bloodlord Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 psc macho kaa tu mani sasmiidinaji pasaki atklati kur dzivo? ja zini tu ar saviem baniem esi nobanojis zoliku, imantu, zasi utt... kadoma cik cubari par to tev grib pa purnu sadot aizej lidz zolika russ skolai pilns ar urlam 90% wos ppl ja uzinas kad tu esi mcho tu uzreiz zarka guli :D + es vinus visus pazistu tu jobanais pidar deel tevis neviens normals ppl pat no morala paspeeelet nevar jo tadi **** kaa tu atrodas un nobano neparko un tad vel dirs virsu ... tu vispar zini kaa dizve tevi visi ienist ko? tu laikam 4ista neapjedz to ne? nee nu 4o debilaku 4ubaru redzejis neesmu laikam neesi skatijies spoguli Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 tu mani sasmīdināji vairāk man domāt pēc tava posta ir vairāk kā skaidrs, ka neko izdarīt nespēj, jo pats esi mazgadīgs. Tādi paši mazgadīgi duraki ir arī pārējie čīteri, tā ka viss, ko tu man varēsi uzsūtīt ir pāris bērnudārza grupiņas, kurām, pat ja es iedotu savu adresi, neizdotos līdz manīm nokļūt, jo būtu problēmas izlasīt un saprast kur es atrodos. tātad. Ja neredzēšu 2000 cilvēkus paintball pasākumā, tad zināšu, ka jūs visi nomīzāt kā kucesdeli! Protams galvenais nomīzējs-kucesdels būsi tu p.s. tu biš sajauci. Tieši normāli "PPL" var spēlēt gignā. Tādi mazgadīgi mutes brūķētāji ar smadzenēm pundurtruša spiras lielumā kā tu, mans mazais VALVES vēstuļu draugs, nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 hollow krutie čomi tev no wos. tu uzraksti topiku kā guest. tai topikā tev viens jautā kā var pievienot serveri + pēctam to topiku izdzēš. P.S da zel, ka nav smailijs kur dzeks nereali rec, pectam sak sevi smiedamies sits, un pectam nosaujas un tapat smejas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Es skatos, ka macho ir ļoti populārs urlu aprindās... visi viņu zin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Valves veestulu draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 btw tu mani ieintriģēji aizej lidz zolika russ skolai pilns ar urlam 90% wos ppl ja uzinas kad tu esi mcho tu uzreiz zarka guli biggrin.gif:D:D kurai tieši? Negribēt kļūdīties un aiziet uz to zolika russ urlu 90% skolu, kurā visi mani mīl p.s. tu taču nebūsi to izdomājis p.p.s starp citu, es redzu, ka tu esi neapmierināts ar situāciju. Mani tas ļoti skumdina. Man jau labāk patīk dzīvot pa draugam (it īpaši ar 2000 urlām). Varbūt pastāsti kādus iespējamos risinājumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pofig par peintbolu, es braucu, kaut tikkai lai redzētu kā 2000 urļiki vienu macho sit Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) macho tu 4ista esi debils kaa vinemer urla kas kruto meeta pie sava pc 4ista aizej apmekle arstu macho tas tev noderes gan morali gan fiziski EDDIT: psc macho apskatijos tavu bildi parecos un vartijos pa zemi kur tads kunas berns vispar dzimst ?? :D ev macho pasaki ar cik bomziem tava mutere izpisas lai dabutu tadu kropli? :D psc tada reeeka parava (pa worm vsp nerunasim ) Edited May 24, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) ES ZINU, KUR DZĪVO MACHO !! (vairāk vai mazāk) ja tu apsoli mani nesist, kad ar saviem 2k wos memberiem un 90% zoļika nāksi uz paintbolu visus skaldīt, tad tev pateikšu. mkey? p.s. >hollow<, ieliec plz savu bildi, lai mēs arī varam norēkt dirsas Edited May 24, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 to ka tu esi daunis, 100% skaidrība, bet to ka tu nerubī, ko tu runā.. apdomājies par ko tu runā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 izlaizi macho dirsu tu dirsa liideju suns <--- tas uz hollow_life pidars kurs manu niku nopizgija :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 hollow, tikko pierādiji, ka esi aplauzies no uzbraucieniem un tagat redzot, ka tevi apsmej tu, visticamāk, pie sava pc nosarki. tev paaugstinājās asinspiediens. un tu nenoturējies un uzrakstiji debīlu tekstu, kas liecina tikai par to, ka nekas neesi un neko nevari - tukša muca tālu skan, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ja sūdu nebaksta, tad ar laiku viņš vairs nesmird, bet ja baksta, tad vēl ilgi smirdēs. Ignorējat to pajoliņu un miers. Sākumā bija smieklīgi, bet nu jau pārak aizrāvies puišelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Es neatceros, kad pedejo reizi sheit kaads taa ir bijis nodri..