SaP13r!S Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Lieta tāda ka ielieku kartē light entitius viss itkaa ok doki bet kad ieeju speele man tos light entitius neuzrada vispar itka es nebūtu ielicis kads nezin kas pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 tev nav gaisma? kā tu gribi lai viņus uzrādītu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Nu ir tā ka piemeram es ieeju tunelii un gribu uztaisiit tumsu lai ir tumšaks nekā parejā kartē jo pēc defaulta kad kompileju mapi man tur ir gaisma ( nezinu kapēc ) bet kad ielieku to ''tumsu'' man viņa neuzrādās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Nu ir tā ka piemeram es ieeju tunelii un gribu uztaisiit tumsu lai ir tumšaks nekā parejā kartē jo pēc defaulta kad kompileju mapi man tur ir gaisma ( nezinu kapēc ) bet kad ielieku to ''tumsu'' man viņa neuzrādās! Nu LOL jūs kādreiz iemācīsieties lasīt arī citus postus tas, kas tev rada to gaismu tunelī, kur būtu jābūt tumšam ir tas, ka tev sakompilē bez VIS un lielākais iemesls ir tas, ka nav uzlikts SKY, bet ja tev sky ir uzlikts tad tev ir visur izslavētais LEAK!!!! P.S Vincister moš man uztaisīt pamācību par LEAK, kas tas ir kā tas rodas kā to likvidēt kā atrastu.t.t.? Edited May 14, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Tas bija tikai piemers man vajag sarkano gaismu un balto vairak negribu stastiit pa savu nelielo projektinnu P.S. ka var kompileet ar to VIS un RAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Tas bija tikai piemers man vajag sarkano gaismu un balto vairak negribu stastiit pa savu nelielo projektinnu P.S. ka var kompileet ar to VIS un RAD uliec sky un ja tev kompile logā rādīsies tāds vārds kaut kur LEAK tad tev mapē ir caurums ja nezini kas tas ir un kā to atrast paskaties citos topicos negribas 10 reizes skaidrot vienu un to pašu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Bet man nevajag sky man tas ir indoors Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Bet man nevajag sky man tas ir indoors Tad tev ir LEAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Tomer ir iespeejams ka ir kaads leak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 Nevaqr buut ka ir leak jo mape lloti vienkarša avrteikt 4 sienas grida un griesti bet tik unta baltees , sarkanas gaismas nav pameginaj pameklet ar to point file neko neuzradija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Tas bija tikai piemers man vajag sarkano gaismu un balto vairak negribu stastiit pa savu nelielo projektinnu P.S. ka var kompileet ar to VIS un RAD kad esi uzspiedis f9 vienkarshi visus punktus saliec uz normal un bus vis un rad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Paldies viss sanaca Man taa sarkana gaisma tada biki blaava ka var izdarit ta lai vinna buutu tumšāka? Edited May 14, 2007 by SaP13r!S Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Paldies viss sanaca Man taa sarkana gaisma tada biki blaava ka var izdarit ta lai vinna buutu tumšāka? nu kaa uzliec tumsaaku toni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 nu kaa uzliec tumsaaku toni! lasi pamācības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now