaas kaadas man atziimes , pikji nedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Man personiigi vissizdeviigaakais datums buutu kautkur peec 20 juuniju , jo tad man baidzaas eksaameni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 ir gribeshana un vareshana taka domaju ka braukshu Hainy kuri divi laidis tev lidz? [viens nav tas kuram 8 nesekmigas t.i Ar4a?] +kas ar Lirelu? P.S par datumu man laikam po.... tapat domaju ka tikshu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted May 9, 2004 Author Report Share Posted May 9, 2004 Lirels buus ! 2 hUr: jaa tas buus ar4s un veeel muusu zvaigzne meiers (ar zilo aci) =] ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Super, neesmu sen bijis taados lielos tusinjos, dereetu aizbraukt, tik jaacer , ka uz Franciju tajaa laikaa nebuus jaabrauc !! Man viss labaak buutu peec skolas beigshanas, man ar atziimeem shogad paveicaas , taakaa kabatas nauda buuus!! + kaa Hainy bus ar meiteneem? ADIDAS - All Days I Dream About Sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Ok, lai visi laiciigi jau saaktu plaanot, ierosinu JUULIJA saakumu-vidu. Juunijaa LU ir sesija un es, worms, suliks, exm (nu labi vinju es vareeju arii nerakstiit - ha ha ha ha) netiekam. Es saku - Juulija saakums buutu perfekts - teiksim no 9-11 vai kaukaa taa. NOLIEKAM DATUMU . + cik cilveekiem tur ir vieta? Var sanaakt ka buus baigais bars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Vai tad nav po ka tikai ir ar ko apsegties.. ja veel beibe - vispaar zajebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now