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 macho tu 4ista esi debils kaa vinemer urla kas kruto meeta pie sava pc 4ista aizej apmekle arstu macho tas tev noderes gan morali gan fiziski EDDIT: psc macho apskatijos tavu bildi parecos un vartijos pa zemi kur tads kunas berns vispar dzimst ?? :D ev macho pasaki ar cik bomziem tava mutere izpisas lai dabutu tadu kropli? :D psc tada reeeka parava (pa worm vsp nerunasim ) opā sāksim ar visu pēc kārtas 1) Varbūt pastāsti, kas manā bildē ir tik smieklīgs? Varēsim pasmieties kopā, jo man bieži par sevi patīk smieties 2) Pēc kā tu spried, ka es esmu kroplis? Kad pēdējoreiz skatījos, man organisms darbojās lieliski. Arī invalīda apliecība man nav. 3) Redzu, ka tev anatomijā ir sliktas sekmes, tāpēc palīdzēšu. Redzi, ar bērnu rašanos ir tā, ka, tad ja māmiņa ļoti mīl tēti, tad tētis ar māmiņu guļ vienā gultā. Tētis savu krāniņu ievada māmiņas makstī un izšļāc sēkliņu. Sēkliņa māmiņā apaugļo olšūnu un sāk rasties bērniņš. Tā es arī rados. 4) Es nezinu, kur tu ņēmi tādu ideju par bomžiem. Es ļoti ceru, ka tev tas nav tā ģimenē pierasts, ka tevi drāž bomži. Bet no otras puses, ja jau tu saki, ka tev rēka parāva, tad jau tev tas izraisa pozitīvas emocijas un tas jau laikam ir labi. Katra cilvēka intīmā dzīve ir viņa paša darīšana. Tomēr, es tevi aicinātu šādus izteicienus publiski neizmantot, jo tad cilvēki vēl varētu sākt domāt, ka ar tevi un ar tavu intīmo dzīvi kaut kas nav kārtībā. p.s. ak jā, varbūt piedāvā aplūkošanai savu bildi, varbūt tur arī ir kaut kas smieklīgs, varēsim abi pasmieties arī par tevi Tas tikai stiprinās mūsu draudzības saites Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Esmu shokeets, tad hollow pasaka ko nereaali labu un tad macho ko 2x labaaku pretii. PSC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 naahh.... NVM man zb juus no thx savu bildi pie urlam nelieku... ahh macho srry bet tu to4na esi unikals es aplauzos uz tava txt (nenem galva nem dirsa , ja liekas tas kaa uzbrauciens, bet nvm) Esmu shokeets, tad hollow pasaka ko nereaali labu un tad macho ko 2x labaaku pretii. PSC! piekriitu tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 tā arī neatbildēji p.s. es jau nelūdzu tavu bildi pie urlām ielikt (cik saprotu tu domā tās 2000 urlas kas ir pret mani naidīgi noskaņotas), bet šeit forumā. Redzi, te bišķi zemāk, kur var rakstīt var arī pievienot failu - tur kur poga "browse". p.p.s. btw, tas teiciens ir "neņem galvā, ņem mutē", bet kas nu kuram tuvāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) b**ģ je**l na**j,ja jūs neizbanosiet to dauni hollow ar psihiskajiem traucējumiem, es kaut gadu meklēšu vīrusu ar ko nokarināt gign serveri zajebal lasīt kkāda analfabētiska bērna, kam visdrīzāk vecāki aizgājuši bojā traģiskā negadījumā, slimos murgus. te ir jāapspriež tusa idejas nevis kkāds kroplis. :@ :@ :@ :@ EDIT: visi serveri (šinī gadījumā WOS - Wiepļu un Onanētāju Serveris), kur var nopirkt acc un noņemt banu pa 0.95 sant ir smirdīgi mēsli, kuru ownerus vajadzētu reāli atsist >_< Tādos spēlē 11gadīgi krieveļi no datorsaloniem, kas katru reizi kad viņu nošauj bļauj "bļ** s**a na***". Edited May 24, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 man liekas, te kāds pretendē uz 6000 naidīgi noskaņotām urlām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Un vispār, macho man atgādina sīkaļu kam patīk dirsties. Tu tak esi galvenais vecis te. Ja kāds beztēmā dirš virsū - BAN un bb. Neviens pēc viņa neraudās. Tā vietā Tu atļauj kkādu rupjību un jēlību konkursu. nu kamoon. Ja Tu neesi dzēris, tad es pat nez ko par Tevi padomāt EDIT: par tiem 6000 urlām - lai tik panāk šurp. Man ir kontakti kur dabūt granātas... Latvijā būs pa 6000 urlu mazāk ^__________^ btw, macho neņem par pilnu ko es uzrakstīju augšā. Vnk Tev ar vajg filtrēt bazaru Edited May 24, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 varbūt pastāsti kurā vietā es diršos? man kaut kā liekas, ka viss atrisinājās. p.s. tu man savukārt atgādini vienkārši bišķi nelīdzsvarotu cilvēku. ja neesi dzēris, tad nemaz nezinu ko padomāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 varbūt pastāsti kurā vietā es diršos? man kaut kā liekas, ka viss atrisinājās. p.s. tu man savukārt atgādini vienkārši bišķi nelīdzsvarotu cilvēku. ja neesi dzēris, tad nemaz nezinu ko padomāt lab, miers. negribu dirsties ar macho neesmu tik stulbs vnk pateicu savu domu, ka pat nevajag iesaistīties ar šitiem diskusijās "Protams galvenais nomīzējs-kucesdels būsi tu" šitas jau ož pēc diršanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Pofig par peintbolu, es braucu, kaut tikkai lai redzētu kā 2000 urļiki vienu macho sit es domāju ka labāk būs skatīties kā viens samurajs 2000 urļikus sit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 es domāju ka labāk būs skatīties kā viens samurajs 2000 urļikus sit da lab. ja tur būs 2000 urljiki, jāņem popkorns līdzi. Viņi tak ir neaptēsti. Sitīs viens otru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts